Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-08-19, 10:07 AM   #3251
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
冰龍自動真係好睇運 最主要埋位個下同班白痴貼面超絕

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-19, 02:27 AM   #3252
GUSTAV
The One
poor

打完SSS5

S5 SS5 唔識郁 兩關對面個陣真係同送冇咩分別 S5 應該出單隻白毛都可以殺哂全場
中間有幾關小分兵關 最難都係有關左右分合流唔到 不過都係易過

SSS1 唔比護+2隻鮮魷 雖然中間有座山但都係要小心
SSS4 固傷 地形還可以

SSS5 魔傷-50% 對面係起源龜DECK 感覺如果有LEON KICK死2哈應該冇難度
我用傳說+AOE 慢慢磨都磨得死對面

此篇文章於 03-11-19 02:37 AM 被 GUSTAV 編輯。
舊 03-11-19, 03:47 PM   #3253
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
Ss5用勾既話有d煩,會加移動,見佢企埋晒1齊,結果都係出公主隊炸算,好彩佢3個帶超絕,搏佢開超絕唔打人

出左妖步,正,應該下次可以試下65戰乙女了

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-19, 09:29 PM   #3254
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
終於打完SSS5,覺得SSS1仲難打d

SSS1用波波+拉娜+毒奶第2turn炸走三隻先過到
SSS4用毒奶+炸彈拖爆
SSS5一開始用黎明撞死二哈,之後文哥封狗後送頭,就可以慢慢龜到打完

SS5出次元寶珠
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-19, 09:36 PM   #3255
ShinDou

反而SSS5卡左1陣,練度太低,我要1開波露娜搏斷狗腳,之後里昂上去普攻迪哈拉後,雪莉迅雷黑騎,再動雪莉執雞再上去秒埋殘血迪哈先得

之後雪莉擋住條路係咁打奶騎等佢自補,弓露娜里昂秒飛露娜,隻狗就數格仔拉佢,然後猛撞撞佢落下面,上去同雪莉1齊殺奶騎,再屈死隻狗 XD

今次SSS應該易過陸版出果陣好多,果陣好似好多人過唔到,岩岩打完都排34,同以前差唔多,即係我果區以前過開SS5果D都過到SSS5了

SSS1我係公主隊炸,1開波送隻芙雷俾佢捉,捉完之後其他狂放MAP砲炸就得,SSS4我都諗左1陣,結果係1開波毒奶炸死左邊兩隻先,之後芙雷奶騎頂,炸彈妹紅帽偷打下就得

今日又連出兩把最後騎士,結果又升番黎用,雖然字面攻低左,但如果開到減攻既話好似仲扣多過以前渣冰箱劍,唔知係咪因為D卒死少左所以扣多左人﹖同埋而家附輕風好似唔錯,反正里昂唔係撞D好高攻既話都唔易自爆,蝙蝠好少死得晒,因為里昂衝太快會幫卒食左好多傷,不過多數死唔去,殘血都吸得番好多,搏30%行多兩格唔駛特登開騎精撞,以前成日就係爭1兩格要特登開騎精撞晒左

此篇文章於 03-11-19 09:57 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-12-19, 10:12 AM   #3256
T.S
君だけを…

個哲學唔使抽到底好感動

對男人皮真係無興趣
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-19, 10:18 AM   #3257
GUSTAV
The One
poor

那個男人OK既 我最後都係抽左

舊 03-12-19, 10:36 AM   #3258
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
呢件我覺得so so

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-19, 01:13 PM   #3259
ShinDou

原來已經過到惡夢鬥雞,試埋月下挑戰先

舊 03-12-19, 04:11 PM   #3260
ShinDou

終於過埋月下招待,都幾險,雪莉帶錯技冇帶訊雷打分身打淨1千,兵營太廢有天使都俾人秒左,左邊里昂就夠秒,下面拉娜都要打兩野,之後死淨4隻慢慢龜,引佢落黎再1齊圍

舊 03-12-19, 04:14 PM   #3261
ShinDou

之前換左時鍾劍,而家夠換拉娜衫,定應該留下期換? 狗同炸彈妹專屬冇咁快出?

舊 03-12-19, 05:00 PM   #3262
ShinDou

原來遲d元帥專屬都好勁,buff加1turn,3turn進擊神跡好堅,不過我冇,見索尼亞把武騎僧刺都裝到,即係打到2格好似浪衫架咁?可能有時會有d用,不過下期活動好似會派浪衫架,同埋之後好似常註都會跌?

應該換埋黑色新娘先,d活動應該都派唔少手制可以慢慢儲

舊 03-12-19, 06:52 PM   #3263
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
係元帥對自己落的buff

舊 03-12-19, 06:59 PM   #3264
ShinDou

@@ 係喎即係超絕變5TURN﹖好似冇咩用,係坦技多1TURN可能OK,但又應該冇位裝坦技 @@

岩岩世界鬥雞隻千4攻里昂撞我完我芙雷吉到佢得番2千血,蝙蝠就有7千,見佢殘血我開騎精撞佢點知1齊死 @@ 仲以為殺我唔死吸得番

而家上黃金世界鬥雞好難打,未配過電腦,以前冇人打會自動抽D電腦控制既人黎打 @@

此篇文章於 03-12-19 07:33 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-14-19, 11:32 AM   #3265
天子
weIBetAriTTeR
StElla

岩岩閞始玩 得公主隊叫齊腳 想問下公主隊點玩

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-19, 11:38 AM   #3266
ShinDou

成隊公主隊齊晒?進度去到邊?

平時靠map砲削完執雞,不過後期打戰乙女都係要升番劍槍騎黎打,雷龍都要有劍

舊 03-14-19, 12:11 PM   #3267
天子
StElla

引用:
作者: ShinDou 查看文章
成隊公主隊齊晒?進度去到邊?

平時靠map砲削完執雞,不過後期打戰乙女都係要升番劍槍騎黎打,雷龍都要有劍

有大公主 雪莉 莉亞娜 炸彈妹 芙蕾亞 娜姆 索利亞 全部35lv

10支以上可議價~

舊 03-14-19, 01:29 PM   #3268
ShinDou

35lv好多招都未有,而且冇露娜,應該會有d難打,基本上都係1坦1奶,3輸出,你有冇其他陣果d?搭隻里昂應該輕鬆d

舊 03-14-19, 02:08 PM   #3269
天子
StElla

利昂 有丫 而家每埸都一定有利昂雪莉 同 奶一隻
露娜係必要?

10支以上可議價~

舊 03-14-19, 02:09 PM   #3270
天子
StElla

另外想問下如果雪莉帶飛兵定騎兵好

10支以上可議價~

此篇文章於 03-14-19 02:11 PM 被 天子 編輯。
舊 03-14-19, 02:11 PM   #3271
ShinDou

露娜超絕可以削多野,map砲連炸好用麻,仲有減魔法傷打冰龍白龍勁

我果陣係帝國起家,40幾lv抽到幾隻公主先轉過去

舊 03-14-19, 04:10 PM   #3272
ShinDou

雪莉1定係帶飛兵,帶騎會唔識飛同唔打得槍

舊 03-14-19, 05:25 PM   #3273
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
你地個"原諒時鍾"係吾係自動一個月就RENEW?

有無人知點cancel 個自動renew?
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-19, 05:27 PM   #3274
ShinDou

見人講好似係自動續,好似話要自己去google or apple果度取消訂閱

舊 03-14-19, 05:29 PM   #3275
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
google 的話就入google play入返夢戰有個管理訂閱取消就得

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 12:08 AM

手機版 | APP版