Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-05-12, 02:30 AM   #26
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
終於開左

用左成晚先Update
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-12, 03:07 AM   #27
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
咁Card 嘅情況到底係點

舊 09-05-12, 03:08 AM   #28
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: ben wai 查看文章
咁Card 嘅情況到底係點
應該玩下就可以開到Account,
問題要等 Server 整合資料(兩三點左右)之後先啟用到個 Account...
舊 09-05-12, 03:13 AM   #29
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
其實我想問有冇AIME CARD 買

舊 09-05-12, 03:17 AM   #30
TCS_disable
我有車車~

引用:
用Miku果張已經得
舊 09-05-12, 08:17 PM   #31
TCS_disable
我有車車~

唔知醜

http://www.nicovideo.jp/mylist/33659482

個人好建議隻Game玩果時玩放少少,
Pair人 玩可以早少少攞d歌

此篇文章於 09-05-12 08:29 PM 被 TCS_disable 編輯。
舊 09-05-12, 08:32 PM   #32
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
SEGA D音GAME 真係鋪鋪都古古怪怪
咁大部野1P玩緊2P 乜都唔做得
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-12, 08:48 PM   #33
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: izumo 查看文章
SEGA D音GAME 真係鋪鋪都古古怪怪
咁大部野1P玩緊2P 乜都唔做得
如果有人想Solo 錄片嘅話,咁 Set無可口非
舊 09-05-12, 11:17 PM   #34
cat722
Senior Gamer
雪凝騎士

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
唔知醜

http://www.nicovideo.jp/mylist/33659482

個人好建議隻Game玩果時玩放少少,
Pair人 玩可以早少少攞d歌
今日新之城玩完, 得我一個玩到跳埋,其他全部花生友...

cat722 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-12, 11:31 PM   #35
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: cat722 查看文章
呢隻Game 需要放開懷抱咁玩
舊 09-05-12, 11:36 PM   #36
kowloon
Insane Gamer
迷之技術員

註冊日期: Nov 2006
Wii U IDkowloon88
3DS Friend Code4768 7391 3691
PSN  IDkowloon
XBox Live Gamertagkowloon888
引用:
Star Horse 3 張AIME CARD 可以用係呢部機
kowloon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-12, 12:34 AM   #37
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: kowloon 查看文章
Star Horse 3 張AIME CARD 可以用係呢部機
補充就係,香港玩 Miku / MaiMai / Star Horse 3 係一卡通行

https://my-aime.net/aime/jp/p/info/service.html
舊 09-06-12, 11:14 AM   #38
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
補充就係,香港玩 Miku / MaiMai / Star Horse 3 係一卡通行

https://my-aime.net/aime/jp/p/info/service.html
用笨大PASS都得嫁
友人係C3凹左好多張
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-12, 01:47 PM   #39
TCS_disable
我有車車~

諗緊好無進入呢個 List 為目標

http://www.nicovideo.jp/mylist/32285212

轋其中一個

此篇文章於 09-06-12 01:57 PM 被 TCS_disable 編輯。
舊 09-06-12, 03:22 PM   #40
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
灣仔道188附近間機舖竟然有入呢部機
HenryAbyss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-12, 07:01 PM   #41
joelai2005

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDJoeLai
引用:
作者: HenryAbyss 查看文章
灣仔道188附近間機舖竟然有入呢部機
有冇詳細地址
joelai2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-12, 07:20 PM   #42
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
荃灣天天見到洗衣機兩部不過未插電

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-12, 07:30 PM   #43
小佩妍
Junior Member

註冊日期: Oct 2006
lv 28中.....
master開左2隻
ルカルカ同華擊團...
小佩妍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-12, 07:32 PM   #44
小佩妍
Junior Member

註冊日期: Oct 2006
有無師兄報到幾錢同幾多隻歌有無bonus?
暫時已知smart game 6蚊2隻無bonus.....
荷記6蚊3隻歌有bonus但係開左event mode......無exp無獎杯.......
小佩妍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-12, 08:15 PM   #45
tyhnjki

註冊日期: May 2008
引用:
作者: cat722 查看文章
唔知點解總係覺得係羞恥PLAY....
但係行到過去部機到又真係見唔到其他人
(難道我矮同手短所以行得比較近? )
玩落又真係唔覺羞恥.. 但玩完之後一回頭就。。。

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
diva.net都係10次先有使用權....啦?
咁我打得miku定係洗得衫... 2樣都唔平...

引用:
作者: JMi 查看文章
log in唔到maimai-net
証明你打得少囉 lol

login完 d歌名變返日文 有點迷茫 XD

判定方面 我覺得同PROJECT DIVA差唔多
計分就應該無咁COMBO重視
話說唔知點解唔識用內圈... 怪怪...
之後仲要跟左歌詞黎打...

舊 09-06-12, 08:32 PM   #46
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: tyhnjki 查看文章
玩落又真係唔覺羞恥.. 但玩完之後一回頭就。。。
放開懷抱,做咩都易

引用:
話說唔知點解唔識用內圈... 怪怪...
之後仲要跟左歌詞黎打...
內圈唔好貼邊,會Sens 唔到
舊 09-07-12, 12:55 AM   #47
tyhnjki

註冊日期: May 2008
引用:
放開懷抱,做咩都易
內圈唔好貼邊,會Sens 唔到
我係禁mon成日禁錯位...
仲有無布抹mon之後畫幾次星星隻手指就hi十十咁嘅樣..

引用:
作者: 小佩妍 查看文章
有無師兄報到幾錢同幾多隻歌有無bonus?
暫時已知smart game 6蚊2隻無bonus.....
荷記6蚊3隻歌有bonus但係開左event mode......無exp無獎杯.......
我本來都想開map... 但係見官網無寫地點諗諗下都係唔開...
diva因為個地圖我除左香港仔之外差唔多所有有diva ge 機鋪都去過...
其加可怕係唔知點解有d名去到間間機鋪都會見到..

話說有無人覺得個跟機銀好難放係中間個個入面位上面放得唔多跟機銀...
多人上黎真係唔知放去邊好...
(其實跟機放銀仔當初邊個諗出黎? (其實我資歷好淺...))

此篇文章於 09-07-12 03:00 PM 被 tyhnjki 編輯。
tyhnjki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 01:28 AM   #48
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: joelai2005 查看文章
有冇詳細地址
灣仔道利景酒店對面,天樂城
6蚊,我估應該冇乜人玩
HenryAbyss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 11:01 AM   #49
TCS_disable
我有車車~

引用:
話說有無人覺得個跟機銀好難放係中間個個入面位上面放得唔多跟機銀...
多人上黎真係唔知放去邊好...
(其實跟機放銀仔當初邊個諗出黎? (其實我資歷好淺...))
唔好靠跟機銀,直接上前,有人上就問清楚

放膽d啦年青人

引用:
作者: HenryAbyss 查看文章
灣仔道利景酒店對面,天樂城
6蚊,我估應該冇乜人玩
大叔場,點會有人玩?
舊 09-07-12, 12:24 PM   #50
仁飛
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagAlexnt1hk
想問下旺角係咪淨係得新之城有?
仁飛 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:31 AM

手機版 | APP版