Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-12-18, 10:28 AM   #226
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
合計90人斬...嗰90係咩人...

由手機版發出

此篇文章於 08-12-18 10:30 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-18, 10:31 AM   #227
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
咪一般玩家
不過同梅原/板蘇打街2,一般人練多十年都唔夠打架啦.......你估隻game好似街5咁出個昇都要講運氣咩......

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-18, 12:57 PM   #228
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
返黎喇

舊 08-13-18, 12:51 PM   #229
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
咪一般玩家
不過同梅原/板蘇打街2,一般人練多十年都唔夠打架啦.......你估隻game好似街5咁出個昇都要講運氣咩......
初化出昇真係要講運

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-18, 09:40 PM   #230
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
如果最後一日唔炸彈人送左佢,個張電話卡就可以成為一個傳說

舊 08-13-18, 09:46 PM   #231
mkmonkey
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
D 街機 game 由 SNK 出品變左其他 game 好唔慣 ...

舊 08-14-18, 02:53 AM   #232
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
好心搞活動一係就唔好搵D咁勁既人, 一係就叫佢地當表演賽咁, 玩下野, 放下水啦....

舊 08-14-18, 09:33 AM   #233
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
舊時香港機鋪打交照計唔見骨都見血
呢個年代既日本機鋪開片只是扯衫??
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-18, 11:22 AM   #234
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: stevenfan 查看文章
初化出昇真係要講運
初代出昇難係入力要求要準
街5出昇係講你有無拜神

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 09-02-18, 12:08 PM   #235
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
#08所以落得街場打就請先練好武功作為防衛

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-18, 09:12 AM   #236
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
第8集我好同情男主,一心想挑戰女主,偏偏女主明知個制有問題下都照打,完全當男主是傻瓜

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-18, 10:05 AM   #237
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

春雄必須死
又整喊小春

ペルソナ5

隨時更新
舊 09-06-18, 10:45 AM   #238
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 書仔 查看文章
第8集我好同情男主,一心想挑戰女主,偏偏女主明知個制有問題下都照打,完全當男主是傻瓜
剩用腳都可以嬴到1 round。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-18, 10:56 AM   #239
書仔
Game Master
路人一名

其實我覺得勝負並不重要,你全力炒我2場完美我都覺得無問題,因為真的技不如人,但你現在對住一個決心這麼大的人,做出這種完全無視的行為,我就好同情男主了

舊 09-06-18, 04:38 PM   #240
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
大野晶要認真主角根本冇可能贏到
佢其實自己都避免同主角對打,只係想跟住主角同佢一齊玩。

所以主角必需死,有2條女同你打機,但就成日只想分勝負

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-18, 12:20 AM   #241
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
男主角打機同打交都唔夠打

俾蘇聯佬捉到一次基本上可以收工。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-18, 11:43 PM   #242
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

山下しゅんや @ShunyaYamashita
大野さん。

押切蓮介 @rereibara
映画「ヘイトフルエイト」を観ながら最終的なペン入れを終わらせてしまうとは・・ 後は仕上げだ!何の映画を観ながらやろう。
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-18, 12:31 AM   #243
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
都拖你手了還不明白嗎
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-18, 08:51 AM   #244
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 真!DC 查看文章
都拖你手了還不明白嗎
由手機版發出
最忌有自信。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-18, 11:22 AM   #245
鐵之侍

想當年我和蠢雄(作者)一樣都是SS派呢~

小春果然是天材,蠢雄也退步太嚴重

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-18, 05:05 PM   #246
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
想當年我和蠢雄(作者)一樣都是SS派呢~

小春果然是天材,蠢雄也退步太嚴重
的確,而且他不是擅長用軍佬嗎? 他竟然輕敵不用軍佬。
下回兩位女角於機竇正面交鋒了吧????

舊 09-18-18, 11:59 PM   #247
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
長髮之後戰力高左好多(各種意味)

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 08:26 AM   #248
書仔
Game Master
路人一名

女大十八變呢,真的戰力高了很多,現在有少少想殺左男主

舊 09-22-18, 05:05 PM   #249
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
冇諗到一個credit如何打到最耐時間

最後一個kof畫面都冇

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-18, 05:07 PM   #250
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 真!DC 查看文章
長髮之後戰力高左好多(各種意味)
春雄必需死

ペルソナ5

隨時更新

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:31 AM

手機版 | APP版