Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-17-18, 08:29 PM   #226
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
d經費去晒手機遊戲啦,
仲出家用機已經皇恩浩蕩
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-18, 09:33 AM   #227
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: yorkyork 查看文章
d經費去晒手機遊戲啦,
仲出家用機已經皇恩浩蕩
劣幣驅逐良幣,真可悲既時代
由手機版發出
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-18, 10:29 AM   #228
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: HM 查看文章
劣幣驅逐良幣,真可悲既時代
由手機版發出
現實係能夠帶來更多課幣就是良幣,從來都係咁,

唔係可悲既年代,係可悲既現實…

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-18, 11:06 AM   #229
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
[正能量]你應該感謝課長養住寺田,仲成功將王子推倒上床 (回想幾年前仲懷疑有冇可能出版權作的時代嗎
由手機版發出

此篇文章於 01-18-18 11:36 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-18, 12:13 PM   #230
HM

引用:
作者: J+1 查看文章
[正能量]你應該感謝課長養住寺田,仲成功將王子推倒上床 (回想幾年前仲懷疑有冇可能出版權作的時代嗎
由手機版發出
手遊機戰成功到底計オオチ數定寺田數?
睇過幾次手遊直播節目,次次見到オオチ好興奮咁講野,寺田一係黑面唔出聲,一係就講野有骨咁
舊 01-22-18, 03:35 PM   #231
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-18, 09:26 AM   #232
yorkyork

引用:
作者: HM 查看文章
手遊機戰成功到底計オオチ數定寺田數?
睇過幾次手遊直播節目,次次見到オオチ好興奮咁講野,寺田一係黑面唔出聲,一係就講野有骨咁
咁功就肯定計オオチ啦

引用:
由手機版發出
課長係咁把炮唔一早買起廣井?
係佢地功勞點解魔神英雄傳唔出係交叉奧米加度?
佢地話個隻先係真機戰喎

此篇文章於 01-23-18 09:44 AM 被 yorkyork 編輯。
舊 01-23-18, 06:32 PM   #233
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
課長係咁把炮唔一早買起廣井?
係佢地功勞點解魔神英雄傳唔出係交叉奧米加度?
佢地話個隻先係真機戰喎
咁講既話櫻戰參戰OMEGA度又點計

非洲人...
舊 01-23-18, 07:08 PM   #234
yorkyork

引用:
作者: fami~yan 查看文章
咁講既話櫻戰參戰OMEGA度又點計
我係想表達如果真係課長咁把炮魔神唔出落隻手機度明落佢地面喎,
吹到佢地養起機戰嫁麻,
OG係垃圾冇人玩之類都見過啦
舊 01-23-18, 09:09 PM   #235
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
買咗上一集好耐都未開嚟玩,唔知新一集出之前可唔可以白金到⋯

舊 01-24-18, 03:16 AM   #236
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
買咗上一集好耐都未開嚟玩,唔知新一集出之前可唔可以白金到⋯
2個月,有時間既話好快白金到,放假打足全日

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-18, 10:31 AM   #237
fami~yan
Game Master

引用:
作者: 知世公主 查看文章
其實一周之後就好快...

非洲人...
舊 01-24-18, 11:56 AM   #238
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
我係想表達如果真係課長咁把炮魔神唔出落隻手機度明落佢地面喎,
吹到佢地養起機戰嫁麻,
OG係垃圾冇人玩之類都見過啦
做咩咁火大a你反對xΩ養住寺田我冇意見,不過佢引發出一定程度化學反應就一定...我真係唔信王子會突然改變廿幾年心思比龍神丸入機戰
隻xΩ根本性質就係模型新動畫速燒市場,冇新作冇新模型除非真係超高話題性,否則一切都係時候未到...
由手機版發出
舊 01-24-18, 12:16 PM   #239
HM

同埋終於都發覺
手遊機戰咁好搵,代表對於大部分人黎講
機戰係唔係寺田整,故事好唔好
其實根本唔會關心...
舊 01-24-18, 04:45 PM   #240
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
手遊同家用機都兩個唔同市場

“代表對於大部分人黎講
XX係唔係YY整,故事好唔好
其實根本唔會關心..."哩句好多game都適用
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-18, 05:10 PM   #241
J+1
望過黎呀!!!!!!

講緊勿提9 vs 岩男11?...
由手機版發出
舊 01-24-18, 08:45 PM   #242
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 知世公主 查看文章
引用:
作者: fami~yan 查看文章
其實一周之後就好快...
近期得閒清game次序係優先玩online game,
怕遲咗無人玩場都開唔到,
之後玩PS+送的下載版遊戲,
玩完白金就無痛刪除換取空間放其他遊戲,
最後先清自己買的實體碟版遊戲,所以好多時都係等到下集出先玩返上一集咁⋯

舊 01-24-18, 09:23 PM   #243
HM

引用:
講緊勿提9 vs 岩男11?...
由手機版發出
拎稻船同寺田比會唔會過份左少少?
舊 01-25-18, 12:05 AM   #244
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
「トリックアタック」
1戦闘だけEN,弾数を消費しない 消費3

「周辺指揮」
周囲4マス以内のユニットが格闘射撃回避+10 消費2

エキスパート : リトライせずにクリアするとSRポイントが獲得

此篇文章於 01-26-18 12:53 AM 被 BRA武藏 編輯。
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-18, 06:46 PM   #245
J+1
望過黎呀!!!!!!

雷擊報道

http://hobby.dengeki.com/news/515005/
由手機版發出
舊 01-27-18, 01:26 AM   #246
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1102637.html

有翻譯。

バンダイナムコエンターテインメントは、3月29日に発売予定のプレイステーション 4/PlayStation Vita用シミュレーションRPG「スーパーロボット大戦X」に関する最新情報を公開した。今回は戦闘画面写真と、スキルルートやスキルプログラム、ファクトリーといったシステム関連の情報をまとめて紹介す

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-18, 08:06 AM   #247
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-18, 08:25 AM   #248
J+1
望過黎呀!!!!!!

龍神丸個頭像w
由手機版發出
舊 01-27-18, 08:44 AM   #249
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
哩集冇主角嗎
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-18, 04:37 PM   #250
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
引用:
作者: 真!DC 查看文章
哩集冇主角嗎
由手機版發出
更係有啦,未公告炸,點會冇呢

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] Rise of the Tomb Raider (系列20週年紀念加強版 PS4/XBONE/PC 發售中) ahleung 電視遊戲討論版 451 11-22-16 10:03 AM
賣 PS4/PSV 遊戲 hokhin 買賣專區 7 10-25-16 08:04 PM
[多機種] ワンピース バーニングブラッド『ONE PIECE BURNING BLOOD』| 中文版 | PS4/XB1/PS Vita | 發售中 安安 電視遊戲討論版 4 04-21-16 10:39 PM
[徵求] PS4 / PSV Games DabaMyroad 買賣專區 2 11-10-15 07:10 PM
[多機種] みんなでスペランカーZ PS4/PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 19 08-05-15 08:20 AM

現在的時間是 08:38 PM

手機版 | APP版