Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-11-16, 08:27 AM   #76
pureman
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDpureman
成日斷server, 但係咪無recconnect 制?
pureman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 10:55 AM   #77
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
有冇咩心得,成曰去唔返之前去過的地方。迷孓
有冇座標示?

舊 08-11-16, 12:51 PM   #78
thomthomchan
Junior Member

註冊日期: Aug 2012
原來我中意呢D game, 呢兩晚玩到三四點, 真大鑊... XD
thomthomchan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 03:54 PM   #79
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDfoxaustin
隻game要一路連線玩?
唔連線玩唔玩到= =??

舊 08-11-16, 04:26 PM   #80
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
有第2單相遇例子未?

舊 08-11-16, 04:55 PM   #81
pureman
Crazy Gamer

引用:
作者: ゆり 查看文章
有第2單相遇例子未?
sean murray 知道上次單野後, TWEETER話會見到, 不過SERVER太多人所以有問題
舊 08-11-16, 05:20 PM   #82
holsety

語言偽術。
其實開返個四人房,放返兩三個fd入來,塞住人把口~

舊 08-11-16, 06:05 PM   #83
will1223
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
Wii U IDwill122388
PSN  IDjpwill1223
引用:
作者: holsety 查看文章
有冇咩心得,成曰去唔返之前去過的地方。迷孓
有冇座標示?
有時有D點係去番之前去過既地方
之後就用個提示黎定位
行遠左找個點賣野都找成10分鐘都找唔到

個身開格多過隻船都未夠錢換船
will1223 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 08:39 PM   #84
冬霜之子lucky
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: 19909696 查看文章
放棄左既槍/多用迷工具可唔可以搵得番?

放棄既物品可以用素材再造
冬霜之子lucky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 10:00 PM   #85

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 冬霜之子lucky 查看文章
放棄既物品可以用素材再造
要搵番張blueprint?
我點知重整要用咩料?
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 10:32 PM   #86
holsety

唔會冇左個blueprint,可隨拆隨製

舊 08-11-16, 10:54 PM   #87
pureman
Crazy Gamer

頭先一個星球好多金,係咁採好開心啦
點知去太空站途中有盗偵測到我有貴重野
同佢空戰輸左無晒。。。
之後太空站到重生
發現船既野無晒
但人既野係無跌既
結論係貴重野要跟身
提提大家
舊 08-12-16, 12:50 AM   #88
舞風
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
點先有新槍用,支特典槍唔多夠插槽用

舊 08-12-16, 02:25 AM   #89

引用:
作者: pureman 查看文章
同佢空戰輸左無晒。。。
之後太空站到重生
發現船既野無晒
但人既野係無跌既
結論係貴重野要跟身
提提大家
最好邊度食邊度痾
同一個星球搵shop sell左佢算
舊 08-12-16, 05:13 AM   #90
mrk
God of Gamer

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
請問各位,暫時呢隻小品雷唔雷??

PS1:總覺得呢隻遲下會出/更新對應PSVR版,所以我唔打算立刻入手!
PS2:另一原因係上個月係動漫節洗得太勁,今個月好窮

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 08-12-16 05:16 AM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 09:47 AM   #91
pureman
Crazy Gamer

只可以話係love it or hate it 既game
所以好難講
有人話如果鍾意minecraft入面既孤獨feel, 而唔係特別鍾意入面既craft, 即係創造嗰part, 而且唔buy minecraft 爛畫面,就會好岩你
不過留意隻game 唔似minecraft

我自己覺得用黎睇下風景,影下相,都值
D 景好靚, 尤其是望上天見到幾個月亮嗰d

此篇文章於 08-12-16 09:50 AM 被 pureman 編輯。
舊 08-12-16, 09:54 AM   #92
pureman
Crazy Gamer

大家知道有r1 + x 呢招未?
比sprint 快大概3倍
R1 後即係按x, 會變向前boost, x 可按實可即放
舊 08-12-16, 10:05 AM   #93
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: mrk 查看文章
請問各位,暫時呢隻小品雷唔雷??

