Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-01-15, 10:43 AM   #2176
~小鬼~
God of Gamer
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
個個event都帶新卡抽
都係唔亂咁追
睇個樣佢似月尾就限定,月中就一張SSR....
咁的話月中抽兩下唔中算

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-15, 11:31 AM   #2177
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
話說每日60石我中左SSR美波

我覺得人間有希望b
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-15, 12:43 PM   #2178
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: kimtch 查看文章
話說每日60石我中左SSR美波

我覺得人間有希望b
你呢句令我有一瞬衝動課去每日抽……課一次每日抽可以抽幾個月好似好抵……

舊 11-01-15, 12:45 PM   #2179
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 尼路 查看文章
你呢句令我有一瞬衝動課去每日抽……課一次每日抽可以抽幾個月好似好抵……
你要有鐵一般的決心先得抽足幾個月囉 XD

舊 11-01-15, 12:46 PM   #2180
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 尼路 查看文章
非洲起上黎
3,4個月都可以唔中SSR架WO
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-15, 01:24 PM   #2181
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
其實用課黎打歌果個果度, 5蚊3首歌差唔多:O
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-15, 06:32 PM   #2182
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
平刷28xxx位, 也許第二張sr有戲了?
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-15, 06:53 PM   #2183
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章
非洲起上黎
3,4個月都可以唔中SSR架WO
連sr咁耐都中過兩三張咁大把....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-15, 11:10 PM   #2184
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
昨天20抽得3張SR仲要全部重覆, 完完全全非洲土著(唔計活動SR,本身手上抽出的SR唔夠10張)
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-15, 11:26 PM   #2185
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
手上5000石
我仲諗緊抽唔抽卡好
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-15, 12:59 AM   #2186
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
抽啦抽啦
唔抽唔知時運高

舊 11-02-15, 03:50 AM   #2187
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
四次cool四次仇劍...兩次fail左
滿滿的惡意

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-15, 08:11 AM   #2188
尼路
The One

引用:
作者: reiyaw 查看文章
四次cool四次仇劍...兩次fail左
滿滿的惡意
返來Hea pro 出乜都無有怕

舊 11-02-15, 09:44 AM   #2189
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
單抽出MIKU 之後10連保底一張已有既SR

打左10次左右master, 一半抽中杏, 已經比佢練到就黎fc到
DigIKo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-15, 10:08 AM   #2190
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
打5次就fc到?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-15, 10:19 AM   #2191
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
引用:
作者: J+1 查看文章
打5次就fc到?
由手機版發出
之前早中後段都好唔穩 而家中後都穩定combo, 係差中間果幾個雙左右左右既跳node, 9.5速都依然覺得痴埋左一齊

首event song我都係打5次先fc到 不過之後又fc唔到鳥

舊 11-02-15, 11:44 AM   #2192
尼路
The One

5次?我打兩近成個幾星期……
呢個活動最悲哀係fc左原本未fc的歌但唔計數無石拿……三首全fc晒但全部都係原本卡1miss個d……

舊 11-02-15, 02:28 PM   #2193
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

想問下有無人試過多過一部機入同一個account?
還是一定要引繼去第部機?

舊 11-02-15, 02:58 PM   #2194
CCemi

註冊日期: Dec 2003
聽大大們講刷PRO, 結果琴日玩到而家萬7名
計過D體力值原來PRO玩哂4首有379PT 用40體力
MASTER 如果4首就47XPT 用50體力(未玩到MASTER+)
其實玩PRO好似簡單D(不過玩耐左好悶

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-15, 03:09 PM   #2195
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: reiyaw 查看文章
想問下有無人試過多過一部機入同一個account?
還是一定要引繼去第部機?
官方講左係可以既 但唔可以同時玩(要同system)
由手機版發出
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-15, 03:55 PM   #2196
JMi

註冊日期: Feb 2011
唔入回血我玩唔晒四首.... ENCORE堅唔識打

we are the friends同届けアイドル都仲FC到
平時其他歌FC都係靠背譜 靠反應炒到哭 XD

舊 11-02-15, 07:22 PM   #2197
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
估唔到我第一次clear杏master居然係係event入面

舊 11-02-15, 07:58 PM   #2198
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
十連中SSR 多田李依菜,終於擺脫蘭子魔咒

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-15, 08:04 PM   #2199
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
估唔到我第一次clear杏master居然係係event入面
人的潛能係要迫出黎的

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-15, 08:50 PM   #2200
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

我淨係單抽到乳牛 係咪可以del apps

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 08:06 PM

手機版 | APP版