Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-07-10, 11:55 AM   #151
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: wongmspk 查看文章
亂吹算唔算a?
但吹得黎係有根有據
我覺得我個朋友都有小小係亂吹,邊講邊諗…
但佢真係成功咁令到各人都既目光都集中響佢度
同埋真係幾有趣,唔悶

舊 04-07-10, 11:57 AM   #152
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
咪即係靚仔專用mode....
引用:
作者: kohta 查看文章
如果用計者係博學多才,或者咁岩你精通目標人物既喜好…咁都OK既…
所以平日冇野做真係要學多D野,睇多D書…
動機雖然有D不良,不過真係要無時無刻都增值自己
引用:
但係首要條件就係,自身一定要有某方面吸引到對方既才能先得…
另一種就係咸虫+唔要面+勁厚面皮都會有女仔buy
我見有個肥仔2,3百磅一樣溝到好多女
有次仲要搞破壞,令我溝唔到女

條件唔好,心地要好,心地唔好,心計要好
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 11:58 AM   #153
wongmspk
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
我覺得我個朋友都有小小係亂吹,邊講邊諗…
但佢真係成功咁令到各人都既目光都集中響佢度
同埋真係幾有趣,唔悶
咁我都係有呢個天份喎(去死啦你
但係點解個個都唔理我
因為我吹得認真a
wongmspk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 11:59 AM   #154
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: POKA 查看文章
另一種就係咸虫+唔要面+勁厚面皮都會有女仔buy
我見有個肥仔2,3百磅一樣溝到好多女
唔要面 + 厚面皮
我都覺得係會有女仔BUY
至於咸虫呢…

舊 04-07-10, 12:00 PM   #155
wongmspk

引用:
作者: shiro_b 查看文章
有人對我吹人仔有500蚊紙同1000蚊紙

你會即時俾咩反應?
我會俾隻middle finger佢
舊 04-07-10, 12:00 PM   #156
shiro_b

註冊日期: Mar 2010
引用:
咁我都係有呢個天份喎(去死啦你
但係點解個個都唔理我
因為我吹得認真a
死啦我都自覺有此天份
唔好聽叫死剩把口

(非常有可能係自大過頭自視過高, 可無視.....)

舊 04-07-10, 12:01 PM   #157
POKA
Banned

引用:
唔要面 + 厚面皮
至於咸虫呢…
因為條友肥,成日借d e抽水,成個身壓埋d女度,d女同我投訴都冇計
但一樣同佢照舊做好朋友
舊 04-07-10, 12:02 PM   #158
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
死啦我都自覺有此天份
唔好聽叫死剩把口

有機會的話要見識一吓
我就唔可以咩都吹一餐

真係失策

引用:
因為條友肥,成日借d e抽水,成個身壓埋d女度,d女同我投訴都冇計
但一樣同佢照舊做好朋友
老老實實,女仔唔係好唔鐘意肥仔架咩??

舊 04-07-10, 12:03 PM   #159
wongmspk

引用:
死啦我都自覺有此天份
唔好聽叫死剩把口

讚好讚好!
再難聽啲就係「死雞x飯蓋」又或者「趺落地都要拿番咋沙」
舊 04-07-10, 12:03 PM   #160
忘記密碼
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:

你會即時俾咩反應?
仲有5千萬同1億~

舊 04-07-10, 12:05 PM   #161
POKA
Banned

引用:
讚好讚好!
再難聽啲就係「死雞x飯蓋」又或者「趺落地都要拿番咋沙」
你要去到堅持已見,明知錯都要話自己岩你就勝利了

要去到呃到自己既地步..

因為我覺得做被動者永遠都好過做主動
人地有興趣我可以睇住黎上
舊 04-07-10, 12:05 PM   #162
wongmspk

引用:
作者: 忘記密碼 查看文章
仲有5千萬同1億~
人間紙幣與陰司紙既中間a?
人間紙幣又無咁大銀碼
陰司紙閒閒地都過百億
引用:
你要去到堅持已見,明知錯都要話自己岩你就勝利了

要去到呃到自己既地步..

