Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 02-05-18, 11:05 AM   #276
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-18, 12:58 PM   #277
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
Tony果套係咪絕境甲?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 09:12 PM   #278
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
MCU十週年全家福大合照,個個都相處融洽同好代入呢個世界。

個人覺得Stan Lee應該坐RDJ同Kevin Feige中間會更好。同埋Tom Hiddleston夾唔到時間出席亦係可惜。

高清版 (幅圖超大)

此篇文章於 02-09-18 09:31 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 08:20 AM   #279
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
搵落好似無 Terrence Howard, Ironman 原本個 Rhodey (仲係好啲嗰個)

舊 02-12-18, 12:05 PM   #280
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
都反哂面重點會有,你都唔會expect見到有edward norton啦

舊 02-12-18, 03:46 PM   #281
Eking

註冊日期: Feb 2006
好多人都唔係度啦, LOKI都唔係到.....重有奧丁, HELA

舊 02-12-18, 04:10 PM   #282
斷空我
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
也沒有Jane Foster
斷空我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 06:34 PM   #283
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
最估唔到係Joss Whedon都有份o者

舊 02-13-18, 10:36 AM   #284
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 額倆羅 查看文章
最估唔到係Joss Whedon都有份o者
真係估佢唔到~

舊 02-13-18, 11:11 AM   #285
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
黑豹無人開topic ?岩岩睇左 不過不失,有2個彩蛋

舊 02-13-18, 11:37 AM   #286
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 無賴男 查看文章
黑豹無人開topic ?岩岩睇左 不過不失,有2個彩蛋
http://gaforum.org/showthread.php?t=245333

舊 03-03-18, 08:15 PM   #287
DevilElvis
The One
還我香港!!

《復仇者聯盟3:無限之戰》Marvel 宣布提早4月正式上映

Marvel 官方社交媒體帳戶發出公布,指出《復仇者聯盟3:無限之戰》在美國的上映時間會由原本的 5 月 4 日,提前一星期在 4 月 27 日正式上映。

香港無變都係4月26日上

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 03-05-18, 09:31 AM   #288
PatrickNo42
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
wink

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
《復仇者聯盟3:無限之戰》Marvel 宣布提早4月正式上映

Marvel 官方社交媒體帳戶發出公布,指出《復仇者聯盟3:無限之戰》在美國的上映時間會由原本的 5 月 4 日,提前一星期在 4 月 27 日正式上映。

Tony叫到點敢唔早d
PatrickNo42 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-18, 09:15 PM   #289
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
香港係早已定了4月25日上
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-18, 12:05 PM   #290
DevilElvis
The One
還我香港!!

睇網上情報話E個week會有 2nd trailer

舊 03-15-18, 03:21 PM   #291
肉羊哩咖
griffin611

EW 有 15 個 Avengers 同 Thanos 做封面,部份透咗少少新裝備,費事畀人話劇透,想睇自己睇:

http://ew.com/movies/avengers-infini...-15-ew-covers/

舊 03-15-18, 04:12 PM   #292
DevilElvis
The One
還我香港!!

Hawkeye 無fun

不過 第四集 傳聞好多戲份

舊 03-15-18, 04:47 PM   #293
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
Hawkeye 無fun

不過 第四集 傳聞好多戲份
另一個FORUM睇係有佢份~

舊 03-15-18, 04:48 PM   #294
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
香港係早已定了4月25日上
我生日前一日

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-18, 12:37 AM   #295
Kyo~
Junior Member

註冊日期: Feb 2012
PSN  IDSam_Kyo
XBox Live GamertagMatrixKyo10
明天將推出新trailer~~拭目以待
Kyo~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-18, 12:28 PM   #296
肉羊哩咖
griffin611

早前黑豹美帝嗰邊比較其他地方早上,有班「劇透舞者」好唔生性,嚮社交媒體上爆晒,搞到地球另一邊好鬼死燥

今次世界輪流轉,美帝改咗映期都係慢過呢邊,有人揚言會大包伏咁話~

舊 03-16-18, 12:43 PM   #297
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: Kyo~ 查看文章
超期待

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-18, 01:16 PM   #298
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: mrk 查看文章
超期待
反正實睇
我就Skip trailer等直接入場啦
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-18, 04:12 PM   #299
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: Kyo~ 查看文章

應該香港時間今晚9:59pm就有

舊 03-16-18, 09:19 PM   #300
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
新trailer已出

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Avengers, Infinity War, Marvel

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
FS: 全新 Hottoys Hot Toys Avengers Ironman Mark VII 7 連會場 Bonus Part chanchan456 買賣專區 0 06-07-13 10:23 PM
[醫生與我] 私家病房的雙重人格患者Part 1留醫+Part 2食藥 DTS OR AC3 照相館 11 12-21-08 11:06 PM
[NDS] 機戰W -Part II [已售] 神祕人1號 手提遊戲機討論版 693 03-16-07 04:09 PM
請問邊度仲有HG超人情景扭蛋part 1&part 2賣?How much? kan666 收藏品討論版 1 10-05-03 12:47 AM
MS DCOM RPC Patch Part II Rabbidas 手機資訊/電腦軟硬討論 5 09-16-03 11:22 PM

現在的時間是 01:58 AM

手機版 | APP版