Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-03-05, 01:29 AM   #26
Rivky2003
Game Master
三吋王

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Home
依家好似因為人權既關係而無左錢債監
人權根本就係保障D 壞人

Rivky2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-05, 01:34 AM   #27
Rivky2003
Game Master
三吋王

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 二伍
我唔明點解d人用完會唔俾錢
想走數
我有個FRIEND以前做某個台既HOTLINE員工
佢話曾經有個客打上去,
佢自己有認打多分鐘同埋GPRS,
果度唔係好多~ $40 左右
但係條友打去公司度嘈,
話唔會俾呢D 錢~
都唔明D 人點解會用得咁CHEAP~~

Rivky2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-05, 06:14 PM   #28
蒲公英
God of Gamer
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
n年前我試過轉台~然後唔交舊台最後果期~$6xx
開頭有d斯文人打黎叫我交
之後輪到d惡人打黎~
又收好多叫我交錢既信~d字體一封比一封大隻
最凶狠都係話黎我屋企搵我(結果冇黎 )

結果都係唔駛交

舊 06-04-05, 10:09 PM   #29
老野一個
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
太貧窮 交唔起

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-05, 10:23 PM   #30
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 二伍
我唔明點解d人用完會唔俾錢
想走數
我上次火起吾比錢係因為 垃圾 pxxple 係我轉台時施左我2個week, 過左幾日期要我交足一個月,採佢都傻, 追數條友仲要吾係幾好老皮, 律師信都收過, 未驚過, 半年之後第二個追數又"蟻"又兜 咁, 心諗都玩夠,百幾蚊豪比佢...........

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:29 PM

手機版 | APP版