PS1:總覺得呢隻遲下會出/更新對應PSVR版,所以我唔打算立刻入手!
PS2:另一原因係上個月係動漫節洗得太勁,今個月好窮
如果有VR應該會好正, 琴晚試左GAME, 由地面飛上太空同埋太空hyper speed真係超正, 如果有VR會更投入 (買左VR後會試埋隻Adrift, 好似都幾得)

雷唔雷就真係睇你自己玩開咩game, 我試左兩三個鐘, 要自己睇介面搵資料囉, 隻game唔會畫公仔畫出腸提你去邊做D乜, 要自己發掘
同埋我諗雖然佢講到天下無敵幾多個星球幾多萬樣生物, 但我估有一定重複性
不過我都要繼續玩耐D了解下先知隻game真正掂唔掂

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 11:23 AM   #94
holsety

對我黎講,由地面升空望住一個星球脈衝相位加速,一路望住個星球越來越大到大氣圈突入(可能有d冇大氣層)到直接無縫降落地面,
整個過程個種快感同感動,非常滿意。
自生成星球大同小異係可惜d, 但不失魅力。

此篇文章於 08-12-16 11:25 AM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 11:31 AM   #95
pureman
Crazy Gamer

引用:
作者: holsety 查看文章
對我黎講,由地面升空望住一個星球脈衝相位加速,一路望住個星球越來越大到大氣圈突入(可能有d冇大氣層)到直接無縫降落地面,
整個過程個種快感同感動,非常滿意。
自生成星球大同小異係可惜d, 但不失魅力。
有D時候係大同小異,但有時去到非常似地球既星球就會幾驚喜
舊 08-12-16, 11:34 AM   #96
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
搵唔返條路返太空站

有無方法可以標示返佢出來

雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 11:47 AM   #97
pureman
Crazy Gamer

引用:
作者: 雙日 查看文章
搵唔返條路返太空站

有無方法可以標示返佢出來
應該永遠都有標示架WOR
舊 08-12-16, 01:12 PM   #98

其實隻game.話 有18billion x 18billion 星球存在,而隻game.只係只係出左兩三日,遇見相似既構造既星根本好正常,更何況有幾多人已經玩到可以不停玩hyper超時空跳去其他相對遠既星系. 同一星系內既星球,氣候,構成結構,生物差唔多都好正常。話雷既人我應該大多數根本假定左去探索宇宙一定會有勁多驚喜,個個星球都大分別咁…
舊 08-12-16, 01:39 PM   #99
pureman
Crazy Gamer

比較令我不滿既係
無數咁多星球裡面,每一個都有幾到十幾個外星人,即係全部都有外星人去過仲要起埋樓,唔係好合理
舊 08-12-16, 09:10 PM   #100
冬霜之子lucky

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: pureman 查看文章
同佢空戰輸左無晒。。。
之後太空站到重生
發現船既野無晒
但人既野係無跌既
結論係貴重野要跟身
提提大家

其實可以係死亡地點執返
冬霜之子lucky 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SELL SKY A860K 白 DC 97 買賣專區 0 07-14-13 01:04 AM
[XBLA] Ms. Splosion Man (Splosion Man 續集 | 已配信) ahleung 電視遊戲討論版 33 06-26-12 12:21 PM
[PSP]Pac-Man World Rally圖片及影片(Pac-Man版孖寶賽車) 神祕人1號 手提遊戲機討論版 9 05-04-06 11:18 AM
beatmaniaIIDX12 HAPPY SKY snowman 街機遊戲討論版 57 07-19-05 01:00 PM
SKY TV 廣告 Bleed Saga 體育版 1 09-26-03 11:54 PM

現在的時間是 12:19 AM

手機版 | APP版