Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-25-17, 06:04 PM   #1701
衰仔包
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
3DS Friend Code4167 4468 6601
引用:
作者: 信長 查看文章

開場buff
其實會buff d咩?

嘩都有成萬蚊喎
可惜得A既水平,這些機會...

此篇文章於 09-25-17 06:07 PM 被 衰仔包 編輯。
衰仔包 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-17, 06:16 PM   #1702
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
thx!!

剛睇完, 我應該唔夠班
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-17, 07:51 PM   #1703
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
有啲興趣
反正佢實係玩油地,金槍有番咁上下實力應該冇問題……吧
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-17, 08:46 PM   #1704
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: 衰仔包 查看文章
其實會buff d咩?

開場buff : 開場30 秒增加人速及游速

完場buff: 完場前30 秒, 減耗油及加快回油

此篇文章於 09-25-17 10:29 PM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-17, 09:01 PM   #1705
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
今晚RM B+同B 人個個唔理隻魚
攞住嘅開哂路又家裡蹲
自己攞又避唔到四面埋伏....
打OK 算
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-17, 10:27 PM   #1706
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
作者: 野良猫 查看文章
有啲興趣
反正佢實係玩油地,金槍有番咁上下實力應該冇問題……吧
打rank 3個mode,每盤一個mode,3盤2勝

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-17, 10:35 PM   #1707
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
作者: 衰仔包 查看文章
其實會buff d咩?

嘩都有成萬蚊喎
可惜得A既水平,這些機會...
引用:
作者: lodoss 查看文章
thx!!

剛睇完, 我應該唔夠班
我都係得A
預期多數隊都係一、兩個S再夾A或B
所以實際打落未必差咁遠

想玩可以打聯賽夾下先

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-17, 10:42 PM   #1708
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
TC 隊友, 我邊路殺人, 中間3 隊友無敵人都唔上車
點解成日分D 殺唔過5 的人比我那隊

副acc.. A 級分到近1800 實力, 正身S 級反而已跌到1700 以下

此篇文章於 09-25-17 10:51 PM 被 信長 編輯。
舊 09-25-17, 11:05 PM   #1709
leungky1

今晚玩兩個Rank Mode
都係遇著隊友事無大小響外圍殺人
但對手常行通道就永遠暢通無阻
好彩有幾場啲對手都係咁樣唔理
TC先至勉強護到級
RM 就唔好彩,跌番落B
由手機版發出

此篇文章於 09-25-17 11:11 PM 被 leungky1 編輯。
舊 09-26-17, 12:21 AM   #1710
信長
The Flash

RM 遊艇唔確定有無敵人唔好用跳位攻... UI 都睇到有幾多人, 無人兜去後清,你攻那個位都係死硬
仲有兩三次唔成功就攻中/左.. 次次跳位攻,比人捉到路點推

比人推到自陣.唔係中間出去.. 係右面出/自殺RESET
低能隊友成日不確定情況中間出.比人loop 住攻燒時間

今日打十場輸十場,
攻守都淆, 又一次死三個.. 死剩我咪潛伏下.. 頂你... jump 過黎把鬼,累我暴露位置

此篇文章於 09-26-17 12:48 AM 被 信長 編輯。
舊 09-26-17, 02:15 AM   #1711
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
有無S以上人仕,有興趣30號做後備隊員(COOL GAMING現場比賽)
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 02:16 AM   #1712
新月
Game Master

引用:
作者: 信長 查看文章
RM 遊艇唔確定有無敵人唔好用跳位攻... UI 都睇到有幾多人, 無人兜去後清,你攻那個位都係死硬
仲有兩三次唔成功就攻中/左.. 次次跳位攻,比人捉到路點推

比人推到自陣.唔係中間出去.. 係右面出/自殺RESET
低能隊友成日不確定情況中間出.比人loop 住攻燒時間

今日打十場輸十場,
攻守都淆, 又一次死三個.. 死剩我咪潛伏下.. 頂你... jump 過黎把鬼,累我暴露位置
大量豬隊友
S RANK都係咁
而家覺得只係S+先識玩
舊 09-26-17, 03:29 AM   #1713
信長
The Flash

Fuzzy inkjet

此篇文章於 09-26-17 07:00 AM 被 信長 編輯。
舊 09-26-17, 08:58 AM   #1714
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 新月 查看文章
大量豬隊友
S RANK都係咁
而家覺得只係S+先識玩
所以依家都採取半放棄態度
已經冇乜打rank只玩油地都一堆騎呢人

我去打崩拳好過,至少輸贏都自己實力
加上下個月中開始正game殺到,哩隻慢慢淡出算

此篇文章於 09-26-17 09:02 AM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 09:04 AM   #1715
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
岩岩新買機開始玩 想加好友
Sw-7146-2653-9510

同埋有冇開到group ??

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 09:39 AM   #1716
信長
The Flash

引用:
作者: 野良猫 查看文章
所以依家都採取半放棄態度
已經冇乜打rank只玩油地都一堆騎呢人

我去打崩拳好過,至少輸贏都自己實力
加上下個月中開始正game殺到,哩隻慢慢淡出算
尋晚時運低,比較過相同武器玩家,勁果D 都是分去對面
RM 遊艇,我用splatshot ,比2 雷神同冰壺雙槍.應該都好OK.不過佢地唔玩機動,搓下搓下同對手油地,比對面食住晒,唔多走動咁
望住兩個雷神用有限射程射向中場又唔去,真係想死
睇番app .. 輸左三十幾場

此篇文章於 09-26-17 09:42 AM 被 信長 編輯。
舊 09-26-17, 01:44 PM   #1717
leungky1

今朝RM係正常過琴晚......
琴晚用重格靈都係只做到絕對防守
今朝起碼我有路游去攞起條魚同向前推
分別就係啲隊友識關鍵時間轉思維油地
唔係自己去到前線殺人就得
由手機版發出
舊 09-26-17, 02:22 PM   #1718
新月
Game Master

試解釋以上情況
唔係行右邊
舊 09-26-17, 02:22 PM   #1719
新月
Game Master

Deleted
舊 09-26-17, 04:02 PM   #1720
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
想問下係邊度off 體感?

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 09:31 PM   #1721
信長
The Flash

引用:
作者: 天子 查看文章
想問下係邊度off 體感?

X> 最右最底off

舊 09-26-17, 10:51 PM   #1722
leungky1

非官方宣佈8-10PM變左Rank最雷時段
打5場全部輸哂

本身TC自問已經算榨,但無估到會場場都配更豬隊友
1.船場,一開始衝去對手陣營俾人殺,前線2v4,之後個塔到屋企都仲行右路出去,想點?
2.落後時前線捨身用重格清場,原本可以係代表作架。點知前面無人下3個人都唔上塔,由得佢返中間,唔知等咩,然後咪人地嚟即刻殺你兼推到尾。
3.明明我避哂4格導彈,你突然響後面衝過嚟,最後一格同歸於盡,結果嗰次變左我地最後一次推進。
4.全場郁都唔郁,APP 報你前已經因為你仲響場內,要受斷Bar。
5.點可能三個人對住支無開波嘅金槍都可以全滅架?連輸連斷
由手機版發出
舊 09-26-17, 10:58 PM   #1723
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
係唔知好多人係唔願上 要個渣重格既上

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 11:34 PM   #1724
信長
The Flash

TC 好大問題係.好多人無睇UI ,唔知車情況
守開就守.唔識攻
無嘗試上車.上左車時,明知人地擺晒陣都唔識落,
成日想一推就KO ,死左隊友未到/ 4 個一齊去晒.. 變左威一次就無貨

舊 09-27-17, 12:48 AM   #1725
信長
The Flash

好多場第一波 隊友同人地一拍埋就輸,就知咩料
SZ ,D 人可唔可用油地向武. 成日拍luna,綠槍咁, 好辛苦同人trade, 死剩果D 又油唔到地

用.52贏番唔少
真擊2槍殺, falling damage要3 槍
baller 有突破力,副武圈圈守地有用

此篇文章於 09-27-17 01:24 AM 被 信長 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Splatoon 2 (發售中) 信長 電視遊戲討論版 1026 08-01-19 05:54 AM
[WiiU] Splatoon | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 515 10-25-16 06:39 PM
[多機種] [攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區 鐵之侍 攻略及心得交流區 1394 03-17-16 12:24 PM

現在的時間是 08:18 PM

手機版 | APP版