Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-06-12, 11:29 PM   #251
zero22
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: colus 查看文章
今集...麒麟寺話店長分析過佢個溫泉再copy出黎...
意思係店長都曾經入過靈王宮?
可能飛機頭未升0番隊果時已經有D泉水係到~
但係藍柒話過浦原幫靈王做野~入過去都唔奇
zero22 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-12, 11:31 PM   #252
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
伏筆逐漸解開
店長和飛機頭到底有咩關係?
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-12, 12:47 PM   #253
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
其實有時漫畫伏筆真係唔好拖咁耐都唔用
好似近排呢啲故事應該一半左右都構思好
佢就等到自己就來收檔先出,睇返今年漫畫銷量TOP10都入唔到
JUMP又放埋佢一邊,佢先醒埋埋個尾

舊 12-07-12, 04:11 PM   #254
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: f2light 查看文章
伏筆逐漸解開
店長和飛機頭到底有咩關係?
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
其實有時漫畫伏筆真係唔好拖咁耐都唔用
好似近排呢啲故事應該一半左右都構思好
佢就等到自己就來收檔先出,睇返今年漫畫銷量TOP10都入唔到
JUMP又放埋佢一邊,佢先醒埋埋個尾
其實公平D講...
久保算係真係有諗過個故仔,有度過橋既...
佢係衰打到死拖爛拖...先會有今日,
如果唔拖,老實講唔差得過隔離套忍漫,
至少畫公仔都靚D先啦...
而家搞到咁就俾人斬先炸炸林收伏筆打亂晒節奏,
何必當初呢

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-12, 06:27 PM   #255
Shadow 神
God of Gamer
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: colus 查看文章
其實公平D講...
久保算係真係有諗過個故仔,有度過橋既...
佢係衰打到死拖爛拖...先會有今日,
如果唔拖,老實講唔差得過隔離套忍漫,
至少畫公仔都靚D先啦...
而家搞到咁就俾人斬先炸炸林收伏筆打亂晒節奏,
何必當初呢
但可能唔係佢自己意思呢 ... 可能本身佢 plan 依家咁上下已經完哂全部
但太收得結果要拖 ~

不過今次個靈王對眼實在太樣衰啦 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-12, 06:47 PM   #256
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
我覺得JUMP唔多唔少都影響左套野既長度
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 02:50 PM   #257
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
果然真人不露相……

「卯之花烈」「草鹿八千流」……到底有咩關係,唔通係人格分列出黎……

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……

此篇文章於 12-12-12 02:53 PM 被 呂鳳仙 編輯。
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 05:17 PM   #258
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
唔怪得 力量 100
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 05:52 PM   #259
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
久保,今次你總算俾到驚喜我,抵讚

不過...........當初講到劍八重傷到未必可以擔任到隊長工作
跟住又講到佢好似好番曬咁
而家仲要講番佢係好重要既戰力

久保.............咁好心你當初唔洗講到佢傷到好似死咁啦......................
惡魔X魔鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 06:02 PM   #260
Eking

註冊日期: Feb 2006
八千流 係咪同現任劍八個跟班同名 ?

舊 12-12-12, 07:48 PM   #261
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: Eking 查看文章
八千流 係咪同現任劍八個跟班同名 ?

但好似係 劍8 幫佢改既名來?
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 08:30 PM   #262
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
果然真人不露相……

「卯之花烈」「草鹿八千流」……到底有咩關係,唔通係人格分列出黎……
修羅男爵
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 09:05 PM   #263
safishhy
Game Master

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDKennyFish86
XBox Live GamertagKennyFish86
老實講…
而家呢套野,d笑位完全出現在不適當的時候…懶係幽默咁…

曾經買左20幾期,好彩cut得早
safishhy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 09:31 PM   #264
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
久保一早留左位俾劍八升lv
劍八一路俾卯之花烈醫緊,宜加集中醫一個快啲?!
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 09:51 PM   #265
宇智波佐助
Insane Gamer
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
卯之花 係 初代劍八.....
劍八係一個 稱號黎-.-???

那無可替代的鋼鐵之心也將如期而至
宇智波佐助 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 10:03 PM   #266
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
引用:
作者: 宇智波佐助 查看文章
卯之花 係 初代劍八.....
劍八係一個 稱號黎-.-???
一開始已講過劍八係稱號

越嚟越覺得晤打喺好好睇
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 10:18 PM   #267
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: wgzc 查看文章
越嚟越覺得晤打喺好好睇
完全同意
友哈哈哈一走左就回復翻水準
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 10:27 PM   #268
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
唔怪得釘宮咁耐無出過場

會唔會同八千流成隻人都係佢始解變出黎
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 11:08 PM   #269
宇智波佐助
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
引用:
一開始已講過劍八係稱號

越嚟越覺得晤打喺好好睇
哦.......原來有講過

那無可替代的鋼鐵之心也將如期而至
宇智波佐助 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 11:13 PM   #270
Arcanist
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
一開始已講過劍八係稱號

越嚟越覺得晤打喺好好睇
不嬲都話講故事其實唔錯, 不過佢d打戲真係...
Arcanist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 11:36 PM   #271
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
一套打漫竟然文戲好睇過打戲............咩料

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-12, 11:21 AM   #272
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
真係估你唔到, 原<劍八>

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-12, 10:36 PM   #273
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 12-19-12, 12:38 PM   #274
EMILA

註冊日期: Jan 2007
搵個廚師未唔洗攪到自己咁既樣囉,
就算唔係都冇人渣住支槍指住叫你餐餐整九大簋
EMILA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-12, 01:32 PM   #275
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
經常反覆暴肥暴瘦是不健康的

btw, 係咪即係佢將自己D靈力過左俾二小強?

此篇文章於 12-19-12 02:36 PM 被 ahleung 編輯。
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 久保帯人「BLEACH 死神代行消失篇」最終章、開演!丨ハリウッド実写化が本格始動Vol.6 money 日本動漫畫討論版 1048 07-26-12 10:23 AM
吹水專區 Vol.1735《衛宮士郎: 投影, 開始!》 b_boy 吹水專區 1007 02-09-11 10:28 PM
Bleach出戀愛遊戲! Love Bleach宣傳片 mimi17 日本動漫畫討論版 1 08-23-06 05:22 PM
估波遊戲VOL.6(歐冠盃開始) 龍寶寶 體育版 29 09-16-03 05:19 PM

現在的時間是 04:09 AM

手機版 | APP版