Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 09-09-13, 08:08 PM   #1
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
[原創漫畫] 廢柴學園 - 麥麥送

這一篇在cw36派發
感謝當日來支持的朋友

016 麥麥送

舊 09-09-13, 08:14 PM   #2
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
今次咁溫馨?
好似見到草日個梁老太(?)

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-13, 10:18 PM   #3
月牙火介
God of Gamer
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
留名~
好睇~

舊 09-10-13, 12:05 AM   #4
issac92354
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
Wii U IDissac923
Nintendo Switch ID1782-7939-0391
3DS Friend Code3566 1501 6317
PSN  IDissac923
麥樂雞往事補完

issac92354 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-13, 04:23 PM   #5
遊戲怪
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
今集玩得好正!!!

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-13, 09:09 PM   #6
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
有百合味的說

不要肯x鷄而要麥x鷄是是為價錢問題嗎?
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-13, 10:47 PM   #7
smalltung

謝各位用寶貴時間睇完

的確今集係角色補完
因為麥樂雞呢個人物
唔知點解引起左幾多朋友既注意
原本只打算當佢大茄的說

下次再畫簡單點的故事

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
有百合味的說

不要肯x鷄而要麥x鷄是是為價錢問題嗎?
畢竟百合是我的興趣嘛
但個人黎講,我係鍾意食上校多d

舊 09-10-13, 11:27 PM   #8
kiburedo
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDsonictk369
好笑!
正呀喂

pixiv:pixiv
kiburedo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-13, 12:26 AM   #9
團子~o~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDLuke365
呢套我仲記得當入會費唔見左,傳下傳下變左某人唔見左隻xdd
男主角好番長?期待百合線後續

業餘粵翻詞人乙名

Youtube頻道:
http://www.youtube.com/playlist?list...moG1KUp3YSbgzP

團子~o~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-13, 09:03 AM   #10
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
一貫的有趣呀,繼續努力

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-13, 01:41 PM   #11
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: smalltung 查看文章
謝各位用寶貴時間睇完

的確今集係角色補完
因為麥樂雞呢個人物
唔知點解引起左幾多朋友既注意
原本只打算當佢大茄的說

下次再畫簡單點的故事

畢竟百合是我的興趣嘛
但個人黎講,我係鍾意食上校多d
我都是會選上校的
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-13, 06:19 PM   #12
彼岸花
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2007
真係好鬼搞笑www

弱音IC:とある白沢の慧音先生---EX:C-117 G-112 E-100 P-88 TC-60 97.56322%
舞い舞いIC:BBA88---任何難度対戦/SYNCプレイ募集中~
彼岸花 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-13, 04:52 AM   #13
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
美珍香

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 09:33 AM   #14
smalltung

謝謝你地對麥記既支持

引用:
作者: 團子~o~ 查看文章
呢套我仲記得當入會費唔見左,傳下傳下變左某人唔見左隻xdd
男主角好番長?期待百合線後續
你真係好記性
咁久遠既野你都記得
百合同好

此篇文章於 09-19-13 09:39 AM 被 smalltung 編輯。
smalltung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 01:53 AM   #15
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
校園劇必然有一集講情人節,但走出課室搶野...好似埋唔到尾
近排,將軍漢堡令我狂幫親老麥~

此篇文章於 09-21-13 02:01 AM 被 【子夜】 編輯。
【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[作品發表] 〔原創漫畫〕騎士幻想-奧倫的騎士(II)之四(#12新增聖誕特別篇:)) 真!DC Cosplay同人MIX討論區 14 12-27-13 03:53 PM
[作品發表] 〔原創漫畫〕騎士幻想-奧倫的騎士(II)之三 真!DC Cosplay同人MIX討論區 9 04-18-13 01:50 PM
[作品發表] 〔原創漫畫〕騎士幻想-奧倫的騎士(II)之二 真!DC Cosplay同人MIX討論區 7 12-28-12 10:42 PM

現在的時間是 07:05 PM

手機版 | APP版