Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
電影版>Toy Story 4 (2019) | Pixar | Tom Hanks & Tim Allen
david 11:34 AM 07-21-16
作者: :
Woody and Buzz go on an adventure to find the one toy who was given away... Bo Peep.

http://www.imdb.com/title/tt1979376/
Tom Hanks繼續領隊
david 01:47 PM 03-07-18
DELAY TO 2019

估唔到Tim Allen仲有份參興,仲以為佢已經因為唔靠邊而成為永久棄卒...
HON HON 02:45 PM 03-07-18
愈遲搞掂愈好...

呢套野真係技窮LA.
Kinny Riddle 11:37 PM 03-07-18
吓?仲要拍呀?第三集唔係完結得好好咩?個故仔仲可以寫啲乜?
david 05:45 AM 03-08-18
而家荷里活係興玩切J染色平權嘛,除非唔係...

點可以三集都係白種男玩曬O架

GHOSTBUSTERS就係最佳例子

無記錯上集O的玩具好似俾佐個有色蘿莉嘛,應該係講呢隻O野啦...
wing 10:41 AM 03-13-18
作者: david:
而家荷里活係興玩切J染色平權嘛,除非唔係...

點可以三集都係白種男玩曬O架

GHOSTBUSTERS就係最佳例子

無記錯上集O的玩具好似俾佐個有色蘿莉嘛,應該係講呢隻O野啦...
以前就堅持唔拍續集, 依家搵錢掛帥, 拍得好濫.
Akira 明 01:19 PM 03-13-18
講女權,講ME TOO,牛女,薯頭太太擔正
成班BARBIE公仔遊行
david 01:35 PM 03-13-18
一眾女角出O黎講#METOO指控WOODY(英文語帶相關),然後將WOODY就地正法再肢解,之後再講槍管然後將LIGHTYEAR收監
LTKS 09:32 PM 11-12-18

mrk 05:30 AM 11-14-18
作者: LTKS:
個新角色D對白咁似巴斯,
唔通間公司整左個新細路比佢!

明年老任有Pkm真人電影,唔知誰勝誰負呢??
肉羊哩咖 05:56 PM 11-14-18
可能撞到正,俾比超超蓋過咗,第二日即有另一條 Teaser...

有兩個新角?
mrk 02:45 AM 11-15-18
作者: 肉羊哩咖:
可能撞到正,俾比超超蓋過咗,第二日即有另一條 Teaser...

有兩個新角?
好野,咁快有第2段片睇!
IDGAF 11:25 PM 03-19-19

Goosebumps果隻Slappy…?!

Toy Story 4 | Official Trailer

On the road of life there are old friends, new friends, and stories that change you. Watch the new trailer for Toy Story 4 now, in theatres June 21.

Woody has always been confident about his place in the world and that his priority is taking care of his kid, whether that’s Andy or Bonnie. But when Bonnie adds a reluctant new toy called “Forky” to her room, a road trip adventure alongside old and new friends will show Woody how big the world can be for a toy. Directed by Josh Cooley (“Riley’s First Date?”) and produced by Jonas Rivera (“Inside Out,” “Up”) and Mark Nielsen (associate producer “Inside Out”), Disney•Pixar’s “Toy Story 4” ventures to U.S. theaters on June 21, 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=wmiIUN-7qhE

12號四分衛 01:05 PM 03-20-19
作者: wing:
以前就堅持唔拍續集, 依家搵錢掛帥, 拍得好濫.
Disney ......
由手機版發出
肉羊哩咖 11:45 PM 05-21-19
最終預告片釋出:

有奇洛里維 C 噃。
david 02:56 PM 07-03-19
無乜公信力O既專業影評幾乎一面倒正評...
https://www.metacritic.com/movie/toy-story-4
1515 04:20 PM 07-03-19
在深圳睇了imax
今集好睇,有感動位
片後staff roll 即播兩條短片(唔算彩蛋)
是否「女權」主義⋯⋯⋯ 一般啦
C.Ryo 05:07 PM 07-06-19
睇咗所謂優先場,玩到第四集依然好睇有笑有感動,Pixar代表作真係特別落力製作嗎?
卷字幕前有兩小段片段,字幕後都有小小野玩,唔急可以等到最後
ComeLOLoh 07:21 AM 07-12-19
睇左3D版

畫面好得!真3D。

對結局有d微言,
雖然咁樣解釋左之前點解會有個咁既玩具,而家合理左,
但Woody…放棄主人,找真愛,有異性無人性…(定無人性,無玩具性…),呢點同第一集相比,唔多合理。
不過,相比另一個選擇,返去既話,但要同愛人分開,咁sad又唔會係好結局。
所以其實又係好結局黎…
當佢地而家同居又得…

有彩蛋!就係Toy Story既前身Tin Tin出場!

C.Ryo 12:20 PM 07-13-19
可能…

Tin Toy Tinny 係John Lasseter嘅初期CG作品之一,Toy Story 就係佢主導 Pixar 嘅第一部電影,今次第四集係佢告別Pixar最後掛名一作,可能Pixar舊伙伴們都想用故事致敬送佢老人家一程?
Woody正好像是John Lasseter自身投射,同樣係50s產物,是領導者角色,易主後最後被冷落,會因女色而離開等等

Anyway 故事算是由今集起開咗新大門,要玩落去已無必要被”主人”呢個前設所局限,應該有更大創作空間嘅

lwl 02:01 PM 07-13-19
睇完有d 失落
呂鳳仙 04:23 PM 07-13-19
搞乜難得係真3D,結果全港3D場少到嚇親人
wing 05:21 PM 07-13-19
作者: 呂鳳仙:
搞乜難得係真3D,結果全港3D場少到嚇親人
3D場竟然少人? 我睇2D場, 仲要早過返工果種早場, 都爆滿.

不過估唔到個結果會係咁.
HON HON 05:19 PM 07-15-19
作者: wing:
不過估唔到個結果會係咁.
佢夠膽玩呢個結局... 抵讚...
wing 06:14 PM 07-15-19
作者: HON HON:
佢夠膽玩呢個結局... 抵讚...
係呀, 即係話如果再有下集, 都會有唔同的故事背景, 有新意思.
1 2 

返回主題版面