Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-03-18, 05:07 PM   #12126
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
打死RARE BOSS個箱跌左隻古鐵俾我⋯

其實個箱究竟包含d乜野

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 03-03-18 08:45 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-18, 05:15 PM   #12127
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
咁正﹖打12妹唔出彩COIN出古鐵﹖

仲未刷到新古,其他3隻中左好多次,有冇咁難刷呀﹖刷1次爬山要成個幾鐘,定係應該教學完40石STEP3唔中就再刷過效率高D﹖

得番聽日刷,返工都唔得閒刷啦,諗住聽日雙開兩部機1齊刷,如果刷唔到應該會棄到出新古殺手先刷過開局打番了

次次都係要出口術先得 XD 岩岩都未試雙開STEP3就中左隻新古,應該都會爬埋1次睇下中到D咩,之後全力執石留石抽下期神機 XD

此篇文章於 03-03-18 05:25 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-18, 05:55 PM   #12128
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
727石唔中....
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-18, 05:57 PM   #12129
ShinDou

都係果句重刷啦,而家新古都改變晒個生態啦,其他舊機更加唔駛用,得號同多3有用姐 @@
舊 03-03-18, 06:28 PM   #12130
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
慘烈過我上次古鐵

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-18, 06:29 PM   #12131
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

兩年時間經營, 比我如果要重刷我寧願棄機....
舊 03-03-18, 08:10 PM   #12132
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
可以更加hea地打
本身都棄左鬥雞,唔需要棄驚住既

但征vs卡左28,頂唔住招G技

舊 03-03-18, 09:11 PM   #12133
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: 6078 查看文章
可以更加hea地打
本身都棄左鬥雞,唔需要棄驚住既

但征vs卡左28,頂唔住招G技
youtube有0大器攻略片可以跟住打噃?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-18, 11:05 PM   #12134
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

777炒, 然後1石比隻滿突佐既西巴我, 不斷比呢隻GAME玩緊, 以後改做每日登入長眠, ADD佐我既可以DEL, 多謝兩年關照
舊 03-03-18, 11:15 PM   #12135
yorkyork

註冊日期: May 2010
忘記呢隻遊戲啦,
出面大把遊戲好玩過佢
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-18, 10:52 AM   #12136
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
又多一個師兄走了

舊 03-04-18, 12:11 PM   #12137
clie

我有FD上月回巢( 開新AC),個個EV都課一PACK,次次中大獎,VO嗰期LAST STEP中四隻SSR
今次少課夠111有償石ONLY爬一轉最後STEP中新古同黑騎
佢啲機率一定有做手腳,舊課長屈你落坑,新課長起勢咁俾甜頭你
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-18, 02:02 PM   #12138
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

隻教官有打慢效果???

發覺冇落教官對面boss係出到必殺的.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-04-18, 03:17 PM   #12139
ShinDou

尋日第1次山STEP3中新古STEP5中正樹

見夠石爬多次手痕射左,點知跌死,唔知條友點樣可以RANK19凸爆新古 @@
舊 03-05-18, 08:09 PM   #12140
ShinDou

第3次山得F91同正樹,都係唔中多隻新古,應該儲唔切再爬多次了,11號先換多粒限凸,註定要慢慢等限凸凸爆先用得 @@
舊 03-05-18, 08:27 PM   #12141
yorkyork

引用:
作者: ShinDou 查看文章
尋日第1次山STEP3中新古STEP5中正樹

見夠石爬多次手痕射左,點知跌死,唔知條友點樣可以RANK19凸爆新古 @@
可能佢用巴哈仔影分身退錢大法,
洗到有個ac 比D錢就凸爆先玩
舊 03-05-18, 08:32 PM   #12142
ShinDou

唔明點洗法﹖爬12次唔中退錢,之後刷個新ACCOUNT新古開局,之後買4粒限凸凸爆﹖
舊 03-05-18, 09:18 PM   #12143
clie

彩COIN跌咗隻盾CB,然後爬第三次山跌死
舊 03-05-18, 09:20 PM   #12144
ShinDou

盾正樹﹖用黎俾OMG食囉

之前兩次山中左D咩﹖
舊 03-05-18, 11:07 PM   #12145
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

鬥滅d卒多左2倍pt...結果我o個區半日已經斬了3隻boss

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-05-18, 11:38 PM   #12146
clie

第一次爬STEP2中黑騎,跟住白果
第二次爬STEP5中正樹
重點係所謂STEP5 30%,由四子嗰次至今爬四次無一次中,所以我話寧願要單隻7%
舊 03-06-18, 08:29 AM   #12147
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

早兩日冇換係正確的

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-06-18, 07:20 PM   #12148
ShinDou

黎緊櫻戰淨係復刻上修當新機﹖冇隻夠新古打喎,要等NEW COMER了 @@
舊 03-06-18, 07:37 PM   #12149
yorkyork

不如咁諗啊,
如果咁快出隻野可以吊住打新古,
咁個隻野要有幾勁啊?
舊 03-06-18, 07:50 PM   #12150
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
うますぎwave

近日サクラ大戦復刻イベ
報酬は降臨チップ20枚
この20枚で花組と交換可能
イベント支援フェスにゴッドガンダムハイパーモードΩ等が登場予定

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:37 AM

手機版 | APP版