Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-03-09, 09:20 PM   #76
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
NU GUNDAM點合出黎?
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 09:23 PM   #77
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: ↗◤豆腐仔◢↙ 查看文章
NU GUNDAM點合出黎?
應該來來去去都係RE-GZ+沙剎比...

舊 08-03-09, 09:24 PM   #78
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
seed果條線有4版係00亂入
4版之中告白男就出場三次XD
而其中又有兩版係自護亂入......
其實我開頭以為會有賈圖殺入來用GP02A放核彈

不過第五版果個蘿莉控係自護+古華多羅做型

舊 08-03-09, 09:27 PM   #79
wing zero custom
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDwgzcps
XBox Live GamertagWgzchkg
引用:
作者: Sar8 查看文章

個做形好似係ggen seed zz個關出過
wing zero custom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 09:28 PM   #80
ゆり

引用:
作者: wing zero custom 查看文章
個做形好似係ggen seed zz個關出過
正確來講

呢個做型係出自年輕彗星的肖像

舊 08-03-09, 09:29 PM   #81
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
seed果條線有4版係00亂入
4版之中告白男就出場三次XD
而其中又有兩版係自護亂入......
其實我開頭以為會有賈圖殺入來用GP02A放核彈

年輕慧星的肖像版 呀 那是

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 09:34 PM   #82
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
其煌有2個
咁我點計LV

定真係2個人?

我又唔想養2個咁哂時間

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 09:36 PM   #83
Fio

o岩o岩揀希羅做主角,打0079第一關,對上果次打已經係g gen DS,好多system已經唔記得
頭先打爆隻艦想捕獲d渣古,搵3部機圍住佢都唔見捕獲指令,睇返說明書原來完全唔係咁捕獲...

想問o下主角過一個stage(e.g.0079)會唔會有得換?換o左原先個主角仲有冇得用?thx
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 09:40 PM   #84
pet3
The One

引用:
作者: Fio 查看文章
o岩o岩揀希羅做主角,打0079第一關,對上果次打已經係g gen DS,好多system已經唔記得
頭先打爆隻艦想捕獲d渣古,搵3部機圍住佢都唔見捕獲指令,睇返說明書原來完全唔係咁捕獲...

想問o下主角過一個stage(e.g.0079)會唔會有得換?換o左原先個主角仲有冇得用?thx
因為你之前玩的是邪道GAME (不是傳統)

捉法上一頁有講

你玩哂一年戰爭就又有新主角(之前的保留

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 08-03-09, 09:42 PM   #85
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
作者: pet3 查看文章
其煌有2個
咁我點計LV

定真係2個人?

我又唔想養2個咁哂時間
好似係分開計
不過唔同年代既同一個人好似可以同時上場

引用:
又唔可以講係邪道既
畢竟手提機版唔係 tom create 開發
用另一種 system 好正常
VICT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 09:45 PM   #86
Fio

引用:

捉法上一頁有講

你玩哂一年戰爭就又有新主角(之前的保留
又未至於邪道o既,DS都唔錯丫(cross drive就算吧啦...)

咁可以安心繼續用希羅
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 09:50 PM   #87
漆黑之牙
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
我想問我簡左剎那做主角
打完一個stage之後我買果d人會唔會冇左架
同埋剎那會唔會冇埋架?
漆黑之牙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 09:56 PM   #88
ゆり

引用:
作者: 漆黑之牙 查看文章
我想問我簡左剎那做主角
打完一個stage之後我買果d人會唔會冇左架
同埋剎那會唔會冇埋架?
一買左就買左
唔會冇

主角人物好似就打完果個故事可以換人(?

舊 08-03-09, 10:03 PM   #89
pet3
The One

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
一買左就買左
唔會冇

唔係換人

係只要完到一個世界
就會送多一個主角比你

所以一開始最好專心玩哂一個世界

唔好道道玩一關.....
咁只會出唔到新人

FGO 目標預算
舊 08-03-09, 10:05 PM   #90
Sar8
The One

引用:
作者: GN00508771 查看文章
年輕慧星的肖像版 呀 那是
仲係渣賈圖用部唔知乜鬼MA既第二代....
不過最尾果版花既時間比想像中長

舊 08-03-09, 10:05 PM   #91
ゆり

引用:
唔係換人

係只要完到一個世界
就會送多一個主角比你

所以一開始最好專心玩哂一個世界

唔好道道玩一關.....
咁只會出唔到新人
我所指既換人就係可以用新既人 但舊既照KEEP住

ANYWAY 我未爆一個故事 當然只係靠估

舊 08-03-09, 10:07 PM   #92
ゆり

引用:
仲係渣賈圖用部唔知乜鬼MA既第二代....
不過最尾果版花既時間比想像中長
ノイエ・ジールII原設定中 係有講過為馬沙而製的

不過我記得

年輕彗星入面

馬沙都有部ZERO什麼的

好似同ノイエ・ジール係同型MA既野

此篇文章於 08-03-09 10:10 PM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 10:11 PM   #93
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
仲專登為博士油成紅色
可借博士冇番阿古捷斯
VICT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 10:14 PM   #94
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:

不過我記得

年輕彗星入面

馬沙都有部ZERO什麼的

好似同ノイエ・ジール係同型MA既野
同埋用過有腳的自護

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 10:16 PM   #95
漆黑之牙
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
一買左就買左
唔會冇

thx~
而家先打左2版
一陣再玩先
漆黑之牙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 10:19 PM   #96
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
今日係188$420入手

想問之前有版友話support 16:9, 但點解我唔得的?

我部是美版機, 用homebrew玩有無影響?
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 10:28 PM   #97
pet3
The One

引用:
作者: Leong 查看文章
今日係188$420入手

想問之前有版友話support 16:9, 但點解我唔得的?

我部是美版機, 用homebrew玩有無影響?
16:9 果道是本體設定的

FGO 目標預算
舊 08-03-09, 10:28 PM   #98
pet3
The One

引用:
我所指既換人就係可以用新既人 但舊既照KEEP住

ANYWAY 我未爆一個故事 當然只係靠估
我過了

FGO 目標預算
舊 08-03-09, 10:36 PM   #99
Sar8
The One

有冇人有玩到出0083故仔丫

舊 08-03-09, 10:39 PM   #100
ゆり

引用:
有冇人有玩到出0083故仔丫
好似要UC線全爆先開到

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] SD Gundam G Generation Wars [Wii, PS2] VOL.2 (PS2行版終於發售) GN00508771 電視遊戲討論版 937 09-16-09 09:19 AM
人偶討論區vol.2 : 妹妹囡囡 Designer 收藏品討論版 1016 08-28-09 08:38 AM
[DATA] Worldwide Million Selling Software (史上最高遊戲銷量換新主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 02-05-09 12:10 PM
[NDS] Star Wars: The Clone Wars -- Jedi Alliance 神祕人1號 手提遊戲機討論版 4 07-17-08 10:23 PM

現在的時間是 05:17 PM

手機版 | APP版