Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-26-03, 10:19 PM   #1
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
1/100 MG自護有野送~

6,000日圓除左超勁大跌
價外,現隨盒加送1套4吋
半高既馬沙,馬茜同亞寶
已上色人形公仔~~~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-03, 10:48 PM   #2
MAZINKAISER
Game Master

註冊日期: Aug 2002
而家部野賣幾多yen?
MAZINKAISER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-03, 10:57 PM   #3
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by MAZINKAISER :
而家部野賣幾多yen?
甚麼 賣幾多yen
盒野不嬲都係定價6,000日圓,
您係咪想問呢盒野依家計幾多算而賣幾多港圓吧~
無野送既:昨日市場價$180~270之間~
有野送既:唔知~~~

舊 07-26-03, 11:06 PM   #4
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by Busconcamp :

甚麼 賣幾多yen
盒野不嬲都係定價6,000日圓,
您係咪想問呢盒野依家計幾多算而賣幾多港圓吧~
無野送既:昨日市場價$180~270之間~
有野送既:唔知~~~
180-270..同以前差不多..點會係超勁大跌價??

不過我覺得隻自護唔低買...因為樣既問題..
仲有睇落去好似淨係得個盒大 ....裡面都唔知係唔係空的 (講笑 )

舊 07-26-03, 11:08 PM   #5
MAZINKAISER
Game Master

馬沙,馬茜同亞寶公仔質素好唔好先?
舊 07-26-03, 11:12 PM   #6
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by gundamf91 :

180-270..同以前差不多..點會係超勁大跌價??

不過我覺得隻自護唔低買...因為樣既問題..
仲有睇落去好似淨係得個盒大 ....裡面都唔知係唔係空的 (講笑 )
我講緊既"超勁大跌價",
係指批發價(所以要講得好隱悔)...
見到張出貨單,盒野6,000日圓...汗顏~

舊 07-26-03, 11:14 PM   #7
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by MAZINKAISER :
馬沙,馬茜同亞寶公仔質素好唔好先?
上晒色,OK喇~
好似SR既扭蛋色咁囉~
(影左相,但係唔識post上黎呢度):@_@":

舊 07-26-03, 11:17 PM   #8
MAZINKAISER
Game Master

Iphoto
舊 07-26-03, 11:22 PM   #9
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Iphoto
註唔倒冊...

舊 07-26-03, 11:26 PM   #10
MAZINKAISER
Game Master

咁我幫唔倒你XDDDD
你知得咁清楚o既?你做咩工ga?
舊 07-27-03, 03:35 AM   #11
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
咁我幫唔倒你XDDDD
你知得咁清楚o既?你做咩工ga?
Occupation:
售賣潮流精品玩具,高達,超合金,多美車,巴士飛機模型,扭蛋及各類遊戲卡(謝絕老翻) ~~

此篇文章於 07-27-03 03:38 AM 被 kog 編輯。
kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-03, 06:47 AM   #12
kog
Moderator
リン・ミンメイ

其他網睇到~~
Lok Fu吉之島買$169(連三個人仔)

舊 07-27-03, 12:49 PM   #13
MAZINKAISER
Game Master

引用:
Originally posted by kog :
其他網睇到~~
Lok Fu吉之島買$169(連三個人仔)
仲平過冇三個人仔
舊 07-27-03, 08:35 PM   #14
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
仲平過冇三個人仔
$169...全拜盒野既批價低得恐佈所賜咋~
係呢個禮拜之前入左呢盒貨果D舖頭就慘喇~
成批變晒負資產......

此篇文章於 07-27-03 09:24 PM 被 Busconcamp 編輯。
舊 07-27-03, 09:12 PM   #15
MAZINKAISER
Game Master

搞到我又想買多部
舊 07-29-03, 07:11 PM   #16
timk0
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
淘大$149連三個人仔
恐佈價
timk0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-03, 07:43 PM   #17
Stephen
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
MG自護買$149???
唔係呀ma!!!!
抵到爛...

舊 07-29-03, 07:46 PM   #18
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
o個陣bandai開倉仲諗住執到寶潻,依家$149.......

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-03, 08:31 PM   #19
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by ultrachiu :
o個陣bandai開倉仲諗住執到寶潻,依家$149.......
開倉都已經係舊年好似10月定11月的事啦wo~
都過左咁耐都唔係唔抵0既~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-03, 08:34 PM   #20
星矢
Game Master

註冊日期: Nov 2002
有無相睇?
星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-03, 08:34 PM   #21
masaki
God of Gamer
小峽谷肥安娜

信和都係149
平到嚇死我-_-

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-03, 08:48 PM   #22
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by Hitomi :

砌左就話姐.....不過到依家都未砌....
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-03, 08:50 PM   #23
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
Originally posted by mc仔~ :
信和都係149
平到嚇死我-_-
都有3個人仔?~~
想買多盒~~

舊 07-29-03, 08:55 PM   #24
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by Hitomi :

係11月~

舊 07-29-03, 09:01 PM   #25
masaki
God of Gamer
小峽谷肥安娜

引用:
Originally posted by kog :
都有3個人仔?~~
想買多盒~~
果三個人仔賣149都有人買
@@
好靚

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
when will 1/100 Calamity gundam release? 毒雞ゲリョス 收藏品討論版 0 09-01-03 11:29 PM
1/100 BLITZ GUNDAM係唔係唔會出...? tsubaKi 收藏品討論版 7 08-14-03 02:24 PM
模型size 問題: 係咪MG的 1/100 一定比HG的 1/100 大隻d架? (假設係同一部機) 毒雞ゲリョス 收藏品討論版 5 07-15-03 02:28 AM
1/100 HG Duel Gundam 出左未? 毒雞ゲリョス 收藏品討論版 0 05-22-03 10:23 PM

現在的時間是 11:52 AM

手機版 | APP版