Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-01-18, 02:49 PM   #1301
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
g frame 早兩日見零食有入, 又就 8 號版友可以留意下

舊 03-01-18, 02:50 PM   #1302
地獄黑仔王

引用:
作者: C.Ryo 查看文章
超minipla出百獸王,仲要造型比例繼續打晒合金魂面
賣回憶呢下好想落坑...

舊 03-01-18, 03:25 PM   #1303
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
minipla睇落就好,一路砌就一路媽媽聲...

舊 03-01-18, 03:43 PM   #1304
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
http://hobby.dengeki.com/news/537071/
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-18, 03:45 PM   #1305
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: martinnitram 查看文章
g frame 早兩日見零食有入, 又就 8 號版友可以留意下
西鐵線唔見

另外希望真係執正嚟做

由手機版發出
舊 03-01-18, 05:26 PM   #1306
J+1
望過黎呀!!!!!!

擊!
gaofighgar!

http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2018/03/01/180000

http://p-bandai.jp/item/item-1000123966/

由手機版發出

此篇文章於 03-01-18 06:44 PM 被 J+1 編輯。
舊 03-02-18, 09:49 AM   #1307
地獄黑仔王

引用:
作者: J+1 查看文章
西鐵線唔見

另外希望真係執正嚟做

由手機版發出
G frame 唔記得係大圍定沙田見到, 睇個樣似係 Nu 同 Unicorn 有多

唔留貨呢排問時都聽過下, 不過買散款都要你好彩遇到返貨先見到有, 有時問都話未拆貨唔賣住...

舊 03-02-18, 11:19 AM   #1308
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: J+1 查看文章
西鐵線唔見

另外希望真係執正嚟做

由手機版發出
望佢真係執正嚟做+1

次次都搵唔到想要既野,去到8號落去買零食就見到有客拎留貨,留既仲要係我想要果D野...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-18, 11:35 AM   #1309
地獄黑仔王

引用:
作者: fami~yan 查看文章
望佢真係執正嚟做+1

次次都搵唔到想要既野,去到8號落去買零食就見到有客拎留貨,留既仲要係我想要果D野...
多數都係留 set 之後買多幾款吧? 一兩盒散賣之前都直頭唔會咁濟...
款就人人搵個幾款, 睇怕o的山積貨只會越堆越多, 日圓又升o左唔知會唔會加價...

舊 03-02-18, 11:51 AM   #1310
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
多數都係留 set 之後買多幾款吧? 一兩盒散賣之前都直頭唔會咁濟...
款就人人搵個幾款, 睇怕o的山積貨只會越堆越多, 日圓又升o左唔知會唔會加價...
冇...見佢淨係拎住一SET埋單...

非洲人...
舊 03-04-18, 11:10 PM   #1311
Shirley Sheila
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

註冊日期: Aug 2006
早幾日係KLB商務側邊果間迷你版吉之島有G-frame散貨(胸像+武器)49.9...

仲有幾set紅藍龍神(2盒一齊賣)

不過唔知宜家仲有無啦

順便問下Un2同G-frame可唔可以part埋一齊

Melty Blood
Ciel
214C236C2CjAAAD63214C
MHP2G
膽小×游擊×大劍
一擊脫離之術!? OAO!?
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=

此篇文章於 03-04-18 11:13 PM 被 Shirley Sheila 編輯。
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-18, 10:11 AM   #1312
地獄黑仔王

引用:
作者: Shirley Sheila 查看文章
早幾日係KLB商務側邊果間迷你版吉之島有G-frame散貨(胸像+武器)49.9...

仲有幾set紅藍龍神(2盒一齊賣)

不過唔知宜家仲有無啦

順便問下Un2同G-frame可唔可以part埋一齊
如果 Un2 同 G-frame 撈得埋的話, 真係可以清下 UN2 o的死貨...

舊 03-05-18, 12:24 PM   #1313
Reishin
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
邊度仲有G FRAME現貨賣?行咗幾間零食物語/7仔都唔見……

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-18, 12:34 PM   #1314
J+1
望過黎呀!!!!!!

7仔慢半個月,算把啦,0 食我已經唔知佢賣晒定未到了...
由手機版發出
舊 03-05-18, 01:56 PM   #1315
地獄黑仔王

G FRAME 啱啱個星期六見大圍同沙田零食返咗兩 box 未拆...

舊 03-05-18, 02:01 PM   #1316
Rance
The One
ガハハ

我見觀塘地鐵站o個間賣剩兩對nu 咋

舊 03-05-18, 02:18 PM   #1317
地獄黑仔王

零食呢半年返貨時間好奇怪, 舊時唔同區都係差一兩日, 而家好似差成星期, 搞到有o的賣哂有o的未返...

舊 03-05-18, 02:26 PM   #1318
Rance
The One
ガハハ

我覺得係D某D鋪有貨先,賣完賣剩就散落去D細鋪....
我去開O個D永遠都係得大量賣剩蔗,你一間鋪都開唔到咁多盒剩咁多蔗啦

舊 03-05-18, 02:44 PM   #1319
地獄黑仔王

引用:
作者: Rance 查看文章
我去開O個D永遠都係得大量賣剩蔗,你一間鋪都開唔到咁多盒剩咁多蔗啦
又其實而家個款都唔會 keep set 賣, 可兩輪貨已經堆到得返賣剩蔗款

舊 03-05-18, 02:53 PM   #1320
fami~yan
Game Master

引用:
作者: Rance 查看文章
觀塘真係大量剩蔗...

非洲人...
舊 03-08-18, 12:48 PM   #1321
J+1
望過黎呀!!!!!!

其實早兩日西鐵線都已經番左...本住冇可能仲有嘅情况下....

yea,仲要係8號
今日又補左貨嘅樣子...

由手機版發出
舊 03-08-18, 01:24 PM   #1322
fami~yan
Game Master

觀塘繼續咩都冇,只買左兩盒創動

非洲人...
舊 03-08-18, 02:02 PM   #1323
地獄黑仔王

到放工就咩都 molamola...
btw, 仲有無 $20 coupon 送?

舊 03-08-18, 02:03 PM   #1324
fami~yan
Game Master

引用:
到放工就咩都 molamola...
btw, 仲有無 $20 coupon 送?
冇喎,除左叫我拎D牛奶糖食,就咩都冇

非洲人...
舊 03-08-18, 02:21 PM   #1325
地獄黑仔王

引用:
作者: fami~yan 查看文章
冇喎,除左叫我拎D牛奶糖食,就咩都冇
要買夠 $200 先有...
可惜唔多鍾意牛奶糖

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] 游戲 Soundtracks 情報 6402oen 電視遊戲討論版 965 04-14-24 06:09 AM
出書情報? randy 日本動漫畫討論版 2 09-12-06 07:46 PM
NEW:TGS2004情報 神祕人1號 電視遊戲討論版 3 09-02-04 08:29 PM
出書情報? kotoko 日本動漫畫討論版 2 03-15-04 08:59 PM

現在的時間是 09:14 PM

手機版 | APP版