Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 02-19-08, 10:20 PM   #126
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 山王 查看文章
而家半馬只係出左兩鐘頭完成既參賽者紀錄
估唔到渣打同美津濃都係歧視我呢D慢人
MIZUNO我跑完攞T恤淨番加細碼
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-08, 01:33 AM   #127
GSX
Senior Gamer
吟遊詩人

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: 山王 查看文章
而家半馬只係出左兩鐘頭完成既參賽者紀錄
引用:
作者: 阿高 查看文章
估唔到渣打同美津濃都係歧視我呢D慢人
MIZUNO我跑完攞T恤淨番加細碼
今日同個同事吹水會唔會係有人攪錯左半馬cut-off time兩個鐘就熄咗部電腦攪到無哂啲時間
同事show番上年都有八千幾個半馬records, 如果今年真係得番果二千零個有cert, 剩底果幾千人就剼囉
GSX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-08, 10:04 AM   #128
ahleung
The One
Bannnned

一向以黎, 只要嚮時限內完成就會有cert.

半馬時限係3小時. 應該3小時內都會有.

引用:
作者: GSX 查看文章
今日同個同事吹水會唔會係有人攪錯左半馬cut-off time兩個鐘就熄咗部電腦攪到無哂啲時間
同事show番上年都有八千幾個半馬records, 如果今年真係得番果二千零個有cert, 剩底果幾千人就剼囉
我相信唔會熄電腦o掛. 佢仲要紀錄D全馬成績.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-08, 10:43 AM   #129
ahleung
The One
Bannnned

半馬決戰, 陳家豪 vs 福永基晴
http://www.youtube.com/watch?v=CroyamQPQq4
舊 02-20-08, 05:07 PM   #130
ahleung
The One
Bannnned

成績更新左. 半馬2hr以上都有了~~
舊 02-20-08, 11:19 PM   #131
山王
Crazy Gamer
我是一個臭皮曩

註冊日期: Dec 2002
yeah ! 終於找到我個名。

如果你無買有睇,編輯曰:"又要插又要睇,你D人真係犯賤!你咁叻又唔見你出一本?";
如果你有買有睇,編輯曰:"比得果十皮,自然係得抄抄埋埋既料,你咁清高可以唔買,我本野係出比翻版仔睇既~"
裡.天人必勝法 :
編輯曰:"你寫過攻略乜?你出過GAME書乜?乜都無做過有乜資格評論GAME書?";無錯,所以影評人無資格評論電影,因為佢地冇拍過電影;政評人無資格評論政治,因為佢地冇從過政。但咁樣講,GAME書編輯有冇資格評論遊戲?佢地都冇製作過遊戲。
山王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-08, 11:50 PM   #132
syncmaster
God of Gamer
六番隊副隊長

東廊賽道有部分會傾斜...

各位跑友如何走位呢

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 10:06 AM   #133
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: syncmaster 查看文章

各位跑友如何走位呢
"部分會傾斜" 咩意思? 側斜?
舊 02-21-08, 12:47 PM   #134
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
佢係咪想問斜路跑法呀?
個人就落斜沖, 上斜留力...........
我知易傷, 但吾知點解落斜就想沖.......

舊 02-21-08, 02:22 PM   #135
阿高
完美女神林志玲

上斜縮小步幅,密步上;落斜搏殺咪衝囉
舊 02-21-08, 02:33 PM   #136
ahleung
The One
Bannnned

落斜我會利用個 "下墜力" 跑快D, 但又唔會衝得太恒, 因為好傷膝頭.

上斜我都係密步上. 通常頭望地下(註: 咁樣其實係唔正確既跑姿 ), 唔好望前面仲要上幾耐斜, 咁樣無咁易放棄.

此篇文章於 02-21-08 03:18 PM 被 ahleung 編輯。
舊 02-21-08, 03:33 PM   #137
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:

各位跑友如何走位呢
是不是說"由左向右"傾斜????

舊 02-24-08, 11:01 AM   #138
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
作者: IamO 查看文章
是不是說"由左向右"傾斜????
係呀係呀

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 02-26-08, 12:19 PM   #139
IamO
無聊人一號

引用:
係呀係呀
我只是於最入的位置慢跑

另外
有電邸說有相看,
可惜沒有我的
為什麼

舊 03-01-08, 08:54 AM   #140
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
作者: IamO 查看文章
我只是於最入的位置慢跑

另外
有電邸說有相看,
可惜沒有我的
為什麼
同路人 /

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 03-20-08, 04:42 PM   #141
阿高
完美女神林志玲

今日收到cert喇,比上年快有多一張進步獎狀
舊 09-13-08, 12:38 PM   #142
syncmaster
六番隊副隊長

推一推先

兄弟們,Nike 10km 有冇版友會玩呀

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 09-13-08, 12:42 PM   #143
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
引用:
推一推先

有呀!我會玩。
不過星期二要返大陸,唔知網上報唔報到名;
家陣有d驚添。

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-08, 01:04 PM   #144
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
作者: verdy_returner 查看文章
有呀!我會玩。
不過星期二要返大陸,唔知網上報唔報到名;
家陣有d驚添。
偶未玩過,今年會試下

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 09-13-08, 04:39 PM   #145
ahleung
The One
Bannnned

之前一直無消息, 以為今年唔搞添
舊 09-13-08, 06:17 PM   #146
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
作者: ahleung 查看文章
之前一直無消息, 以為今年唔搞添
16號開始報名

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 09-16-08, 09:11 AM   #147
IamO
無聊人一號

引用:
推一推先

update title
thanksssss

舊 09-16-08, 10:53 AM   #148
ahleung
The One
Bannnned

報緊. 一如以往, 網上報名總係唔會咁順利, 又有問題........
舊 09-16-08, 11:49 AM   #149
@LLEN
Senior Gamer
無冕皇帝

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: ahleung 查看文章
報緊. 一如以往, 網上報名總係唔會咁順利, 又有問題........
網上報名兼交易成功
(不過係今朝八點幾搞到九點幾, 仲要一定reg做hkaaa會員先)
辛辛苦苦搞掂哂都要等三日後收e-mail confirm (希望有得跑)

舊 09-16-08, 12:23 PM   #150
ahleung
The One
Bannnned

不停retry左一個鐘, 終於成功.

引用:
作者: @LLEN 查看文章
網上報名兼交易成功
(不過係今朝八點幾搞到九點幾, 仲要一定reg做hkaaa會員先)
辛辛苦苦搞掂哂都要等三日後收e-mail confirm (希望有得跑)
我果封email唔係咁架喎. 佢話已經正式接納左我既報名, 10月31號前會再寄封email黎, 不過唔係confirm報名, 而係用作領取號碼布.

論壇跳轉

現在的時間是 09:55 PM

手機版 | APP版