Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
wing 09:24 AM 09-02-19
就算唔課都好快有個銅, 尤其是依家公會升級同任務都有額外dp同金幣
Chris Redfield 12:15 AM 09-03-19
做完每日任既3coin,儲下儲下,遇到想要既機,抽下抽下就銀甚至金埋~
wing 09:51 AM 09-03-19
作者: Chris Redfield:
做完每日任既3coin,儲下儲下,遇到想要既機,抽下抽下就銀甚至金埋~
上個月我月中都未到就金章, 之前真係未試過
鳳熾魂 09:58 AM 09-03-19
作者: wing:
上個月我月中都未到就金章, 之前真係未試過
上個月送幾次十抽果度都好多券
wing 10:11 AM 09-03-19
作者: 鳳熾魂:
上個月送幾次十抽果度都好多券
我都係. 上個月n次免費再加半價十抽, 抽左幾十次...只係抽到3部會用: 一部蒼白, 一部彈幕大魔, 一部裝甲強吉. 其餘一係券一係垃圾. 好多券, 所以好快金章.
HI_Ricky 01:07 PM 09-05-19
早吃十抽中. 宇宙空間.....
wing 01:37 PM 09-05-19
今日新機係蒼白騎士宇宙裝備型
HI_Ricky 02:36 PM 09-05-19
宇宙用騎士部野慢..... 浪費左30個 sad
KENSNAKE 02:36 PM 09-05-19
今日新機係蒼白騎士宇宙裝備型
格林機關炮 感覺又係雷機。
wing 02:58 PM 09-05-19
作者: KENSNAKE:
格林機關炮 感覺又係雷機。
我覺得機關炮唔一定雷, 睇下要企定定射, 定係可以一邊飛一邊射, 同埋有幾多彈同幾大力.
wing 02:58 PM 09-05-19
作者: HI_Ricky:
宇宙用騎士部野慢..... 浪費左30個 sad
宇宙騎士
鳳熾魂 03:02 PM 09-05-19
我覺得機關炮唔一定雷, 睇下要企定定射, 定係可以一邊飛一邊射, 同埋有幾多彈同幾大力.
企定啦 部野武裝用5號機係一樣
唔理啦 蒼白就抽爆佢
wing 04:01 PM 09-05-19
企定啦 部野武裝用5號機係一樣
唔理啦 蒼白就抽爆佢
確認左係企定定..... 可以無視了. 陸戰型冇機關炮但有枝180長炮, 仲多一樣飛彈, 呢部冇埋.

呢個禮拜仲有呢樣:

買部KPF集郵先~~
KENSNAKE 07:24 PM 09-05-19
確認左係企定定..... 可以無視了. 陸戰型冇機關炮但有枝180長炮, 仲多一樣飛彈, 呢部冇埋.

呢個禮拜仲有呢樣:

買部KPF集郵先~~
NT1專用火箭炮終於有得買。
Chris Redfield 08:01 PM 09-05-19
唔係支機,可以繼續儲coins

2星部新炮渣火力好似唔錯,等射斜
wing 08:19 PM 09-05-19
唔係支機,可以繼續儲coins

2星部新炮渣火力好似唔錯,等射斜
好似仲有反藏匿, 我都有興趣
kog 09:26 PM 09-05-19

鳳熾魂 11:06 PM 09-05-19
想追齊兩隻蒼白Lv2
wing 09:18 AM 09-06-19
想追齊兩隻蒼白Lv2
fans呀?
當週機體照計抽中機會唔低.
鳳熾魂 10:19 AM 09-06-19
fans呀?
當週機體照計抽中機會唔低.
明顯係啦雖則400會比450場好發揮
wing 10:59 AM 09-06-19
明顯係啦雖則400會比450場好發揮
肯定, 450場已經一堆高達3456號機, 然後又京普凡又nt1................. 我見到京普凡真係好鬼驚...依家仲要量產唔駛抽
鳳熾魂 12:26 PM 09-06-19
肯定, 450場已經一堆高達3456號機, 然後又京普凡又nt1................. 我見到京普凡真係好鬼驚...依家仲要量產唔駛抽
345號有咩要特別怕?怕都怕其他450啦
wing 01:16 PM 09-06-19
345號有咩要特別怕?怕都怕其他450啦
你啱, 3,5號機up多左
4號機見到就唔駛驚, 驚o既係你見佢唔到但突然你對腳會冇左
Chris Redfield 03:57 PM 09-06-19
G6同鬥狼
鳳熾魂 04:13 PM 09-06-19
G6同鬥狼
狼400場都見慣啦
一開HADES俾Gunner秒都做唔少
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90  ... 最後

返回主題版面