Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-04-12, 02:52 PM   #601
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
估唔到美美同留姬都有得出場!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-12, 02:54 PM   #602
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
我情願要素娜同大和出場
有爆點好多

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-12, 02:56 PM   #603
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 廢人 查看文章
我情願要素娜同大和出場
有爆點好多
黑歷史...
如果TAKERU同HIKARI都係出場我都當佢地冇到

舊 03-04-12, 04:55 PM   #604
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
咁樣做 滾既下場只會變成某部GUDNAM一樣
其實唔洗班前輩長駐
好似今集咁出一出黎show下樣,幫下拖就夠
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-12, 06:07 PM   #605
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
仲未要大門大獸出手
不過總受郎配到好似カズマ.......

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-12, 06:35 PM   #606
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
==姐係所有人都有機出場..但得返3話....1的人物全以1的時點出現.....2的人又冇理由唔迫1D人==......留姬用緊3代機...姐係所有人都係用舊機
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-12, 07:43 PM   #607
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
太一把聲換左?

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-12, 10:43 PM   #608
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
睇番d以前主角真係好正
x7番黎
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-12, 11:23 PM   #609
exiazero

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: anyone 查看文章
太一把聲換左?
同一把聲
可能太耐無配太一同真係老了
之前有消息講左找齊左歷代主角聲優回來

舊 03-05-12, 12:39 AM   #610
a147852987
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2010
老實講,激,你我真係5太想睇,你仲要突然有新力量

俾多d前輩助拳,多d出場,多d留姬?!收視先會升架
a147852987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-12, 12:42 AM   #611
dust11

註冊日期: Aug 2010
收視升完都係得番兩集就完
套野太耐都唔入主線先攪到咁
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-12, 01:07 AM   #612
a147852987

註冊日期: Jun 2010
引用:
作者: dust11 查看文章
作為一係列既完結
有個好D既收視埋尾都好啊
a147852987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-12, 09:48 AM   #613

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: dust11 查看文章
呢個HUNTER系列已經係臨時整出黎,加埋又突然被人腰斬。
我覺得都算係禁LA。
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:14 PM   #614
美堂蠻
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
http://www.youtube.com/watch?v=iFSGE...&feature=share

大門大獸出手la!!!!

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:33 PM   #615
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
超惡魔獸...今次到你受罪了嗎

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 10:21 AM   #616
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
正丫大門大獸出手
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 12:56 PM   #617
suger_ohkawa
Crazy Gamer
閱讀愛好者

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 001015 查看文章
呢個HUNTER系列已經係臨時整出黎,加埋又突然被人腰斬。
我覺得都算係禁LA。
其實我覺得最可惜的是哥倫比亞用DXW為旗下一眾ANISONG歌手打宣傳的計劃就這樣失敗了
雖然本來成功的可能性也不見得高到那裡就是

舊 03-12-12, 10:59 PM   #618
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: suger_ohkawa 查看文章
其實我覺得最可惜的是哥倫比亞用DXW為旗下一眾ANISONG歌手打宣傳的計劃就這樣失敗了
雖然本來成功的可能性也不見得高到那裡就是
其實果幾位歌手 (除左高取) 係歌路上其實都係適合DXW的風格,我自己對今次的歌曲水準都感到滿意 www

如果DXW成功的話哥倫比亞的計劃又唔會話衰得去邊的,不過DXW呢次係樣衰到腰斬,哥倫比亞應該完全估佢唔到呢下……

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 11:04 PM   #619

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: Kaiser 查看文章
其實果幾位歌手 (除左高取) 係歌路上其實都係適合DXW的風格,我自己對今次的歌曲水準都感到滿意 www

如果DXW成功的話哥倫比亞的計劃又唔會話衰得去邊的,不過DXW呢次係樣衰到腰斬,哥倫比亞應該完全估佢唔到呢下……
係唔係衰到腰斬,我一半同意。
其實更多的理由我覺得會係10月的時候,原本接dxw馬的聖鬥士續集未能及時上馬。
搞到東映要臨時揀dxw出多一段時間。
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-12, 03:46 AM   #620
suger_ohkawa
Crazy Gamer
閱讀愛好者

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 001015 查看文章
係唔係衰到腰斬,我一半同意。
其實更多的理由我覺得會係10月的時候,原本接dxw馬的聖鬥士續集未能及時上馬。
搞到東映要臨時揀dxw出多一段時間。
+1
還有根據手上資料假設, 我想原本三期有很大可能是psychic lover+和田光司,
至少psychic lover主場的「特歌祭」event裡去年就兩次邀請了和田光司,
只是和田突然病發結果找岩崎貴文來頂替(?)

引用:
作者: Kaiser 查看文章

除了高取+1, 嚴格來說我不明白DXW為何會找長於爵士樂風的高取叔參與
(雖然那首歌蠻符合切羽的形象......還有另外也不明白為何光美年年找高取叔作曲)
其實山下本人作的曲都不錯的, 不過他本人還是將編曲交給別人做好了
新SINGLE的第三首的「傳說合體」(?)聽完整首就是一個囧字

不過無論怎樣也不見得今次哥倫比亞成功到那裡, 看著ORICON上的銷量實在一個囧字
而且官方一貫的低(應該是近乎零)宣傳, 動畫封面, 真的很難相信會成功到那裡,
除了讓這班主要靠戰隊吃飯的歌手多一個大TIE宣傳一下......
所以如果DXW繼續搞不好除了NOB叔外其餘PROJECT.R裡的男歌手都會全部下海,
只是今次DXW的腰斬已成事實, 甚麼也不重要了......

P.S. 還有岩崎主唱那首插曲更讓我認識到岩崎還是回去做結他手同作曲者算了
雖然唱歌把聲不錯但完全感覺不到他有那種做歌手的魅力

此篇文章於 03-13-12 03:49 AM 被 suger_ohkawa 編輯。
suger_ohkawa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-12, 10:55 PM   #621
HERACROSS
Junior Member

註冊日期: Mar 2012
跟住果2集睇怕都係得個打字
唔會再有軍曹獸賣萌情節了

精神食糧還給我 T_T
HERACROSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 08:55 AM   #622
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
一乘寺賢參戰確定
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 09:38 AM   #623
Dom031059

註冊日期: Jan 2010
大門大打倒既唔係一隻究極吸血魔獸...係三隻=.=
繼續保持神拳無敵之名
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 10:16 AM   #624
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
大門一條友已經打哂
你地叫班數碼、我親自郁手

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 11:55 AM   #625
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Dom031059 查看文章
大門大打倒既唔係一隻究極吸血魔獸...係三隻=.=
繼續保持神拳無敵之名
新番組
鐵拳無敵大門大

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] ラビリンスの彼方 (Tri-Ace x Konami) 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 186 04-15-13 11:01 AM
[多機種] Ong Bak Tri – The Game (องค์บาก Tri) ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 1 02-20-13 07:12 PM
[PSP] 『デジモンアドベンチャー』2013年1月17日発売予定 GN00508771 手提遊戲機討論版 61 01-27-13 10:43 PM
林佑樹「カイチュー!」再びアニメ化 money 日本動漫畫討論版 0 10-12-11 05:35 PM
Torica TRI MP3 結他佬 影音館 0 05-16-05 04:58 PM

現在的時間是 08:54 PM

手機版 | APP版