Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-02-16, 11:21 AM   #3076
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
羨慕

想問下,大家會唔會留R卡?
依家SSR+SR+R卡佔左88/100,R卡有成42張

我9隊,3色各3type既隊都冇張R卡,係唔係應該食得?
又一個十抽白果,課多PAT十抽中文香,可以收手留來抽下一個100日
我R卡係只要有該角色SR版充唔留用來升技

舊 01-02-16, 11:27 AM   #3077
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
N,R卡只留SR以上冇嘅角色,其他食晒佢 (留底都係因為有時要刷fan屎數就要用到...

過70萬

中後段一二鍵拍一係就拍得中9成,一唔中就甩6,7成...頂....

由手機版發出

此篇文章於 01-02-16 11:39 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-16, 07:59 PM   #3078
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
手痕10抽

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-16, 10:15 PM   #3079
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
大大你手痕一下好運到好得人驚

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-16, 10:50 PM   #3080
casio

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
大大你手痕一下好運到好得人驚
我攞返我艦娘成年大建出極都係金剛型啫

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-16, 10:51 PM   #3081
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: JMi 查看文章

今次100好明顯堅過上次200
上次200先堅:o
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-16, 01:22 AM   #3082
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: casio 查看文章
我攞返我艦娘成年大建出極都係金剛型啫
可唔可以Idol同艦娘對調
大建晒後艦娘多資到唔知做咩好

臨訓前打,HS排緊3600位

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link

此篇文章於 01-03-16 09:48 AM 被 Chris Redfield 編輯。
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-16, 09:45 AM   #3083
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
剛開始玩新年10連抽

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-16, 11:51 AM   #3084
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
新玩就刷到出家姐先開波啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-16, 12:19 PM   #3085
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
隨便玩下姐

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-16, 03:23 PM   #3086
Cly
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
今次M+應該有望FC
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-16, 03:39 PM   #3087
JMi

註冊日期: Feb 2011
我用親指都過到 今次M+連意明不明位都無咁

舊 01-03-16, 05:01 PM   #3088
J+1
望過黎呀!!!!!!

M都未FC的表示.....

75萬

還是掛巨人做隊長易刷分...不過點都係甩嗰抽....

由手機版發出

此篇文章於 01-04-16 10:29 AM 被 J+1 編輯。
舊 01-04-16, 05:14 PM   #3089
J+1
望過黎呀!!!!!!

抽卡reset左下,又可以60石一下...
由手機版發出
舊 01-04-16, 05:31 PM   #3090
kimtch

琴日見60石中SR 結果追左跳 又一隻巨人
舊 01-04-16, 05:33 PM   #3091
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
kim神沒有極限

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-16, 05:58 PM   #3092
kimtch

打唔到fc既kim 沒有極限
舊 01-05-16, 01:17 AM   #3093
JMi

終於有D心機返來玩

藍色RAN中TP 個尾挨住紅血過左 某程度上係最易28...

舊 01-05-16, 04:23 PM   #3094
J+1
望過黎呀!!!!!!

剛剛打爆文香....竟然係最高da接近7000a巨人都只係接近6900...
由手機版發出
舊 01-06-16, 02:37 AM   #3095
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
死人Bandai口講新年一抽十有雙倍抽中SSR機會,實則係將你手上現存嘅SSR複製而已。有股即刻掟爛手機嘅衝動,晒哂我專登為新年Event而支付嘅特別課金。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-16, 03:26 PM   #3096
J+1
望過黎呀!!!!!!

我唔係好搏命咋喎...飲左5支+10之嘛...積分入到1萬內
由手機版發出
舊 01-07-16, 12:36 AM   #3097
JMi

4吋MON仔 焗比幾皮野

舊 01-07-16, 11:52 AM   #3098
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
有時俾完重死

舊 01-07-16, 12:52 PM   #3099
J+1
望過黎呀!!!!!!

所以請先組隊血坦隊以防不時.....

另嗰段左二右三越打越唔中
由手機版發出
舊 01-08-16, 08:06 PM   #3100
J+1
望過黎呀!!!!!!

最後飲20回番支20.....

最後10分鐘個位置...只要有300人再入一次就冇萬內...

由手機版發出

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:26 PM

手機版 | APP版