Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後
影音館>播放器討論區 (06)
HAKAIDER 06:31 PM 06-28-15
約50万円..............

我買部N◎im CDX2 抱住訓覺好過

http://av.watch.impress.co.jp/docs/n...26_708869.html
シェンムー 06:58 PM 06-28-15
試都唔敢試…
行貨幾錢 ?
kennif 11:25 PM 06-28-15
作者: 山內 一典:
試都唔敢試…
行貨幾錢 ?
AK380 $易發發零零

好意頭
朝霧 海斗 11:29 PM 06-28-15
好後悔.....新手入門買左A15+ XBA A2
一上日本D網店睇平成幾百蚊..
日版ZX1 都係4千1-3左右
連埋運費都係4400左右...
teamkiller 12:10 AM 06-29-15
作者: 朝霧 海斗:
ZX1就算把啦...A15聲底仲好少少
Tenzan 02:58 AM 06-29-15
A系向來唔是都好聲過ZX系咩。
ouki 06:51 AM 06-29-15
睇來一定係我數學有問題。。先別理只要google下都有一堆講zx1不事ge post。。a15 15xx左右學你講zx1 4400左右點解會拉埋一齊講
teealpha 09:59 AM 06-29-15
作者: ouki:
睇來一定係我數學有問題。。先別理只要google下都有一堆講zx1不事ge post。。a15 15xx左右學你講zx1 4400左右點解會拉埋一齊講
其實唔駛GOOGLE,睇前幾頁都有數緊ZX1啦,小弟我都有份數

A15同ZX1比唔係乜問題,同係SONY機不嬲都會想試下唔同價位分水嶺響邊,不過ZX1真係同A系比唔見左WALKMAN系列特色,同RECORDER比又唔夠清,搞到比上不足,比下又…你都知差價大啦,又真係好難過得到人

唔係SONY點會話都冇咁快就推部ZX2出黎喎
ouki 10:16 AM 06-29-15
作者: teealpha:
其實唔駛GOOGLE,睇前幾頁都有數緊ZX1啦,小弟我都有份數

A15同ZX1比唔係乜問題,同係SONY機不嬲都會想試下唔同價位分水嶺響邊,不過ZX1真係同A系比唔見左WALKMAN系列特色,同RECORDER比又唔夠清,搞到比上不足,比下又…你都知差價大啦,又真係好難過得到人

唔係SONY點會話都冇咁快就推部ZX2出黎喎
不過世上多怪人.....ZX1有D人話因為行ANDROID所以可以用D STEAM MP3 APP同千千那D係優點.....但如果係禁係手機上加M咪得LO=.=
teealpha 11:01 AM 06-29-15
作者: ouki:
不過世上多怪人.....ZX1有D人話因為行ANDROID所以可以用D STEAM MP3 APP同千千那D係優點.....但如果係禁係手機上加M咪得LO=.=
講真ZX1最大賣點係內置128GB……冇其他囉
PORTABLE 06:20 PM 07-08-15
龍が如く WALKMAN.........行同日...分別
行只有張貼紙~~包裝差甘遠。

GP03D 11:45 PM 07-08-15
價錢分別大唔大?
HI_Ricky 12:37 AM 07-09-15
oh my GOD!!!
PORTABLE 01:06 AM 07-09-15
計円價同日本差不多....但日本係32G....香港16G.....
YeeeSSS 01:18 AM 07-09-15
作者: PORTABLE:
計円價同日本差不多....但日本係32G....香港16G.....
即係差一倍wor
朝霧 海斗 01:30 AM 07-09-15
作者: YeeeSSS:
即係差一倍wor
日版有 noise cancel
PORTABLE 01:43 AM 07-09-15
如果D人真係想訂來收藏籠如系列...果日被迫要食套餐的人~~見到行果部包裝一定吐血。。。。真係整多個盒吾會貴左好多且。
AhTin 08:23 AM 07-09-15
發佈會果日送個部唔係咁啊,同日版一樣咁型的啊
rokuna 08:25 AM 07-09-15
睇到真係笑左 得別版係張貼紙

行貨內外連個包裝都係閹割版 但價錢又唔係平過人
仁魂 12:37 PM 07-09-15
日版有 noise cancel
不過講真, 附送的耳機都無咩用...
要發揮得好, 最終都係買隻Hi-Res耳機

p.s. A16本身只係日本出, 相對香港同外國, 就只出A15同A17, 兩者只係內置容量唔同
p.s.2 買左的話, 去睇睇Firmware係唔係1.1, 唔係就去Update, 咁先支持LDAC去駁藍芽耳機
PORTABLE 01:15 PM 07-09-15
查實吾係部機係A16或A15~~~有多左定有少左D野~~~但發佈會送果部盒同依家拿貨盒完全兩回事........如果寫明盒只是普通盒加胋紙就當特別版~~就冇野講。
Justine 10:43 PM 07-09-15
ZX1用家,Software Hack再加埋我隻amp出街其實好夠做
之前用過X5,DX90,DX50,AK100MK2,F887,F805
表示國磚垃圾UI我真係用到躁
AK100用落唔岩聲好快放走左
平衡音質同使用體驗下選擇左ZX1
我同上面位師兄相反,覺得A15同886唔加野完全入唔倒耳
可能佢地唔夾VE2啦
btw聽感好個人,自己覺得好聽就ok
除非有國磚比起我依家set野好聽好多啦,否則可能都係Sony,AK之類
teealpha 10:52 PM 07-09-15
作者: Justine:
ZX1用家,Software Hack再加埋我隻amp出街其實好夠做
之前用過X5,DX90,DX50,AK100MK2,F887,F805
表示國磚垃圾UI我真係用到躁
AK100用落唔岩聲好快放走左
平衡音質同使用體驗下選擇左ZX1
我同上面位師兄相反,覺得A15同886唔加野完全入唔倒耳
可能佢地唔夾VE2啦
btw聽感好個人,自己覺得好聽就ok
除非有國磚比起我依家set野好聽好多啦,否則可能都係Sony,AK之類
唔試埋PCM-D100?
Justine 11:02 PM 07-09-15
作者: teealpha:
唔試埋PCM-D100?
太大部啦
我係會平衡各方面去選擇portable裝備
係廠商角度我應該係好麻煩既人,所以我會係各方面都做少少妥協
而且我已經有另ㄧ支可以read PCM既錄音咪來錄鼓cover/band demo
PCM-D100對我來講功能重覆左
HAKAIDER 11:10 PM 07-09-15
作者: Justine:
太大部啦
我係會平衡各方面去選擇portable裝備
係廠商角度我應該係好麻煩既人,所以我會係各方面都做少少妥協
而且我已經有另ㄧ支可以read PCM既錄音咪來錄鼓cover/band demo
PCM-D100對我來講功能重覆左
想細d 咪SONY TCD-D3 囉

直頭連amp 都唔洗帶, 一歩當天~直上西天
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後

返回主題版面