Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-01-05, 08:27 PM   #51
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: msz006
nt lv 唔記得好似係3左右就出到的了~~

o係機戰內,
強化人間一早就同nt 定左同一位置嫁al
所以科係出到lee 招咁勁既的
但唔係星星眼出始終差d

舊 09-01-05, 08:28 PM   #52
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: MS331
另 邊個係Dboy?
宇宙騎士啦=w=

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 08:35 PM   #53
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: MS331

另 邊個係Dboy?
http://www.suparobo.jp/srw_lineup/srw_j/chara09.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 08:36 PM   #54
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: luciferdark
但唔係星星眼出始終差d
今集加美尤出大劍同飛機插,
多左幾句新對白!!!!
正好多!!! bbbbb
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 09:28 PM   #55
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
多左幾句新對白!!!!
最掂係我俾佢駕υ gundam時
出浮游炮佢真係叫出黎
即時熱血啊啊啊

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 09-01-05, 09:29 PM   #56
ivanhui
Junior Member

註冊日期: Oct 2004
請問一下大吉姆個計係點升嫁?
有冇邊d攻略網有講? 中日文都ok啦~
ivanhui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 09:32 PM   #57
luciferdark

引用:
多左幾句新對白!!!!
同感啊~
雖然無咩魂俾佢招, 但起碼無上集咁單調, 得個一兩句...
係唯一招魂劍大幅弱左, 我寧願佢用多d en, 都唔好咁近同咁弱...

舊 09-01-05, 09:33 PM   #58
luciferdark

引用:
作者: ivanhui
請問一下大吉姆個計係點升嫁?
有冇邊d攻略網有講? 中日文都ok啦~
用佢嚟捱下炮, 兩三turn就ok啦.
同埋...
請追post.........

舊 09-01-05, 09:37 PM   #59
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
同感啊~
係唯一招魂劍大幅弱左, 我寧願佢用多d en, 都唔好咁近同咁弱...
如果招劍係p 系 all 攻,
用80en都抵~~!!!

無p 系 all攻擊既而家好難揾食..............
舊 09-01-05, 10:11 PM   #60
luciferdark

引用:
如果招劍係p 系 all 攻,
用80en都抵~~!!!

無p 系 all攻擊既而家好難揾食..............
唔係woo, 有haro加射程都ok ge~
招大炮好遠~
同埋我到alpha3先發覺hit & away 對gundam系ge重要性.......

舊 09-01-05, 10:12 PM   #61
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
同感啊~
招劍連原種個field都擋到
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 10:17 PM   #62
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
唔係woo, 有haro加射程都ok ge~
招大炮好遠~
同埋我到alpha3先發覺hit & away 對gundam系ge重要性.......
而家我多數都係打到敵人成team 唔多死先一下lucky all 攻擊殺,

如果無p 系攻擊的角色,
就要行到去等下一turn先打得人,

但係又要盡量在7turn 內清場,

所以都係d 超獸機神/真三一/帝皇 等人邊行邊殺.........

所以奴果zeta 有多招p 系all 攻,
差唔多等如一部真實版斷空我~~~~
舊 09-01-05, 10:25 PM   #63
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 計劃犯罪者
宇宙騎士啦=w=
謝 呢套野未睇過
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 10:32 PM   #64
luciferdark

引用:
而家我多數都係打到敵人成team 唔多死先一下lucky all 攻擊殺,

所以都係d 超獸機神/真三一/帝皇 等人邊行邊殺.........

咁樣ge話.......我會唔用主角啦
ZETA萬歲!!!!!

舊 09-01-05, 10:33 PM   #65
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:

但係部υ同hi-υ呢
我放佢係地圖中間下一round人人不是全滅就半死

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 09-01-05, 10:35 PM   #66
貪食蛇
Game Master

註冊日期: Apr 2003
zeta已經入左雪櫃
all攻擊太食en(70)......
架機本身得125,要改都會其他先.....
非常唔掂......
貪食蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 10:35 PM   #67
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
唔知點解,成日都有用吉炮清場既衝動

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 10:36 PM   #68
luciferdark

引用:
作者: 計劃犯罪者
但係部υ同hi-υ呢
我放佢係地圖中間下一round人人不是全滅就半死
我第三周係sp mode就做到啦~
部hi-nu唔鬼正常....有咩理由15en一發ga.......由埋amuro個射擊值..
白卡仲過份....

舊 09-01-05, 10:37 PM   #69
luciferdark

引用:
作者: 貪食蛇
zeta已經入左雪櫃
all攻擊太食en(70)......
架機本身得125,要改都會其他先.....
非常唔掂......
係sp mode度投資下佢啦~
十五段加gs-ride
至少可以同nu-hws同級~

舊 09-01-05, 10:38 PM   #70
luciferdark

引用:
作者: ZONDAS
你已經墮入魔道了

舊 09-01-05, 10:39 PM   #71
貪食蛇
Game Master

引用:
作者: ZONDAS
其中一版要7回合殺230隻敵人........
如果一次過會爽好多,再多d都唔驚,一砲過...
6隊6隊咁出好冇癮...
舊 09-01-05, 10:40 PM   #72
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
我第三周係sp mode就做到啦~
部hi-nu唔鬼正常....有咩理由15en一發ga.......由埋amuro個射擊值..
白卡仲過份....
我第一round已經這樣做
一開始把nu的武器改到最強,已經甚麼也不用做了
之後hi-nu又承襲
把HWSnu給星星男
打孖上XD

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 09-01-05, 10:41 PM   #73
貪食蛇
Game Master

引用:
十五段加gs-ride
至少可以同nu-hws同級~
重有好漫長的路先玩到sp.....
第一周56版中....
舊 09-01-05, 10:44 PM   #74
修羅Lemon
Game Master
解毒不能 喪屍咬人

註冊日期: Apr 2002
引用:
反擊TURN之前你排好晒機令敵人全部係你ALL射程內味得囉~
絕對唔會需要到用多幾TURN~
亦都唔會比可P(ALL)用多一兩TURN~

此篇文章於 09-01-05 10:46 PM 被 修羅Lemon 編輯。
修羅Lemon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 10:47 PM   #75
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
引用: