Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 07-27-11, 11:10 PM   #451
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
最好星期六有得試玩啦

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 12:02 AM   #452
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: Rabbidas 查看文章
最好星期六有得試玩啦
星期六冇得玩係咪有人會變Banned 8-15 Year User?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 12:08 AM   #453
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
11k, 明晚中左六合頭獎的話我即買...

到時玻璃館大炮用家一人一支又點話

Rice

舊 07-28-11, 01:19 AM   #454
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
星期六有得玩就好啦

Banned 8-15 million Year Administrator

引用:
作者: ビスケット 查看文章
星期六冇得玩係咪有人會變Banned 8-15 Year User?

舊 07-28-11, 09:20 PM   #455
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
剛剛有人好興奮咁話我知 魚ZOOM 行版已經炒到 $12,500, 已經貴過定價.
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 09:43 PM   #456
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

等佢慢慢炒, 我唔急

Rice

舊 07-28-11, 10:12 PM   #457
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: antony chan 查看文章
let me ask
跟隊

舊 07-28-11, 11:35 PM   #458
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: riceking 查看文章

Rice
多謝米王

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-11, 04:53 PM   #459
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

溫馨提示: 米神聽日記得帶8-15魚呀

換殼
http://cweb.canon.jp/ef/lineup/ef-s/...-ii/index.html
舊 07-29-11, 08:56 PM   #460
KTN
~♡

終於捨得更新b
http://www.microsoft.com/downloads/j...d-550cb9ba5430

舊 07-29-11, 09:33 PM   #461
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
多謝米王
唔中....

Rice

舊 07-29-11, 09:49 PM   #462
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: riceking 查看文章

Rice
一上就見到話一人一支..有誠意既唔中都應一人送一支啦.
另想問你,你支28-70?? 當年買老二幾錢?

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-11, 10:12 PM   #463
KTN
~♡

抵他不中啦

咁有仲咁貪要發窮人財

舊 07-29-11, 10:28 PM   #464
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
一上就見到話一人一支..有誠意既唔中都應一人送一支啦.
另想問你,你支28-70?? 當年買老二幾錢?
不是24-85嗎?
還有說有人買咗嘢冇報關了?
舊 07-29-11, 10:43 PM   #465
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: ビスケット 查看文章
不是24-85嗎?
還有說有人買咗嘢冇報關了?
我幾時會走私漏稅的

Rice

舊 07-29-11, 11:20 PM   #466
KTN
~♡

我又看到人亮-_-眼說謊話了

舊 07-31-11, 10:35 PM   #467
KTN
~♡

這個真適合有米的米王啊

http://www.android-apk.com/2011/07/g...81-canon-dslr/

舊 07-31-11, 11:06 PM   #468
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: KTN 查看文章
可以用來拍照嗎

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-11, 10:02 AM   #469
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
米: Android呢d cheap野唔系叫我買丫

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-11, 12:27 PM   #470
KTN
~♡

你這句出事了

引用:
作者: 魔璃 查看文章
米: Android呢d cheap野唔系叫我買丫

舊 08-01-11, 10:22 PM   #471
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
做乜野一街冇晒泥坑105微???

舊 08-01-11, 10:25 PM   #472
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: 忍者 查看文章
做乜野一街冇晒泥坑105微???
我在上水見到好多喎
反而窮人三寶果類就一支都見唔到

舊 08-01-11, 10:33 PM   #473
忍者

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
我在上水見到好多喎
反而窮人三寶果類就一支都見唔到
近幾日...MK,SSP,大埔問晒一支都冇...

上水有係幾時O既事???

舊 08-02-11, 06:35 AM   #474
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: 忍者 查看文章
近幾日...MK,SSP,大埔問晒一支都冇...

上水有係幾時O既事???
今日傍晚的事

舊 08-02-11, 02:32 PM   #475
忍者

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
今日傍晚的事
謝情報~~今晚去睇睇先~~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.5 ビスケット 照相館 1000 01-27-09 02:12 PM
我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.4 亞飛 照相館 1001 11-09-08 10:12 PM
我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.3 加賀KAGA 照相館 1006 08-22-08 01:12 AM
我們的 DC/DSLR 美沙酮中心[發問區] Vol.4 KTN 照相館 1001 05-12-08 11:05 PM
我們的 DC/DSLR 新手美沙酮中心[發問區] Vol.3 riceking 照相館 1006 12-07-06 08:20 AM

現在的時間是 03:16 AM

手機版 | APP版