Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-31-02, 05:32 PM   #26
咭咭王子(一V一)p
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
嗚...今日去188....個舖頭老闆話唔知佢幾時出碟

舊 10-31-02, 05:54 PM   #27
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
Originally posted by card_captor :
嗚...今日去188....個舖頭老闆話唔知佢幾時出碟
有冇問多幾間呀?

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-02, 06:21 PM   #28
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
有冇問多幾間呀?
188得一間...我問完就返學啦...then放學走去times...都係唔見有

舊 10-31-02, 06:25 PM   #29
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

引用:
Originally posted by card_captor :
係你的!?
sorry...
之前小峰俾我睇...
我咪小峰囉.......
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-02, 06:26 PM   #30
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

噢......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 10-31-02, 06:26 PM   #31
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by 卡遜 :
我咪小峰囉.......
...
唔好意思...不過張相有婉婉...我已經據為己有了

THANKS^^"

舊 10-31-02, 06:27 PM   #32
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

引用:
188得一間...我問完就返學啦...then放學走去times...都係唔見有
我今日去左信和都唔see有......

only有千嬅同kelly 的concert cd.....
舊 10-31-02, 06:31 PM   #33
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

咁都好
起碼Jacky唔使引疚辭職......

死神Lv.3能力覺醒
舊 10-31-02, 06:33 PM   #34
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

引用:
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
咁都好
起碼Jacky唔使引疚辭職......
但係east touch 個導wrote 話10月29日出個喎.......
舊 10-31-02, 06:39 PM   #35
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
但係east touch 個導wrote 話10月29日出個喎.......
係咪臨時延期呀?
我都領教過唔少

死神Lv.3能力覺醒
舊 10-31-02, 06:46 PM   #36
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

引用:
係咪臨時延期呀?
我都領教過唔少
咁cheap?

不過車xx yau 真係少歌d ge.......
舊 10-31-02, 09:14 PM   #37
咭咭王子(一V一)p

引用:
咁cheap?

不過車xx yau 真係少歌d ge.......
婉婉呀!

之前睇報導,好似係<我老婆唔夠秤>首映之類o既functions啦!有記者問佢幾時出碟,佢答:「.....我已經唔屬於任何唱片公司....」我ONLY記得呢一句咋!果篇報導o係YAHOO亂search出唻,而家想搵返的話都有d難度

ANYWAY,我自己cap o左佢o係<我老婆唔夠秤>入面播的58秒的主題曲,想聽的可以click here

此篇文章於 10-31-02 09:17 PM 被 剖剔摮(銝€V銝€)p 編輯。
咭咭王子(一V一)p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-02, 09:26 PM   #38
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

58sec.............
舊 10-31-02, 11:41 PM   #39
咭咭王子(一V一)p

引用:
58sec.............
好過無

舊 10-31-02, 11:57 PM   #40
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
其實我都係睇到佢張poster咁寫我先開topic咋...-.-"
如果真係未出的話唔好話我...我都可能俾張poster老點...

Anyway, 我陣間都會去188睇睇
唔會話妳
留意我置頂個POST
無奶由我會唔知婉婉出左碟
D POSTER 成日老點
另外我每星期都會睇我個FD 個D本地CD報價單

舊 11-01-02, 12:10 AM   #41
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by JACKY :

唔會話妳
留意我置頂個POST
無奶由我會唔知婉婉出左碟
D POSTER 成日老點
另外我每星期都會睇我個FD 個D本地CD報價單

如果婉婉真係出o左碟的話可唔可以第一時間通知我?
因為我有時都會後知後覺...如果果期多新games的話...

舊 11-01-02, 12:18 AM   #42
JACKY
Moderator

引用:

如果婉婉真係出o左碟的話可唔可以第一時間通知我?
因為我有時都會後知後覺...如果果期多新games的話...
係度出PM 通知妳, 去卡林清談館出個TOPIC
咁應該OK 喇

舊 11-01-02, 12:39 AM   #43
HIM

PSN  IDhim927
頭先見到出左喇

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-02, 12:41 AM   #44
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by minghim :
頭先見到出左喇
當真真真真真真真真真!?!?
(↑唔係懷疑你↑)
Thanks! Thanks! Thanks! Thanks! Thanks!
幾多$o左右呀!?
聽日仆到去買!
婉婉~~~~~~~~!!!我來啦!

舊 11-01-02, 02:05 AM   #45
JACKY
Moderator

引用:
Originally posted by minghim :
頭先見到出左喇
係真唔係呀
咁突然

舊 11-01-02, 02:48 AM   #46
marspeople
蒙面超人黑

XBox Live Gamertagmarspeople
引用:
當真真真真真真真真真!?!?
(↑唔係懷疑你↑)
Thanks! Thanks! Thanks! Thanks! Thanks!
幾多$o左右呀!?
聽日仆到去買!
婉婉~~~~~~~~!!!我來啦!
真嫁
我都見過

我都有d想買

三十五個大洋

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-02, 03:25 PM   #47
咭咭王子(一V一)p

買o左啦~~~~$29

舊 11-01-02, 03:28 PM   #48
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
買o左啦~~~~$29
$29?
唔通係single碟?

死神Lv.3能力覺醒
舊 11-01-02, 03:37 PM   #49
咭咭王子(一V一)p

引用:
$29?
唔通係single碟?
得1首song + 1個mv only

有相睇↓
http://www.cardf.com/viewtopic.php?p=24327#24327

舊 11-01-02, 03:39 PM   #50
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
得1首song + 1個mv only

有相睇↓
http://www.cardf.com/viewtopic.php?p=24327#24327
即係single碟啦......

死神Lv.3能力覺醒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:38 PM

手機版 | APP版