Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25
體育版>摔角討論區 VOL.6
凍檸茶 09:43 PM 11-24-16
總結
RKO 今次既角式, 好得.
另有睇WCW既我, 場MAIN EV變成WCW STYLE
green 10:14 PM 12-20-16
raw的女子組編劇係咪有病, Sasha 和Charlotte的劇情已經夠長, 最大問題係千篇一律, 每次都係Sasha 係PPV輸, 係RAW贏番, 係PPV輸, 係RAW贏番, ..............
同樣套路居然玩左四次

兩個好似交換腰帶咁, 就算兩個打得幾好睇都頂唔順
北条加蓮 11:28 AM 01-29-17
Glorious!!!
RR真係出中邑?
北条加蓮 11:47 AM 01-30-17
到底咩心態先會擺佢喺30?
凍檸茶 08:21 PM 01-31-17
我差唔多飛到#26先睇
唔錯
HEAD_HUNTER 11:11 AM 02-01-17
作者: 北条加蓮:
到底咩心態先會擺佢喺30?
劇組對自已無乜信心掛,
之前捧RR而家都仲係俾人噓到爆炸,
無奈既情況之下又拉番個老鬼出嚟叫保險啲幫自已執屎,
快啲炒哂班劇組吧啦
green 10:07 AM 03-08-17
睇完剛舉行的WWE PPV,. WWE一定要這樣編排GOLDBERG的比賽嗎? 就不能好好的讓他打一場?
真心替付錢入場的觀眾可憐
凍檸茶 11:36 PM 03-11-17
作者: green:
睇完剛舉行的WWE PPV,. WWE一定要這樣編排GOLDBERG的比賽嗎? 就不能好好的讓他打一場?
真心替付錢入場的觀眾可憐
好有WCW風格
北条加蓮 01:02 PM 04-04-17
越前越精彩

最後一場,對某人我給你Cena的FU
另一位,謝謝你,再見,保重
green 09:01 PM 04-04-17
作者: 北条加蓮:
越前越精彩

最後一場,對某人我給你Cena的FU
另一位,謝謝你,再見,保重
今年WM最精彩就係場雙打冠軍戰, 超驚喜

壓軸戰就不想說了, 看完堅傷心, 不過「某人」係今集RAW俾人噓足幾分鐘, 都慘既

另GOLDBERG的比賽終於多過兩分鐘了
不過佢同BROCK都變左兩招俠, 以後都唔好話RR少招式啦
STi 03:55 PM 04-05-17
雙打精彩過過往嘅Money in the bank, 不過第4隊當然都係重點之一
Goldberg果場真係頗悶, 不過個結局都係意料中事
尾場嘅安排實在有啲出乎意料, 以一個咁嘅方式做Career End係驚大過喜.
不過近年WWE都好多驚喜嘅安排又真.
凍檸茶 10:49 AM 04-12-17
TNA 係咪已經收皮???

WWE
新舊交替終於開始
由手機版發出
initial 09:56 PM 05-02-17
而家now 有得免費睇 Raw 同 Smackdown live

想問下兩個節目有冇關係?
睇左少少, SD 果然好似打得認真d, 要搶腰帶。

Sent from my iPad using Gaforum
green 12:53 PM 05-04-17
作者: initial:
而家now 有得免費睇 Raw 同 Smackdown live

想問下兩個節目有冇關係?
睇左少少, SD 果然好似打得認真d, 要搶腰帶。

Sent from my iPad using Gaforum
現在分拆左, 劇情上無咩關連, 選手陣容亦獨立, 即RAW選手不會參加SD節目, 相反亦然, 不過選手每年都會有些調動

我都覺得SD在劇情上安排得好D, RAW有時太散太亂, 而且BROCK現在是冠軍, 但又好少參與節目, 變相令劇情發展受局限
凍檸茶 08:18 PM 06-12-17
而家先知啲PPV有中文評述員
HEAD_HUNTER 03:54 PM 04-10-18
今年WM34唔錯,算有驚喜
不過可惜
WWE Champ仲係比Brock呢個PT wrestler hold住

Nelly 12:22 AM 04-26-18
作者: HEAD_HUNTER:
今年WM34唔錯,算有驚喜
不過可惜
WWE Champ仲係比Brock呢個PT wrestler hold住
已經冇乜睇WWE
武藤遊戲 07:28 PM 10-22-23
沒來這版很少來
算你要搶親我不阻止你們
武藤遊戲 10:49 AM 11-21-23

武藤遊戲 12:14 PM 12-09-23

テレビ朝日
『くりぃむナンタラ』
ミニスカート陸上2023冬
パンチラの雨か?
記録の雨か?
見てください!!!

https://www.instagram.com/p/C0gtZd8v...c0UMpU8QNnzEGM
武藤遊戲 07:07 AM 12-31-23

第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25

返回主題版面