Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-13-09, 08:19 PM   #76
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 加量熱狗 查看文章
點解部70無晒聲氣???
大陸民工要返鄉度春節...
話唔定要2月先出...
引用:
想問下來緊仲會唔會有正車(唔好再黎啦,會死)
兼唔係次次俾你遇到借證員工...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-09, 10:06 PM   #77
flmthy
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
[路過]回來一下
不過唔知大家仲記唔記得我

不過冇玩巴模好耐啦
今年仲要玩 A-level 更加唔得閒玩 [/路過]
flmthy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-09, 10:22 PM   #78
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: flmthy 查看文章
[路過]回來一下

不過冇玩巴模好耐啦
<--完全無印象閣下有玩巴模既人...

舊 01-13-09, 10:35 PM   #79
flmthy

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
<--完全無印象閣下有玩巴模既人...
我兩年前玩過架
舊 01-13-09, 10:37 PM   #80
Cpato
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
引用:
我兩年前玩過架
我記得
好耐無見過你了
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-09, 01:31 AM   #81
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
引用:
[路過]回來一下

不過冇玩巴模好耐啦
(春春女皇) 歡迎你返o黎比我調___, 啊~~~~~~呵呵呵呵呵呵呵~~~~~~!!!!!!

(揮鞭) 呼~~~~~~啪~~~~~~!!!!!!

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-09, 06:24 PM   #82
flmthy

引用:
作者: Super Bus 查看文章
(春春女皇) 歡迎你返o黎比我調___, 啊~~~~~~呵呵呵呵呵呵呵~~~~~~!!!!!!

(揮鞭) 呼~~~~~~啪~~~~~~!!!!!!
[講笑]冇見你一排...變態左wo~ \ /[/講笑]
舊 01-15-09, 07:41 PM   #83
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

真係唔聲唔聲! CNN 出 1/87 美加版 E500......!!

http://www.worldwidemodelbuses.com/

出 12.8m 期望, 可以出呢架 BC Transit E500H

舊 01-15-09, 07:49 PM   #84
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
[講笑]冇見你一排...變態左wo~ \ /[/講笑]
多講無用, 受我一鞭!

舊 01-15-09, 11:45 PM   #85
靈格斯
Crazy Gamer

E500Hybrid
香港睇怕冇十年都唔會有機會入

p.s樓上仲咩事阿 |||
靈格斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-09, 04:04 PM   #86
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: 靈格斯 查看文章
E500Hybrid
香港睇怕冇十年都唔會有機會入

p.s樓上仲咩事阿 |||
你可以視為 "友善之鞭"

E500 用 Hybrid, 你唔用 12.8m 規格一定行唔通,
因為要封起大概一隻窗位o既空間去放置 Hybrid 組件,
淨係計座位咁就載就載少左8個人,
o係外國D巴士唔係成日頂閘都或者 No big deal,
但係換左o係香港呢D環境, 可能齋用柴油偈會仲化算,
而且就算用得 Hybrid, 你問下運吉比唔比用 12.8m 先啦...

一用 Hybrid, 後面又要載少D人啦...

舊 01-16-09, 08:34 PM   #87
Cpato

卡屎會唔會跟風出1:87
舊 01-17-09, 02:32 AM   #88
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: Pato 查看文章
卡屎會唔會跟風出1:87
但係依家已經比 CNN 飲左頭啖湯啵......

同埋沙士拎唔拎到拉臣都成問題......

o係 APTA 亦聽 ADL D人講陳自瑜都o係 APTA 幾日,
佢應該都係為出模型做一D準備

舊 01-26-09, 12:08 PM   #89
Cpato

http://www.orientalmodelbuses.co.uk/...pian/30103.htm

睇見某版d哥哥仔彈到架車一文不值, 唔知點解我覺得好搞笑

大家又會唔會買呢?
舊 01-26-09, 01:18 PM   #90
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: Pato 查看文章
http://www.orientalmodelbuses.co.uk/...pian/30103.htm

睇見某版d哥哥仔彈到架車一文不值, 唔知點解我覺得好搞笑

大家又會唔會買呢?
我依家都諗緊入唔入好......

