Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-28-09, 08:34 PM   #26
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
http://www.diginfo.tv/index.php?ofs=1&pid=17
http://www.youtube.com/watch?v=6YZSz...e=channel_page
引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-09, 09:22 PM   #27
冬霜之子lucky
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2007
正野...............我覺得起碼會hit過"戰場之x"。
冬霜之子lucky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-09, 02:33 AM   #28
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
引用:
作者: 冬霜之子lucky 查看文章
正野...............我覺得起碼會hit過"戰場之x"。
你應該加句 響香港既話
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-09, 11:02 PM   #29
冬霜之子lucky

引用:
作者: 鈴木 ぼたん 查看文章
你應該加句 響香港既話

再加多句"如果香港入既話"
舊 03-04-09, 06:23 AM   #30
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 冬霜之子lucky 查看文章
再加多句"如果香港入既話"
接:實玩

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-09, 01:41 PM   #31
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

XBox Live Gamertagsuzuki_botan
引用:
作者: CardGameDan 查看文章
接:實玩
我都係咁話
舊 03-19-09, 05:25 PM   #32
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
http://www.youtube.com/watch?v=IRoD5...eature=channel
引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-09, 02:21 AM   #33
neo
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
http://www.youtube.com/watch?v=9yiyxK0cmEU
引用:
neo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-09, 04:07 AM   #34
D.SANJI
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
機身細,要位唔多,呢隻會入既機會點都大過戰場
D.SANJI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-09, 05:04 PM   #35
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

引用:
作者: D.SANJI 查看文章
機身細,要位唔多,呢隻會入既機會點都大過戰場
但係如果佢唔做日本連線 我相信無乜野好玩
舊 04-23-09, 09:21 PM   #36
冬霜之子lucky

算把啦...........咁耐都無聲氣,睇來又一次讓我失望。
舊 04-24-09, 03:48 AM   #37
D.SANJI

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 鈴木 ぼたん 查看文章
但係如果佢唔做日本連線 我相信無乜野好玩
跟慣例,SEGA機要hk link到去日本,機會 = 0
D.SANJI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-09, 05:15 AM   #38
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

引用:
作者: D.SANJI 查看文章
跟慣例,SEGA機要hk link到去日本,機會 = 0
如果佢連唔到唔打緊 佢做到大投爆落黎可以有充足機數打連線我都唔介意
不過機會都係 =0
舊 07-06-09, 07:57 PM   #39
Dark_Heal_v2
Junior Member

日本好像出左,香港有無地方入左?

舊 07-06-09, 11:36 PM   #40
ambrose35hk
Game Master

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Dark_Heal_v2 查看文章
唔見有.............
ambrose35hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-09, 11:56 PM   #41
LED
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagHI LED
引用:
作者: Dark_Heal_v2 查看文章
日本全國LOCTEST姐
未出架

http://tw.nicovideo.jp/mylist/4778226
LED 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-09, 03:25 PM   #42
joker_square
Senior Gamer
天下第尾兵

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDjoker-_-000111
XBox Live Gamertagjoker decade
隻game真係好正~ , 不過個gp好似好騙$$~
一秒1gp~!!

不個部機真係好細, 好似企係度玩咁~

Add 我大家一齊玩啦
joker_square 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-09, 06:31 AM   #43
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
玩左3局既感覺,
會飛會加速既Bio 4~
操作介乎於fps同tps之間
對於hk玩家應該冇問題,
反而睇日本人玩多數唔會邊跳邊加速避彈,
我第二局已經得到該場數的第一名……
第一局我中途加入都有第三位…

不過乜都講GP就非常騙財,買parts…

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-09, 04:51 PM   #44
Time
AwAkE~!

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDTime-6RD-
引用:
作者: 7ming_格鬥苦手 查看文章
玩左3局既感覺,
會飛會加速既Bio 4~
操作介乎於fps同tps之間
對於hk玩家應該冇問題,
反而睇日本人玩多數唔會邊跳邊加速避彈,
我第二局已經得到該場數的第一名……
第一局我中途加入都有第三位…

不過乜都講GP就非常騙財,買parts…
你日本試左?呢隻我都好感輿趣~

"の住人"
数えきれない…でも少しの歳月は流れ いったい君の事を
どれくらい分かってるのかな? 指先で地図辿るようには
上手く行かないね 気づいているよ不安そうな顔
隠してるくらい 急ぎ足の明日へと抵抗するように
駆け回っていても不思議なくらい… この胸は君を描くよ
見上げれば輝きは色褪せず溢れていた どんな時も照らしてる
あの太陽のようになれたなら
Time 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-09, 06:08 PM   #45
7ming_格鬥苦手
小霸王

引用:
作者: Time 查看文章
你日本試左?呢隻我都好感輿趣~
呢隻好野黎!!每間機鋪必有四台!!仲要好多人玩個隻!!
club sega係多人到要排籌
其他店就唔使排一陣就得!!
今日又忍唔住打左四場~~
破財!!

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
舊 09-26-09, 03:50 PM   #46
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
香港都唔知邊間機鋪會夠膽入

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-09, 04:47 PM   #47
Time
AwAkE~!

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDTime-6RD-
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
香港都唔知邊間機鋪會夠膽入
我有同太子聯合傾過,不過主要問題係香港sega network有冇可能先...繼三國誌大戰後

"の住人"
数えきれない…でも少しの歳月は流れ いったい君の事を
どれくらい分かってるのかな? 指先で地図辿るようには
上手く行かないね 気づいているよ不安そうな顔
隠してるくらい 急ぎ足の明日へと抵抗するように
駆け回っていても不思議なくらい… この胸は君を描くよ
見上げれば輝きは色褪せず溢れていた どんな時も照らしてる
あの太陽のようになれたなら
Time 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-09, 06:06 PM   #48
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
其實隻game的parts係用真錢買,還是用其他方式換(如玩完之後用分數換之類)?

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-09, 07:16 PM   #49
7ming_格鬥苦手
小霸王

引用:
作者: AiStudio 查看文章
其實隻game的parts係用真錢買,還是用其他方式換(如玩完之後用分數換之類)?
呢隻由GP主宰~~~~
就算轉COLOUR都要100GP~~~

舊 09-26-09, 11:57 PM   #50
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 7ming_格鬥苦手 查看文章
呢隻由GP主宰~~~~
就算轉COLOUR都要100GP~~~
其實100gp要幾多錢hkd?
我見英文wiki講依隻game 1200gp = 可以玩1200sec??
隻game的credit唔係計win/lose,而係計game time??
如果真係計game time,之後換野又要gp,咁真係好屈錢~
依個情況~看來都無咩可能出家用版~除非隻因為貴game無人玩~不過又無咩可能~

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本大搜查線 FILE02 Janus ~清談館~ 1006 12-03-15 09:22 AM
[PS3] PlayStation®Network ID 收集區(新格式使用中,請重新填寫<P.1>) LKC 攻略及心得交流區 344 01-27-14 05:09 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.39 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1033 12-19-08 07:21 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.37 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1005 09-14-08 11:38 PM
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM

現在的時間是 07:56 AM

手機版 | APP版