Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-25-05, 10:33 AM   #1
sze
Junior Member

註冊日期: Jun 2004
[求助]BIO4

請問有冇人有放法cut到bio4入面果d村民大叫果d聲
sze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-05, 10:52 AM   #2
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
.............唔知點答你好..... a

有野嚮度問la唔該
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=106902

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-05, 11:05 AM   #3
神祕人1號
Moderator
網上自由人

註冊日期: Jan 2002
唔想聽聲,最簡單方法咪將聲音關上及較細聲d囉.

p.s:正如赤兵尉SETH兄所講下次最好去番相關討論區問啦
神祕人1號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-05, 12:38 AM   #4
sze

引用:
作者: 赤兵尉SETH
.............唔知點答你好..... a

有野嚮度問la唔該
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=106902
sorry...因為第一次係度開topic唔係好識分
舊 03-26-05, 12:39 AM   #5
sze

引用:
作者: 神祕人1號
唔想聽聲,最簡單方法咪將聲音關上及較細聲d囉.

p.s:正如赤兵尉SETH兄所講下次最好去番相關討論區問啦
我唔係唔想聽,係想rip左d叫聲出黎

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:02 AM

手機版 | APP版