因為我覺得做被動者永遠都好過做主動

人地有興趣我可以睇住黎上
咁又未去到呢個咁誇張既地步
舊 04-07-10, 12:06 PM   #163
POKA
Banned

引用:
有機會的話要見識一吓
我就唔可以咩都吹一餐

真係失策

老老實實,女仔唔係好唔鐘意肥仔架咩??
另外一樣,就係港女好多都鐘意勁肥
平時就嫌人肥,但就爆肥就話好得意好安全感~

除非真係遇到個女神或者好靚女,如果唔係我唔會主動
同埋我一定唔會開口就拎,起碼同佢扮下fd先
舊 04-07-10, 12:19 PM   #164
忘記密碼
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:
人間紙幣與陰司紙既中間a?
人間紙幣又無咁大銀碼
陰司紙閒閒地都過百億

咁又未去到呢個咁誇張既地步
1000蚊都有~
5千萬google有圖~

舊 04-07-10, 12:22 PM   #165
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:

你會即時俾咩反應?
1個經濟起飛的國家,發行大抄係經濟的代表,

國內有呢個plan,唔出奇,

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 12:27 PM   #166
shiro_b

註冊日期: Mar 2010
引用:
另外一樣,就係港女好多都鐘意勁肥
平時就嫌人肥,但就爆肥就話好得意好安全感~

除非真係遇到個女神或者好靚女,如果唔係我唔會主動
同埋我一定唔會開口就拎,起碼同佢扮下fd先
咁我不是那部份香港女仔了

太肥好易心臟病或其他病致死架
安全感..... 留你一個人生存多三四十年唔方唔開心!

二三百磅, 壓都壓得死

舊 04-07-10, 12:30 PM   #167
POKA
Banned

引用:

二三百磅, 壓都壓得死
人地安全感唔會諗到你咁遠
你太理性xd
舊 04-07-10, 12:43 PM   #168
HI_Ricky
深山人士

引用:

二三百磅, 壓都壓得死
多謝提醒...
我都要小心身體......  

https://www.facebook.com/machouse2004/
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
舊 04-07-10, 01:28 PM   #169
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
唔要面 + 厚面皮
至於咸虫呢…
咸虫 ... 一定有女仔 like....

舊 04-07-10, 03:14 PM   #170
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
睇下咩場合喇,做野定網友?
通常拎fb同msn先,跟住拎電話好易架喎

舊 04-07-10, 06:33 PM   #171
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: Eking 查看文章
咸虫 ... 一定有女仔 like....
真係?? 有冇女仔可以回應一吓呀?

舊 04-07-10, 07:05 PM   #172
HI_Ricky
深山人士

引用:
真係?? 有冇女仔可以回應一吓呀?
係咁又點?
唔係又會點?

呢個問題只係用黎滿足到D咸濕人
因為唔好呢家野的根本會無視呢個問題....

PS : 唉,我走左黎答,咁即係我都唔好得去邊...

舊 04-07-10, 07:05 PM   #173
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
係咁又點?
唔係又會點?

呢個問題只係用黎滿足到D咸濕人
因為唔好的根本會無視呢個問題....

PS : 唉,我走左黎答,咁即係我都唔好得去邊...
諗住睇吓有幾多女仔響度姐

舊 04-07-10, 07:08 PM   #174
HI_Ricky
深山人士

引用:
諗住睇吓有幾多女仔響度姐
........ 你同我1樣"屎橋"多...

舊 04-08-10, 05:52 AM   #175
saint-barry
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2004
而家係人都有手機既年代相比1x年前問人拎電話號碼易好多啦
以前要人地俾屋企電話號碼咪仲高難度...

Gundam vs Gundam : 冇玩
戦場の絆 : 冇玩
saint-barry 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:44 PM

手機版 | APP版