Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-07-02, 10:07 PM   #1
boy
Senior Gamer
bye~~

註冊日期: Dec 2001
巴冶奧~!

http://pro-paul.net/baggio/media/tribute_to_baggio.rm

超級偶像..

舊 07-07-02, 11:27 PM   #2
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
佢好鍾意過龍門bor
果然有D料到

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-02, 12:49 AM   #3
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
一位冷靜,腳法細利,射術精湛0既前鋒
你應該係世界杯前就將呢段片比查柏東尼睇啦
因為一個12碼,就冇左將來
好無奈..
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-02, 11:06 AM   #4
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
果然係意大利球王
龍寶寶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-02, 07:16 AM   #5
炎尾燃
Game Master
HONO MOYUR

有消息話佢會續約布雷西亞兩年。
炎尾燃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-02, 07:57 AM   #6
柔情蓋月天-陸小鳳
Account Locked
最愛小璘~~~~~~~

以前也是我偶象.......
可是現在已風光不再
柔情蓋月天-陸小鳳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-02, 04:39 PM   #7
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

巴治奧不嬲都好波架啦,根本就唔駛講~

如果今年世界杯有佢份踢,
就唔駛輸畀南韓啦~
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-02, 04:42 PM   #8
STi
Game Master

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagWeSTi67
真係勁到唔駛講野...
頭腦夠冷靜,腳法靈活,把握力強...
都唔知點解意大利國家隊無佢份....
唉...

舊 07-13-02, 11:28 PM   #9
cinimod
God of Gamer

點樣dl?
cinimod 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:20 AM

手機版 | APP版