Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
照相館>我們的別是一色浮誇就是正義玻璃館物語
KKH 10:50 PM 05-31-10
公開終了

版主級 MP3 裝備
.

版主的攻受關係
.
Rabbidas 06:04 PM 07-30-10

Einhander 07:33 PM 07-30-10
魚大你屋企係邊
我去你樓下執////
apache 01:41 AM 07-31-10
仲有幾多部會揼
加賀KAGA 06:41 AM 07-31-10
作者: Rabbidas:

ok...you win
M-eye 10:59 AM 07-31-10
作者: KKH:
公開終了

版主級 MP3 裝備
.

版主的攻受關係
.
版主(低)級 MP3 (+ 襯衫) 裝備
(算唔算醫生煲~~~)
另外上次多謝KTN哥哥~~
我敗了AKG 的K 271 MK II 耳筒....

ZERO NEKO 12:01 PM 07-31-10
作者: 加賀KAGA:
ok...you win
good job
Strider 01:59 PM 07-31-10
作者: Rabbidas:

強得無話可說
KKH 10:23 PM 08-03-10
自從把唯一一部有 phono input 的 amp 搬了入睡房 (當然沒有駁線), 留在工作房的兩部千年不用的唱盤就會間中做出鬼異的事情, 如自動移位, RCA 線會在房中心出現, 抹塵刷會失蹤一段時間又再出現...

自從開始豁出去東買西買, 我的 mon 最近用上一個小時就開始有印...

幸好相機未有做出古怪的事情...

還要買梳化, 希望事情順利...

困擾中...
Rabbidas 10:40 PM 08-03-10
梳化呀!!腐K!!
KTN 08:44 AM 08-04-10
M眼TYPE
http://dc.watch.impress.co.jp/img/dc...l/009.jpg.html
OldCake 08:49 AM 08-04-10
作者: KKH:
自從把唯一一部有 phono input 的 amp 搬了入睡房 (當然沒有駁線), 留在工作房的兩部千年不用的唱盤就會間中做出鬼異的事情, 如自動移位, RCA 線會在房中心出現, 抹塵刷會失蹤一段時間又再出現...
KK......開番個盆啦......我帶D黑膠黎府上玩玩丫
KTN 10:11 AM 08-04-10
他還差一個phonopreamp
餅爺我們幾時一齊去kk屋企打邊爐

作者: OldCake:
KK......開番個盆啦......我帶D黑膠黎府上玩玩丫

OldCake 10:25 AM 08-04-10
作者: KTN:
欠風爐?

不嫌我的頹風爐........拿去用住先 lor......KK
KKH 12:57 PM 08-04-10
請大家鎮定. 如果順利, 好快會成事, 好快會成事......

如果成事, 到時搞古董欣賞會啦!
M-eye 05:29 PM 08-04-10
唉...問題係我得一支0.95....我唔捨得改M-mount

M-eye 05:29 PM 08-04-10
作者: KTN:
我又打邊邊...我又要打
KTN 06:58 PM 08-04-10
不是有轉插嗎

50mm x1.5!!!

作者: M-eye:
唉...問題係我得一支0.95....我唔捨得改M-mount

seetold 08:30 PM 08-04-10
支50 0.95好似係c mount?
form DC凶
ttp://www.dchome.net/viewthread.php?tid=893599&extra=page%3D1&page=4
ZERO NEKO 04:02 AM 08-06-10

KKH 02:26 PM 08-06-10
今天的工作依然沉重.
壓存, 迫害, 手段, 社會的黑暗面...
但是, 平常把靈魂的尊嚴都押在求生的技倆上的我,
為什麼今天心裡總是想著些有的沒的事情?
魚絲, 槓桿, 墜子, 妄想跟黑色的木板親暱...
亞里亞社長, 亞里亞社長, 這樣可不行啊!
明天才發生的事情, 就不是今天會發生的事情.
你想到明天天亮, 都仍然只會是明天才會發生的事情啊!
亞里亞社長, 這樣也實在太奇怪了!
KKH 12:37 AM 08-22-10
某爺: 「依個鐘數好難搭車, 西環小巴通常都飛中環.」
某K: 「有錢人好少咁夜返屋企會搭小巴.」
某爺: 「下? 唔通搭的士?」
某K: 「前面有的士.」
某爺: 「我都係搭的士.」
某K: 「哦...」

...... 都話佢浮誇架啦. orz
ZERO NEKO 01:38 PM 09-07-10
霎時浮誇

Rabbidas 12:03 AM 09-14-10

終於開了醫悲戶口...