Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
ROCAS 11:52 AM 08-02-17
最近係咁用pro制玩魷魚...
發覺個制有時有點失控(不停向某個方向..)
槍game黎講咁真係好攞命..
係批pro制本身都係咁...還是我用得佢太過勞..
lodoss 02:15 PM 08-02-17
作者: enishi:
有無人試過 dock mode 開機花畫面?

試過重新插過線, restart 部機都唔得
我試過用延長線,有分正反面,到轉會花畫面
Gundam MK-2 02:16 PM 08-02-17
作者: ROCAS:
出返game,去設定有得重設個制,試下得唔得
赤武神 02:17 PM 08-02-17
係analog定體感失控?暫時未聽過
你可以試下重置個analog/體感
任仔 03:44 PM 08-02-17
我新買 pro 制玩魷魚試過吾識加速 "跑"
只係識 "行", 出去 reset 之係冇事
BBQBBQ 06:13 PM 08-02-17
deleted
天空 06:16 PM 08-02-17
請問 Splatoon 機 而家幾$?
想出機
X&Y 06:32 PM 08-02-17
作者: enishi:
有無人試過 dock mode 開機花畫面?

試過重新插過線, restart 部機都唔得
係唔係5月6月買既?
7月頭去港任整機, 排前面4位都係dock mode死機
全部都係5月6月買
enishi 07:33 PM 08-02-17
作者: X&Y:
係唔係5月6月買既?
7月頭去港任整機, 排前面4位都係dock mode死機
全部都係5月6月買
3 月 3 日第一批貨
5 月個批死機似乎係入 dock mode hang 機,我無 hang 機,介面可以控制,不過畫面花哂完全睇唔到
由手機版發出
mrk 12:02 AM 08-03-17
今晚見到MK好景同信和番左個個8bid牌既無線格鬥「大」掣$428-$438
mrk 12:03 AM 08-03-17
作者: 天空:
請問 Splatoon 機 而家幾$?
想出機
今晚出過信和,見到地庫熱線買緊$31XX,其他舖都大約$30XX-$32XX左右!
MultiPASS 12:23 AM 08-03-17
日本eshop今晚突然彈左兩隻彩京街機DL,其中一隻係Strikers 1945

http://nintendoeverything.com/arcade...-switch-eshop/
八仙果 10:33 AM 08-03-17
https://www.facebook.com/myTVgames/p...97436437183765

信長 01:00 PM 08-03-17
可以直MON 玩??
八仙果 02:54 PM 08-03-17
作者: 信長:
可以直MON 玩??
可以,要開始遊戲後,按 + 才可 set 到。

crop 位如下圖:

https://www.facebook.com/myTVgames/p...type=3&theater
天空 04:04 PM 08-03-17
作者: mrk:
今晚出過信和,見到地庫熱線買緊$31XX,其他舖都大約$30XX-$32XX左右!
thx

昨晚己在灣仔入手

30XX
唔駛食街霸
kashew 04:22 PM 08-03-17
作者: 八仙果:

crop 位如下圖:

https://www.facebook.com/myTVgames/p...type=3&theater
有直mon, 即買
Akira 明 04:53 PM 08-03-17
想問I phone機裝switch online個app
係咪一定要開個日賬或美賬I store?
有無其他方法?
之前用an機用qoo app用第三方裝
未用過apple機所以唔知
X&Y 05:03 PM 08-03-17
作者: Akira 明:
想問I phone機裝switch online個app
係咪一定要開個日賬或美賬I store?
有無其他方法?
之前用an機用qoo app用第三方裝
未用過apple機所以唔知
開美/日APPLE ID轉去美日APP STORE係最簡單既方法
Akira 明 05:11 PM 08-03-17
作者: X&Y:
開美/日APPLE ID轉去美日APP STORE係最簡單既方法
只要装到就可以了,. 開多幾個ID唔係問题.
反正依家好多機都開幾個Account
shtam 05:11 PM 08-03-17
試吓當橫向玩睇吓咩質感...

crop 位如下圖:

八仙果 05:27 PM 08-03-17
作者: kashew:
有直mon, 即買
有買趁手,5 號之後要正價,雖然都係 864yen。

作者: shtam:
試吓當橫向玩睇吓咩質感...
上下左右都唔識分囉。
golan 07:19 PM 08-03-17
有買趁手,5 號之後要正價,雖然都係 864yen。

上下左右都唔識分囉。
買左,超抵玩
sugoteam 09:14 PM 08-03-17
彩京復活,咁之後出Gunbrid 都正woo, 不如其他廠一齊出幾多幾隻 Shooting 高興吓,最好有雷電IV 同 V 啦

Sent from my iPhone using Gaforum
harakuma 09:18 PM 08-03-17
我想佢出大球毛女
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後

返回主題版面