Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-23-07, 05:11 PM   #276
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
花生叮窿好搞笑
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-07, 05:38 PM   #277
美版之王-天涯浪子
God of Gamer
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
呢套片收費台播晒未?

共有幾集? (以半小時為一集計)

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-07, 05:39 PM   #278
SinWai
Junior Member

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: nelson888 查看文章
花生叮窿好搞笑
但係諗深一層,如果自己屋企有個咁既人,又冇人可以禁住佢既話又真係幾煩下...
SinWai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-07, 05:40 PM   #279
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
花生叮窿好搞笑
成個大細路咁

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-07, 05:48 PM   #280
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
引用:
花生叮窿好搞笑
丸野丸美咭
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-07, 08:45 AM   #281
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
部機好勁, 明明入紙個位咁薄都可以放叠厚紙入去
我都想有部又細又可以一次個打五十頁窿的打窿機

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-07, 10:47 PM   #282
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
首ending classical叫乜名

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-07, 11:38 PM   #283
nelson888
Banned

引用:
作者: cloud 查看文章
首ending classical叫乜名
我有呢首mp3,有gap歌啊
舊 03-25-07, 11:39 PM   #284
nelson888
Banned

下個禮拜完左之後播咩?
舊 03-25-07, 11:39 PM   #285
cloud

引用:
我有呢首mp3,有gap歌啊
PM你先~

舊 03-25-07, 11:41 PM   #286
cloud

引用:
下個禮拜完左之後播咩?
貓狗寵物街
http://jade.tvb.com/schedule/20070402.html

舊 03-25-07, 11:42 PM   #287
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
唔係嘛~ 咁快播哂啦?

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-07, 12:41 AM   #288
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 基路亞 查看文章
唔係嘛~ 咁快播哂啦?
TVB是一集播3個單元的,
原版是一集播兩個單元。

所以TVB就好快播哂。

舊 03-26-07, 12:46 AM   #289
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: kyu 查看文章
原版是一集播兩個單元。

所以TVB就好快播哂。
哦... 原來係咁...
e? 咁即係播到原版的幾多集?

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-07, 09:54 AM   #290
法修
Game Master
Ace Killer

引用:
作者: 基路亞 查看文章
唔係嘛~ 咁快播哂啦?
咁快... 我都唔知播完左

舊 03-26-07, 12:22 PM   #291
nelson888
Banned

引用:
作者: kyu 查看文章
原版是一集播兩個單元。

所以TVB就好快播哂。
TVB咪cut得好勁
舊 03-26-07, 08:34 PM   #292
平井堅
Senior Gamer
君の好きなとこ

註冊日期: Mar 2007
大家鍾意邊一集啊,我最鍾意呢一集
呢集真係超低能,勁搞笑
http://www.youtube.com/watch?v=-_fd0L35c_Q
平井堅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-07, 01:07 PM   #293
法修
Game Master
Ace Killer

我最like花師拉將阿柑d小動作誇張演譯果集
un身un勢果段經典

舊 03-27-07, 01:50 PM   #294
暗黑流星cal
Ultimate Gamer
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
我最鍾意阿桔剪頭髮果集....

1.佢同我一樣係長頭髮
2.佢同我一樣唔鍾意去飛髮...
3.佢同我一樣因為比人剪左個X頭,所以唔鍾意剪....

呢集好開頭,因為呢集就鍾意左睇我們這一家... (呢集已經唔係引起我共嗚咁簡單..好似講緊我自己咁... )
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-07, 04:19 PM   #295
@LLEN
無冕皇帝

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 法修 查看文章
我最like花師拉將阿柑d小動作誇張演譯果集
un身un勢果段經典

我鍾意之後佢扮阿柑係廁所
震到好似打樁咁個段
笑到我癲

舊 03-27-07, 04:42 PM   #296
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
啱啱陶瓷班果段,太好笑了~!
好似開炮咁~!

舊 03-27-07, 05:04 PM   #297
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
我們這一家last 2集了~

舊 03-27-07, 06:52 PM   #298
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
啱啱陶瓷班果段,太好笑了~!
好似開炮咁~!
一早估到花師奶做陶瓷一定有問題啦
不過今日最諷刺的是花師奶對家人方面節儉,她自己就用靚的廁紙。

舊 03-27-07, 07:09 PM   #299
AGK

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: _張學良_ 查看文章
我們這一家last 2集了~
是嗎!?

係播晒全部定係暫時停播?

只可惜遊戲太多, 時間太少
AGK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-07, 08:14 PM   #300
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
暫時停播...
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:13 PM

手機版 | APP版