Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 02-27-14, 08:57 PM   #326
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
泰辣包已食,三個字食評:咪玩啦
我覺得OK WO, 醬多D會更好

舊 02-27-14, 10:10 PM   #327
JMi

註冊日期: Feb 2011
我覺得直頭好食過脆辣雞腿少少
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-14, 10:48 PM   #328
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
$21化的脆雞包簿如無雞肉
今日一試泰雞包終於有返d肉咬下,個醬唔錯
叫餐$29.8幾ok啦

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-14, 11:47 PM   #329
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
waiting for黑椒

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-14, 12:42 AM   #330
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
珍寶黑椒漢堡
一年到晚最like

舊 02-28-14, 06:55 PM   #331
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
睇黎本post名句"加價生意淡薄出將軍"應該修正為"加價生意淡薄出黑椒將軍"......

講返轉頭...個泰雞ok啦......
但係尋日搞乜個包成盒都係菜......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-14, 09:36 PM   #332
BOYBOYBOY

老麥呢個包無用紙包,爆晒出黎

我平時唔多食辣,佢真係幾辣下

辣到根本唔知自己食緊咩

個醬味大約係雞翼辣醬撈千島汁咁上下

中間個塊食唔到咩味

舊 03-01-14, 05:12 PM   #333
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
老麥呢個包無用紙包,爆晒出黎

我平時唔多食辣,佢真係幾辣下

辣到根本唔知自己食緊咩

個醬味大約係雞翼辣醬撈千島汁咁上下

中間個塊食唔到咩味

辣過黑椒同韓式包??

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-14, 07:15 PM   #334
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
黑椒邊度辣

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-14, 08:05 PM   #335
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: anyone 查看文章
黑椒邊度辣
即係佢辣啲???

少女時代,
F1 2024討論區
舊 03-02-14, 12:56 AM   #336
BOYBOYBOY

一定佢最辣

舊 03-02-14, 03:20 PM   #337
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: HONDA 查看文章
辣過黑椒同韓式包??
應該冇韓包咁辣...
但係好食過韓包...冇記錯的話韓包真係淨得個辣字......

黑椒都算辣?...咪玩啦......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 03-02-14, 08:16 PM   #338
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
泡椒雞翼真係挑戰緊大家的味蕾
我除左麻之外咩味都食唔出

舊 03-03-14, 02:46 AM   #339
BOYBOYBOY

引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
唔好浪費$$試

舊 03-03-14, 11:24 AM   #340
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
今次麥記啲嘢係唔係真辣先?<-食慣譚仔小辣

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-14, 12:38 PM   #341
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: ( ゚ω゚)かおもじさん 查看文章
今次麥記啲嘢係唔係真辣先?<-食慣譚仔小辣
比小辣無咁辣 都算係辣架啦喎
<-食慣譚仔特辣
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-14, 02:50 PM   #342
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
應該冇韓包咁辣...
但係好食過韓包...冇記錯的話韓包真係淨得個辣字......

韓包d辣太小家
老麥包中 最辣都係四川麻辣板燒雞腿包同麻辣漢堡(大陸版限定)

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-14, 05:54 PM   #343
Nelly

註冊日期: Oct 2008
舊雞幾好味

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-14, 10:13 PM   #344
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
應該冇韓包咁辣...

黑椒我唔覺得辣
但辣過韓包

少女時代,
F1 2024討論區
舊 03-04-14, 03:39 AM   #345
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

泰雞包個醬有種我唔太中意既酸味

舊 03-04-14, 04:53 PM   #346
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
今日試左,佢既辣唔係即辣而係充滿住個口

不過我唔鍾意o個種味…

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-14, 07:10 PM   #347
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
今日試完心諗佢係咪俾錯包我....
好似一D都唔辣咁
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-14, 07:11 PM   #348
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
食咗

X 炮雞翼
O 唔香粉雞翼

得唔香粉味

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-14, 09:54 PM   #349
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
佢係咪俾錯左花椒雞翼俾你......

利申...本童子未食過......

死神Lv.3能力覺醒
舊 03-06-14, 12:36 AM   #350
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
咳左一排未好,未有機會試

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 08:57 PM

手機版 | APP版