Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-06-16, 09:14 PM   #2276
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
咁點都係ssr, 倉有位嘅擺響度無壞。
雖然非拳機者無人權……
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 09:16 PM   #2277
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
竟然係咁...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 09:24 PM   #2278
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
拳機: 在座各位都係垃圾
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 09:36 PM   #2279
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
呢個EVENT真係拎一隻SSR都難...
都唔敢提突爆...
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 11:18 PM   #2280
Crazy Gamer

你地依家明我打沙沙冰時嗰種絕望法喇!
我嗰時重要得隻nu 同js 咋,而且啲曜日關個AP 需求係依家兩個倍㗎!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 11:29 PM   #2281
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我果陣得JS 1隻SSR,強沙都係得0凸,所以改隻弱沙用

我覺得今次難過沙殺比果次,今次係FULL TEAM都咁難打,如果沙殺比果陣有FULL TEAM應該冇咁難
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-16, 12:40 AM   #2282
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

Twitter圖

SSR豪將軍
SSR正義(射機)

舊 03-07-16, 08:27 AM   #2283
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
知唔知食石補鍾係唔係必趺R青椒???唔知手殘左兩次食左兩次石都係趺R青椒......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-16, 08:44 AM   #2284
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
知唔知食石補鍾係唔係必趺R青椒???唔知手殘左兩次食左兩次石都係趺R青椒......
食佐兩次跌C肥
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-16, 10:22 AM   #2285
clie

引用:
作者: GN00508771 查看文章
話說拎d預左R既卷抽

中左張盾機版既銀河美少年

有冇用架?
目前黎講呢隻強盾黎架,打王一流
拳版都係到後期太多EV強機先無機會出
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-16, 10:27 AM   #2286
clie

引用:
作者: ShinDou 查看文章
我覺得今次難過沙殺比果次,今次係FULL TEAM都咁難打,如果沙殺比果陣有FULL TEAM應該冇咁難
之前強敵EV唔會死機,時間磨死隻大佬
今次打到125後死好多機,不過營運都知你好想靠死機拎珠
但連隻特效無事做都死埋真係第一次
舊 03-07-16, 12:41 PM   #2287
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
之前強敵EV唔會死機,時間磨死隻大佬
今次打到125後死好多機,不過營運都知你好想靠死機拎珠
但連隻特效無事做都死埋真係第一次
試過幫打16幾LV, 隻無事做第一WAVE己經比大卒打死咗......

問過人, 150打後個佈陣基本上同創聖時一樣, WAVE1第一行, WAVE2第四行出大卒, 但今次係射機.
WAVE3BOSS響第三行出現, 出之前有一隻卒.

我打到152二突

此篇文章於 03-07-16 12:46 PM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 03-07-16, 01:14 PM   #2288
clie

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
試過幫打16幾LV, 隻無事做第一WAVE己經比大卒打死咗......

問過人, 150打後個佈陣基本上同創聖時一樣, WAVE1第一行, WAVE2第四行出大卒, 但今次係射機.
WAVE3BOSS響第三行出現, 出之前有一隻卒.

我打到152二突
咁即係話開波將無事做SET喺第3行就可以避開頭兩WAVE隻大卒?
我打到133剛凸1
舊 03-07-16, 01:20 PM   #2289
yorkyork

註冊日期: May 2010
有冇人會打到301換廿張飛?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-16, 01:28 PM   #2290
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

我得白卡用武士朋友打到16X已經沒可能兩珠清, 控得好1次也就3X萬左右
舊 03-07-16, 01:39 PM   #2291
Crazy Gamer

引用:
作者: ryvius123 查看文章
我得白卡用武士朋友打到16X已經沒可能兩珠清, 控得好1次也就3X萬左右
有人白卡+無事做*2打16x一珠都係打六十萬,但係boss 已經百四萬。
我單色幫打一珠只係打到十五萬。
試過打雙色用白卡加無事做,14*一珠可以一珠,但要求手控幾高,我手控差好易出事。
舊 03-07-16, 01:47 PM   #2292
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
咁即係話開波將無事做SET喺第3行就可以避開頭兩WAVE隻大卒?
我打到133剛凸1
但頭兩wave點都要清場先。
我咁打,第一wave其他機先招呼,隻大卒用愛美單挑,等到佢出咗必用艦食,出完先圍嘔。
第二wave 基本上一樣,先放置用艦食必,用範圍必掃卒。
第三wave 搵重有hp 的先頂頂第一行同第四行,第二三行卒出嚟用其他機做盾開熱血開路,無事做先衝上去打啱啱出現嘅boss, 153咁打唔駛一百秒。
舊 03-07-16, 02:46 PM   #2293
Crazy Gamer

引用:
作者: yorkyork 查看文章
有冇人會打到301換廿張飛?
想都要有咁多 bp 水先得,點計至少都要八十幾支水先夠氣打。
舊 03-07-16, 03:23 PM   #2294
Crazy Gamer

有得抽豪將軍!
重要送野幾豐富,單抽送五支bp 水!
舊 03-07-16, 03:29 PM   #2295
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

盾豪將軍抽到也不會用吧, 除非用拳盾隊, 最腦殘是已經送咁多肥仲要出lv60比你, 即是唔比你升技/逼你不斷十抽, 我真係唔知笨大同細嘉點唸
舊 03-07-16, 03:44 PM   #2296
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

別誤會
佢係送12張俾你直升去60

另外想抽正義

此篇文章於 03-07-16 03:47 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 03-07-16, 03:45 PM   #2297
Crazy Gamer

引用:
作者: ryvius123 查看文章
盾豪將軍抽到也不會用吧, 除非用拳盾隊, 最腦殘是已經送咁多肥仲要出lv60比你, 即是唔比你升技/逼你不斷十抽, 我真係唔知笨大同細嘉點唸
佢地個腦一直都唔係生響頭度喇
舊 03-07-16, 03:51 PM   #2298
Crazy Gamer

引用:
作者: GN00508771 查看文章
別誤會
佢係送12張俾你直升去60

另外想抽正義
真係抽單抽好過喇,送五支bp 水呀。
舊 03-07-16, 06:50 PM   #2299
clie

5BP水+1張R/SR既話我寧願要5鑽
舊 03-07-16, 07:06 PM   #2300
yorkyork

註冊日期: May 2010
盾機真係要改下啦
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:26 PM

手機版 | APP版