Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-06-13, 12:12 AM   #776
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: 謎之天音 查看文章
49話...真係估你唔到

團長斷臂
咬阿媽個巨人再次出現,有無咁橋呀
...
兵團戰力全失,mikasa條腰
殺母之仇,艾倫你唔係唔變巨人啊

舊 09-06-13, 12:39 AM   #777
Shadow 神
God of Gamer
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: STRIFE 查看文章
佢地 d 反應好似玩緊隻惡搞瑪利奧咁
孔明 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線  
舊 09-06-13, 12:45 AM   #778
ta423
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: hkkyo 查看文章
係youtube搵「MistaATF」呢個上傳者
佢就係眉毛君~
不過我都是在niconico看
加埋字幕彈出會更加好笑~
thanks a lot
睇住佢望鏡頭拍reaction
望到正又一路講WTF,成日想鐘佢一拳
ta423 目前離線  
舊 09-06-13, 12:50 AM   #779
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
開始覺得艾爾文今次真係有機會戰死

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 09-06-13, 12:59 AM   #780
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
熟肉已出,命運的重逢

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 09-06-13, 01:00 AM   #781
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
開始覺得艾爾文今次真係有機會戰死
蝗壇竟然話團長係奸角……

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 09-06-13, 01:00 AM   #782
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
今話真係幾誇張 ...
三笠
傷左,艾倫點都要變身啦? 另一邊超巨型流緊血應該都會變身吧?

不過今話好快睇完,唔夠喉

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線  
舊 09-06-13, 01:28 AM   #783
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
今話真係幾誇張 ...
三笠
傷左,艾倫點都要變身啦? 另一邊超巨型流緊血應該都會變身吧?

不過今話好快睇完,唔夠喉
究竟
兵長會唔會參戰呢?隻腳傷咁耐...

舊 09-06-13, 01:39 AM   #784
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
蝗壇竟然話團長係奸角……
佢真係好奸, 阿明都係

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 09-06-13, 01:42 AM   #785
nameH

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
佢真係好奸, 阿明都係
唔係奸
係佢一直強調的要有犧牲才有改變

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線  
舊 09-06-13, 01:47 AM   #786
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
佢真係好奸, 阿明都係
不過佢嘅目的一直無變,你可以話佢不擇手段,[反白]但自己搞到咁都要突擊明顯係獻出心臟嘅行為啦[/反白]

舊 09-06-13, 01:51 AM   #787
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我堅覺得作者會寫死艾爾文團長
再比阿明接團長既頭腦位置,團長職位就由兵長接手

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 09-06-13, 01:57 AM   #788
nameH

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我堅覺得作者會寫死艾爾文團長
再比阿明接團長既頭腦位置,團長職位就由兵長接手
可能係。。。
下回團長其實都可以巨人化,斷手當食生菜

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線  
舊 09-06-13, 02:24 AM   #789
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
下回一定係!

漢尼斯大叔死亡回
大叔報5年前的仇戰死

舊 09-06-13, 06:03 AM   #790
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 謎之天音 查看文章
49話...真係估你唔到

團長斷臂
咬阿媽個巨人再次出現,有無咁橋呀
可能由佢老豆變。
高級嘍囉 目前離線  
舊 09-06-13, 05:07 PM   #791
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
作者: nameH 查看文章
可能係。。。
下回團長其實都可以巨人化,斷手當食生菜
團長熱血到
團長傷出冇出煙喎

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線  
舊 09-06-13, 05:37 PM   #792
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: nameH 查看文章
唔係奸
係佢一直強調的要有犧牲才有改變
.

其實都無野犧牲到, 出口術而已...
不過佢講到咁就真係係男人都忍唔倒, 下回終於可以見到50m認真咁出一次手嗎?

gingq7 目前離線  
舊 09-06-13, 06:27 PM   #793
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
進撃の巨人

最終話

壁~ストヘス区急襲3~

舊 09-06-13, 07:50 PM   #794
scania
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
非常邪惡地係對白打格仔 :cwm26:
scania 目前離線  
舊 09-06-13, 11:15 PM   #795
大懶財

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
一個月一期真係唔夠喉, 期期都有爆點

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線  
舊 09-07-13, 12:32 AM   #796
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
下集:君子復仇,5年未晚

當年巨人3人組響踢破大門後潛入既時候會唔會目擊到大門附近有隻巨人將個被困瓦礫既女人食左?

之後前幾集比艾倫鬧完後先醒覺原來當時被食o個個女人原來係艾倫媽。

然後今集又咁o岩比萊納撞翻呢隻巨人,於是佢就順水人情掟隻巨人過去比艾倫去報仇,當係求艾倫放佢地一條生路。(或者之後被調查兵團捉翻去時可以向艾倫求饒)

不過太多巧合了,應該冇乜可能。
Kinny Riddle 目前離線  
舊 09-07-13, 01:41 AM   #797
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

事丫娃些 目前離線  
舊 09-07-13, 01:54 AM   #798
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 09-07-13, 02:39 AM   #799
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
阿明可以瞬時講到戈番說話出來真係有D寒..

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
舊 09-08-13, 12:59 AM   #800
IntelligentGene
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2012
仲以為佢咁好死原創收屍劇情,原來係玩d咁ge野,係要玩都唔好玩佩特拉啦T___T
IntelligentGene 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Cosplay同人活動] ***Cosplay 進撃の巨人 白薯女!!! TABI Cosplay同人MIX討論區 1 07-09-13 03:35 PM
[漫畫] 諫山創「進撃の巨人」#08「心臓の鼓動が聞こえる ――トロスト区攻防戦④――」丨絕望人類大戰巨人兵團――。 神名レオ 日本動漫畫討論版 1006 05-28-13 01:19 PM
{RG-1-blue-6] 稻草人vol.1,vol.2第二版發行,其他售賣書刊(更新 12月25日) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 1 12-25-07 11:04 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.25 [ 請到VOL.26繼續發言! ] 啤梨王子 球會討論區 1001 03-28-07 03:28 AM
Game vol.25 (完) 魚伕 體育版 25 12-04-04 12:22 PM

現在的時間是 01:41 AM

手機版 | APP版