Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-23-17, 09:01 AM   #34626
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003

係k島見到,唔睇返依張野我已經唔記得尼托入面果隻係田中美海

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 11:29 AM   #34627
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
思前想後
都係諗唔到嫁王掛咩禮裝好
結果都係凜禮裝.......
情人節櫻

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 11:49 AM   #34628
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
已在繁中版集合活動選了B叔, 我不課金, 有需要刷5星嗎?
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 11:56 AM   #34629
T.K.
很黃很暴力

哪怕是三星卡升到頂級也有很多技能比較好的角色,有些角色打通某章劇情就能獲得,當然也可以直接抽卡獲得。

原文網址:https://kknews.cc/zh-hk/game/zm9bo4q.html

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 04-23-17, 12:32 PM   #34630
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
唔課都唔刷
我唔知睇住一堆3星有咩動力玩落去

舊 04-23-17, 12:33 PM   #34631
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: freemanl 查看文章
這遊戲超需要刷
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 12:42 PM   #34632
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
極之有需要 你看看蛋機裡有那一隻5星合適的刷到再說
有孔明的話最好是刷孔明

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 01:18 PM   #34633
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
極之有需要 你看看蛋機裡有那一隻5星合適的刷到再說
有孔明的話最好是刷孔明
孔明係首選,
前期可能你會覺得辛苦D但最後就會明白點解佢係立於英靈界頂點的2個男人之一
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 01:32 PM   #34634
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
認真,10零廿蚊收個初始5星角帳號返黎,唔好浪費時間刷
雖然唔知新server新帳幾錢
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 02:05 PM   #34635
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Hextor 查看文章
正解XD
價幾多覺得合理我無意見

不過1 pack 石既價抽唔到SR(我無打錯字) 都只係日常,睇自己時間決定點刷

舊 04-23-17, 02:06 PM   #34636
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
引用:
唔太想買帳號, 怕有手尾跟...

刷出5星是否只有1%機率? 首刷1round要幾耐?
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 02:06 PM   #34637
axe1292
Game Master
AXE

撻爺隻鐵拳聖女幾時絆十左
舊 04-23-17, 02:39 PM   #34638
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:

如果跟最新設定訓練關後個係十抽嘅只有保一隻4星英而且唔會有5星,要之後再刷。
而如果訓練關之後嗰下係1抽嘅就有可能出5星
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 03:03 PM   #34639
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:

各位師兄等等
佢唔係講緊繁中版嗎
繁中版邊黎石頭號

但呢位新開坑師兄
聽大家講
如果有心刷首抽
哪怕再難刷都要刷孔明開局

假設想開日服局
就快d買石號今日刷首抽
如果做到寶2嫁王寶2金閃
就可開局了

引用:
作者: axe1292 查看文章
撻爺隻鐵拳聖女幾時絆十左

我覺得自己已經辜負左佢好耐
之前維新活動刷得太勁
刷刷下終於絆10左了

舊 04-23-17, 03:07 PM   #34640
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
之前維新活動刷得太勁
刷刷下終於絆10左了
現在絆10已經唔慢啦
舊 04-23-17, 03:16 PM   #34641
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:

(TUTORIAL 10抽+2場QUEST石+LOGIN1石=3石1抽)
石抽先有機會5星
之後要剷APPDATA再DL過
十零分鐘1次倒?

我果時"好彩"50分鐘係梅林POOL出吾王....
但係已經悶到抽筋所以開波
再黎一定買石號抽到出餐肉先

引用:
各位師兄等等
佢唔係講緊繁中版嗎
繁中版邊黎石頭號

但呢位新開坑師兄
聽大家講
如果有心刷首抽
哪怕再難刷都要刷孔明開局

假設想開日服局
就快d買石號今日刷首抽
如果做到寶2嫁王寶2金閃
就可開局了

之前維新活動刷得太勁
刷刷下終於絆10左了
指人地抽埋俾你
首抽號放多幾個月咪變石號

此篇文章於 04-23-17 03:21 PM 被 Hextor 編輯。
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 03:23 PM   #34642
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
老老豆豆如果只係唔識日文,我寧願去玩英文版

舊 04-23-17, 04:55 PM   #34643
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 細路翔 查看文章
係k島見到,唔睇返依張野我已經唔記得尼托入面果隻係田中美海
激高ポイント萌え萌えピーピーピー
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 05:21 PM   #34644
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: Sar8 查看文章
老老豆豆如果只係唔識日文,我寧願去玩英文版
台仔:有中文就係神作

舊 04-23-17, 06:06 PM   #34645
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
激高ポイント萌え萌えピーピーピー
原來有睇bilibala?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 06:24 PM   #34646
T.K.
很黃很暴力

引用:
各位師兄等等
佢唔係講緊繁中版嗎
繁中版邊黎石頭號
係直接買有雙、三5星角色acc

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 04-23-17, 06:41 PM   #34647
gingq7

註冊日期: May 2008
老老實實, 玩繁中版不如玩簡中版
繁中版智冠代理 連K島都無人buy啦,
簡中版起碼暫時無聽聞有咩魔改/VIP, 算係出乎意料地正常, 而且人口基數點都比繁中呢個第3水大, 無咁易收檔

當然最好都係日文版, 反正好快追倒進度
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 06:41 PM   #34648
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
看到維特有人花了23 萬日圓也沒有老馬金。。。。。。

5星只有3 個還是沒關的。。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 06:43 PM   #34649
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
之前維新活動刷得太勁
刷刷下終於絆10左了
我都差唔多場場出佢, 但你竟然可以快我一倍
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 07:04 PM   #34650
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
看到維特有人花了23 萬日圓也沒有老馬金。。。。。。

5星只有3 個還是沒關的。。。。。。
雙up黎抽,本身就抵死

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:02 PM

手機版 | APP版