Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-07-04, 01:28 AM   #1
燎原-火
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2002
LEVEL E

富奸先生幾時先可以畫番咁正既作品呀..

呢套真係好好睇呢,充滿詭異,搞笑,諗頭
再畫番level e仲好啦
繼續玩傻王子

舊 10-07-04, 01:35 AM   #2
God of Gamer

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDKauri-K
引用:
作者: 燎原-火
富奸先生幾時先可以畫番咁正既作品呀..

呢套真係好好睇呢,充滿詭異,搞笑,諗頭
再畫番level e仲好啦
繼續玩傻王子
LEVEL E近乎唔係少年漫畫...少年JUMP會俾佢出呢d脫力系先奇
江 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-04, 01:41 AM   #3
Arcanist
Game Master

註冊日期: Apr 2004
聽過未睇過,有冇港版架?
Arcanist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-04, 01:41 AM   #4
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
LEVEL E 我覺得呢套野好正呀

不過睇黎富奸已經冇咁既能力諗到 and 畫到出黎喇

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-04, 02:46 AM   #5
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Arcanist
聽過未睇過,有冇港版架?
有港版~但買的話台版易搵o的(?)

當年富奸係一開波就話隔四週連幹(變相月刊)
仲要久唔久休下........結果差不多三年先出到三本單行本

舊 10-07-04, 05:40 AM   #6
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
出三本都用了三年~
他真是漫畫界中的奇葩
不過本Level E真是好好看
集幾多好野於一身~~這本出得慢我都可以原諒~
因為內容上真是正好多~~

舊 10-07-04, 09:56 AM   #7
xeno
○9

.....LEVEL E﹖咩黎﹖有無圖睇﹖

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-04, 10:29 AM   #8
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: xeno
.....LEVEL E﹖咩黎﹖有無圖睇﹖

講外星人.
外星皇子(有天才既智慧但係同時有惡魔既心腸)負起保護同監察地球既責任.其中所用既方法包括---用漫畫.戰隊等...

此篇文章於 10-07-04 10:40 AM 被 機動盜賊首領-電 編輯。
機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-04, 10:37 AM   #9
xeno
○9

好似好惡攪咁既

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-04, 10:41 AM   #10
不死game神
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
LEVEL E正呀,不過隔左咁耐,好多人唔係你講返出黎都俾人遺忘左依套作品

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-04, 11:54 AM   #11
氣體蛇
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDfatboki
我認為LEVEL E都可算係富奸0既最高傑作

"戈拉夫特的深層心理"0個幕簡直一絕

將佢0既畫功發揮得淋漓盡致
氣體蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-04, 11:56 AM   #12
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
畫功當時都唔係個個接受到.............
講經典點及王子日記?

舊 10-07-04, 12:00 PM   #13
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Thumbs up

極品

舊 10-07-04, 01:24 PM   #14
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 天空
LEVEL E 我覺得呢套野好正呀

不過睇黎富奸已經冇咁既能力諗到 and 畫到出黎喇
絕對有~
係佢懶o者...

舊 10-07-04, 01:57 PM   #15
燎原-火

引用:
作者: 氣體蛇

最尾個度,求其老吹ko左一個犯錯集團

舊 10-07-04, 02:07 PM   #16
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:

果幅塗鴉?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-04, 08:11 PM   #17
燎原-火

青蛙奔跳再奔跳,跳起來奔跳奔跳3奔跳
2.5秒完成

舊 10-07-04, 08:19 PM   #18
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: 燎原-火
青蛙奔跳再奔跳,跳起來奔跳奔跳3奔跳
2.5秒完成
藍戰士lv200咒語.可在水中生活24小時

lv100咒語巴士瓦斯大爆炸. 有炸毀一輛巴士的威力
lv110咒語巴士瓦斯大爆炸巴士瓦斯大爆炸 .是巴士瓦斯大爆炸的兩倍威力

白戰士lv200咒語.唱整首"噢!日本人"己方全體回復200mp

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-04, 08:28 PM   #19
真‧雙貓抓門
Banned
發夢家

註冊日期: Jun 2002
引用:

將漫畫昇華至藝術境界

戈拉夫特的深層心理
真‧雙貓抓門 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-04, 08:37 PM   #20
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
佢既唯一完成作品....
Oscarzero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-04, 10:03 PM   #21
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: 真‧雙貓抓門
將漫畫昇華至藝術境界

戈拉夫特的深層心理
奠定日後hxh ge畫風

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-04, 10:36 PM   #22
零葉
Senior Gamer
大佬!唔好意思!

註冊日期: Mar 2003
引用:
引用:
作者: 真!DC
奠定日後hxh ge畫風
幽遊中也有一幅類似的桑原心情描寫
還要一樣是2大版跨頁/ \
零葉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-04, 12:49 AM   #23
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
汝欲無言
是他一個做得出~
年中出版書刊節省不少油墨..
怪不得書商在hxh不出手阻止他交草貨
現今好像只有他一個敢出草貨
現在還是後無來者還是有人和他一樣出草貨

引用:
將漫畫昇華至藝術境界

戈拉夫特的深層心理

舊 10-08-04, 12:58 AM   #24
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
佢個2版字~
睇到我懵~

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-04, 01:52 AM   #25
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

註冊日期: Jan 2004
呢本我覺得一o的好睇一o的唔好睇.

不過五星戰隊真係勁正~~
將佢現代化o左之後,即係貪婪之島.

之後個故仔個女王係蓋美拉蟻個女王.
成個星球得一個女王,全部男人都聽佢話,唔會背叛佢.

奸仔:「
煉獄 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
WarCraft3:The Frozen Throne 斯羅 PC電腦遊戲討論版 962 11-05-06 07:09 PM
Everquest 2 Sab PC電腦遊戲討論版 48 09-08-04 08:37 PM
世界球會最新排行 森爺 體育版 26 09-06-04 01:46 AM
[XB]天誅參 回歸の章圖片及影片,美3/9發售,日5/27發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 25 04-01-04 02:13 AM
Warcraft 3 討論區(patch 1.04已出,詳情睇37頁) 楊威利 PC電腦遊戲討論版 980 11-07-02 06:35 PM

現在的時間是 10:00 PM

手機版 | APP版