Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
電影版>Cars 2
TOMCHEUNG 12:41 PM 11-28-10
變咗007
又去日本

TOMCHEUNG 04:21 PM 05-17-11
八月十一日上
好遲 ...
好似無咗 king sir 同埋林嘉欣 ?

Dangerous-boy 12:21 AM 07-21-11
原來IMAX 3D已經開始賣飛了.....

得好少場次!
Metal Gear NT 12:34 AM 07-21-11
美國方面票房似乎急劇下滑中......
講真我入場都係因為見係Pixar就慣性入場睇睇
我真正想睇係片頭套Toy Story短篇

Pixar要拍Cars 2都係因為週邊商品實在賺到笑
hap3afrien 12:55 AM 07-21-11
啱啱睇左第一集, 想睇TOY CAR STORY
kita 11:34 AM 07-28-11
為左perfume, 一定會睇 =]
小草 11:43 AM 07-28-11
作者: Metal Gear NT:
美國方面票房似乎急劇下滑中......
講真我入場都係因為見係Pixar就慣性入場睇睇
我真正想睇係片頭套Toy Story短篇

Pixar要拍Cars 2都係因為週邊商品實在賺到笑
我都係慣性先會去睇

其實cars 我覺得係disney 想佢出多過pixar 想整
Metal Gear NT 12:16 PM 07-28-11
或者掉轉諗
Pixar每幾年整套Cars,然後賣勁多商品賺錢
咁就有多budget去支持其他真係好睇既新作
好似遲下Pixar有套Brave,似係會好好睇得唔收得既戲
肉羊哩咖 12:33 PM 07-28-11
作者: Metal Gear NT:
好似遲下Pixar有套Brave,似係會好好睇得唔收得既戲
在下想知究竟邊(幾)套Pixar大片係好好睇得唔收得嘅呢?
HON HON 05:09 PM 07-31-11
尋日睇左優先場, 好正, 一開始套toy story短片故事真係正到爆, 我都忍唔住笑出聲, 實在好好睇.

不過今次講嗰個咩咩咩好多, 如果你地對佢唔太like既話就可以唔駛去睇.
ALEX CHOW 06:53 PM 07-31-11

EDITED
ALEX CHOW 06:55 PM 07-31-11
-DEL-
kita 12:18 PM 08-01-11
買了imax英文版飛… 英文版一日先得一場仲要係下午兩點幾…
HON HON 05:29 PM 08-01-11
作者: kita:
買了imax英文版飛… 英文版一日先得一場仲要係下午兩點幾…
我睇廣東話VERISON好好笑....
Dangerous-boy 01:13 AM 08-02-11
作者: kita:
imax中文版都好少場數,何況英文版呢!
我都要等到13號至買到飛睇imax中文版.....
C.Ryo 09:15 PM 08-06-11
睇左IMAX英文版, 今次睇3D無錯, 全CG做3D一向3D感好過實物拍攝, 今次pixar直頭做咗一套3DCG示範作
故仔就比較大路, 無上集sell咁多人生折理, 不過簡簡單單睇得人開開心心都收貨
Staff Roll art works都幾靚, 不妨睇完先走
ZlWS 10:52 PM 08-07-11
作者: HON HON:
我睇廣東話VERISON好好笑....
好正,大人更加get到

故事情節,CG3D,節奏都好好,廣東話加分,滿分作
都有睇埋Staff Roll art works//變晒車世界

廣東話限定

攞你命三千

啤梨王子 03:08 AM 08-12-11
睇左imax版
整體唔錯,每個國家景點都做得好靚
少少不滿就係比較少賽車情節
HIM 01:27 PM 08-12-11
作者: 啤梨王子:
睇左imax版
整體唔錯,每個國家景點都做得好靚
少少不滿就係比較少賽車情節
賽車場面真係唔夠喉
玄武 07:18 PM 08-12-11
可恨今次只淪為合家歡電影…
如果唔係為支持軟硬,真係有點後悔入場…
firecowgod 11:32 PM 08-12-11
有一問
3冠王係唔係已經走左....

HIM 11:36 PM 08-12-11
作者: firecowgod:
有一問
3冠王係唔係已經走左....
個配音員過左身

HON HON 05:42 PM 08-13-11
作者: 玄武:
可恨今次只淪為合家歡電影…
如果唔係為支持軟硬,真係有點後悔入場…
我反而覺得小朋友唔知係咪睇唔明呢, 我睇嗰時無小朋友出聲, 甚至笑聲都無......
滅龍士 09:09 PM 08-13-11
作者: HIM:
個配音員過左身
查詢
知唔知佢叫咩名?

玄武 10:58 PM 08-13-11
作者: HON HON:
我反而覺得小朋友唔知係咪睇唔明呢, 我睇嗰時無小朋友出聲, 甚至笑聲都無......
我o個場 d 細路睇得好開心喎~
1 2 

返回主題版面