舊 01-28-09, 12:58 AM   #91
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
點解部70無晒聲氣???

想問下來緊仲會唔會有正車(唔好再黎啦,會死)
26/01 update左...
補80n圖...
29/01/09...現身

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
大陸民工要返鄉度春節...
話唔定要2月先出...

兼唔係次次俾你遇到借證員工...

此篇文章於 01-28-09 01:06 AM 被 Busconcamp 編輯。
舊 01-28-09, 02:32 AM   #92
靈格斯
Crazy Gamer

[擺明搞事]真正尾班車唔係HS9068咩

P.S CHS架Seddon 4年初一出左,
不過一如以往都係冇咩人理
舊 01-28-09, 02:28 PM   #93
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

註冊日期: Jun 2007
引用:
我依家都諗緊入唔入好......
比起之前巴模展人地改個D仲衰
點解個車尾膠牌仲高過88m???

個上層擋風玻璃

改D唔改D,改漏上車門側面隻窗

睇來可以慳了

舊 01-28-09, 10:46 PM   #94
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
講真,買 70 都買勝利二型那款,冇可能買得落呢款車……

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-09, 12:05 AM   #95
Cpato

唔知今次又會唔會沽清呢..
舊 01-29-09, 02:33 AM   #96
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: 靈格斯 查看文章
[擺明搞事]真正尾班車唔係HS9068咩

P.S CHS架Seddon 4年初一出左,
不過一如以往都係冇咩人理
Seddon Pennine 4 我都有D心動, 不過o岩o岩至訂左架 East London Titan,
仲有架九巴 ME......

舊 01-31-09, 05:57 PM   #97
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

今日之一入~~

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-85736-1-1.html

另外已經決定引入 Seddon Pennine 4,
至於 70 號 S3BL......都係慢慢至入~

另外送比大家~

http://hkbf.org/viewtopic.php?f=21&t=259184

舊 02-02-09, 05:41 PM   #98
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

註冊日期: Jun 2007
請問有冇人買左部坦克呢?
我係其他壇見好似部部車身都凹左或者變形

咦~原本想儲齊兩部蘭架嘛,嘖~

舊 02-02-09, 06:32 PM   #99
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
請問有冇人買左部坦克呢?
我係其他壇見好似部部車身都凹左或者變形

咦~原本想儲齊兩部蘭架嘛,嘖~
本來我都想入, 不過依家要入左 Seddon 先, 70 我寧願慢慢至入...

睇架 70 上層車頭都係爭D...

舊 02-03-09, 01:26 AM   #100
靈格斯
Crazy Gamer

引用:
今日之一入~~

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-85736-1-1.html

另外已經決定引入 Seddon Pennine 4,
至於 70 號 S3BL......都係慢慢至入~

另外送比大家~

http://hkbf.org/viewtopic.php?f=21&t=259184
呢架野巴士大集會果陣賣$150(淨車)
點知轉個頭比人掃清哂
想買都冇得買

歡迎巴士大大加入Seddon行列~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
wifi 城市,wifi巴士,wifi...... 皇家馬爹里 ~清談館~ 19 12-10-08 04:51 PM
九巴70號線巴士7/12起取消 劍路 ~清談館~ 51 12-08-08 05:10 PM
有壓力、要解決?又係巴士?? Irwin ~清談館~ 20 08-13-08 01:48 AM
兩周內揭盅 影響400萬客 5巴車費最高加7% riceball ~清談館~ 11 05-11-08 11:07 AM
巴士鹹豬手掀裙摸大髀 少女啞忍 短片上網公開惡行 雷火武 ~清談館~ 58 09-28-07 10:41 AM

現在的時間是 04:32 AM

手機版 | APP版