Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
電視遊戲討論版>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 | PS4, XB1, PC |
權愛真 06:31 PM 06-12-18
唔識整新作,最好就係Remake返舊作!
我會期待Bio2 Remake!終於可以玩返真正既Bio系列遊戲。
有Leon、Ada一眾主角既,先係Bio。
不過今次Remake個人設,有少少令我失望…無想像中咁靚仔靚女。
特別係Leon,佢個下巴想點? 還我靚仔Leon啊!
(希望會有中文版!)

希望不久將來,會有Bio4 Remake。
我想玩Leon & Ada!
DevilElvis 06:52 PM 06-12-18
作者: 權愛真:
希望不久將來,會有Bio4 Remake。
我想玩Leon & Ada!
佢又唔出outbreak....不如remake 3啦,我想玩盡D個浣熊市
大懶財 06:56 PM 06-12-18
先生邊位?小姐貴姓?

不過點都玩架la
小昭Teddy 07:03 PM 06-12-18
作者: Squall-Lucifer:
反過來說LEON整容不就是BIO2完結後入FBI還是CIA時的事嗎,現時這BIO2RE版的LEON個樣和BIO4、6不多同好合理
人有錢左, 又紅左, 執返靚仔D好正常
權愛真 07:11 PM 06-12-18
作者: DevilElvis:
佢又唔出outbreak....不如remake 3啦,我想玩盡D個浣熊市
如果Bio2 Remake到時係好評好售既,
我相信接著 Remake 3、4,係絕對有呢個可能性!
(當然以個時間表黎睇,唔知到時仲係PS4時代,定係PS5時代)
如果係咁樣就最好,滿足到好多一直支持既忠實玩家。
ComeLOLoh 07:17 PM 06-12-18
忍唔住,自己3分鐘修一下。
Claire臉形下面太突,唔識修,鼻都有d問題。

TSZ 07:57 PM 06-12-18
3用黎做dlc好順理成章,睇返game名吾通C記想用呢個形式reboot系列
darkvolver 08:15 PM 06-12-18
作者: TSZ:
3用黎做dlc好順理成章,睇返game名吾通C記想用呢個形式reboot系列

我都係個句,3我們會在ps5看到。

Sent from my iPhone using Gaforum
ComeLOLoh 08:18 PM 06-12-18
3一向無remake,因為2都未remake,點會到3。
但當年3係急住起貨出既,所以好短。
Remake既話,應該會加長d。而且Jill姐喎。
DevilElvis 08:20 PM 06-12-18
作者: 權愛真:
如果Bio2 Remake到時係好評好售既,
我相信接著 Remake 3、4,係絕對有呢個可能性!
(當然以個時間表黎睇,唔知到時仲係PS4時代,定係PS5時代)
如果係咁樣就最好,滿足到好多一直支持既忠實玩家。
有D忠實玩家 要元祖視點ga
赤兵尉SETH 08:31 PM 06-12-18
作者: ComeLOLoh:
3一向無remake,因為2都未remake,點會到3。
但當年3係急住起貨出既,所以好短。
Remake既話,應該會加長d。而且Jill姐喎。

見到RE2 Claire搞到咁様,仲敢期望RE3會比返個工口Jill姐你?
其實Revelations Jill姐換左演員已經麻麻地...
aquarius 08:42 PM 06-12-18
作者: DevilElvis:
有D忠實玩家 要元祖視點ga

其實將四remake原點變番veronica 咁都正㗎

Sent from my iPhone using Gaforum
Montague 08:57 PM 06-12-18
人設直頭離譜
不過冇計、佢係用RE引擎去開發、同7一樣一定要用真人模去capture
qwe 09:05 PM 06-12-18
作者: 赤兵尉SETH:
見到RE2 Claire搞到咁様,仲敢期望RE3會比返個工口Jill姐你?
其實Revelations Jill姐換左演員已經麻麻地...
其實bio 1 opening個JILL都唔錯...
harakuma 09:12 PM 06-12-18
作者: Montague:
人設直頭離譜
不過冇計、佢係用RE引擎去開發、同7一樣一定要用真人模去capture
咁就麻煩啦, 唔知ADA會變成點??
gingq7 09:18 PM 06-12-18
呢隻如無特別意外,銷量超bio7應該不大問題,
跟住下一步應該就係re:3,
如果銷量都仲ok,就到re:code veronica

跟住個問題就會變成另一team(bio7果team)係開發bio8定係rev3

話說re:2呢條team算唔算係rev1和2果條team?
豪傑公子 09:25 PM 06-12-18
作者: Montague:
人設直頭離譜
我認為唔關ENGINE事, 而係為咗做得似真人,
屎忽痕搵個MODEL返嚟做臉模, 結果搵著個唔似樣嘅就出哂事...
真!DC 09:38 PM 06-12-18
當同一角色集集唔同演員演
新樣我覺得可接受
比起dmc5果邊好好多了w
由手機版發出
小昭Teddy 09:39 PM 06-12-18
作者: harakuma:
咁就麻煩啦, 唔知ADA會變成點??
唔知點解你一講....我怕會整到景甜咁樣
neo2046 09:47 PM 06-12-18
【E3 18】《惡靈古堡 2》翻新重生! 以高畫質畫面重返拉昆市
https://gnn.gamer.com.tw/2/163942.html
HAKAIDER 09:48 PM 06-12-18
作者: 小昭Teddy:
唔知點解你一講....我怕會整到景甜咁樣
唔係氾冰冰咩
TSZ 09:54 PM 06-12-18
作者: gingq7:
呢隻如無特別意外,銷量超bio7應該不大問題,
跟住下一步應該就係re:3,
如果銷量都仲ok,就到re:code veronica

跟住個問題就會變成另一team(bio7果team)係開發bio8定係rev3

話說re:2呢條team算唔算係rev1和2果條team?
以呢個形式重制(其實已經當系新game...)搞多2,3集,銷售再創記錄就未必遮,有穩定銷售不是問題拉,呢個視點/玩法又系大眾接受類型,加上一班死忠既情懷
Rance 09:56 PM 06-12-18
係咪會變成週地子彈喪屍大屠殺唔駛再一個扭十一隻喪屍?
小昭Teddy 10:01 PM 06-12-18
作者: Rance:
係咪會變成週地子彈喪屍大屠殺唔駛再一個扭十一隻喪屍?
射喪屍好過一拳中落去
ComeLOLoh 10:01 PM 06-12-18
作者: 赤兵尉SETH:

如果好似小島工作室個邊咁樣,可以將個老演員變番後生。
咁搵番原版Jill姐真人,再變後生番應該會有機會唔錯。
Remaster就有機會睇下有無得變好。
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面