Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-14-12, 05:14 PM   #226
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
咪係,而且佢地兩個之上仲有一個永遠蘿莉姊姊架喎
不和有咩問題....現實同幻想係唔同....某女的姓氏就係好簡單的証明=.=
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 12:16 AM   #227
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 08-18-12, 07:40 AM   #228
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
上一張是好有型的機械人
下一張立即訓低

有心咁樣排嗎?

舊 08-18-12, 09:30 AM   #229
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
爆seed睇完刀劍UW篇同加速12
小拓,你幾時去學武裝完全支配呀,唔係你無定企架喇
地元素九成係某人複製……對所有VR世界有適性,根本可以無視BB限制
白王咁串,仲識超強破壞力心念
加上六王嘅立場,其實同當日某最高司祭(只求穩定,不希望有改變)差唔多,
總覺得白王係愛麗絲嘅可能性大增

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 10:49 AM   #230
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
合體動畫
魔法少女戶松遙出一招就走人
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 10:56 AM   #231
ouki
戸松控

引用:
作者: casio 查看文章
地元素九成係某人複製……對所有VR世界有適性,根本可以無視BB限制
加上六王嘅立場,其實同當日某最高司祭(只求穩定,不希望有改變)差唔多,

如果白王係愛麗絲....=.=禁白王現實應該唔係到...不是人造搖光來的嗎(我只睇到SAO第9期)
舊 08-18-12, 11:03 AM   #232
casio

引用:
作者: ouki 查看文章

如果白王係愛麗絲....=.=禁白王現實應該唔係到...不是人造搖光來的嗎(我只睇到SAO第9期)
UW篇愛麗絲最後……
係現實有個人造軀體,而且仲用咗個宅們夢寐以求嘅方法去同桐人同居

舊 08-18-12, 11:21 AM   #233
凍檸茶>﹏<
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
3DS Friend Code0387 9197 5242
引用:
UW篇愛麗絲最後……
係現實有個人造軀體,而且仲用咗個宅們夢寐以求嘅方法去同桐人同居
真係夠哂勁爆

ウチの姫さまがいちばんカワイイ:82268032
GBf 1131127
凍檸茶>﹏< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 01:15 PM   #234
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
引用:
疑,我仲以為你一早睇完UW
我其實係比你之前其中一個reply先引左去睇

地元素係桐人或複製體係有可能,同埋幾乎100%唔少得矛場,傳說中AW爆機可以見到既開發者好大機會就係矛場既意識備份
不過白王=愛麗絲呢個我覺得120%冇可能,一來性格,二來Bottom-Up AI=一つ上の姉呢點已講唔係太通,就算當佢講通,愛麗絲點都冇可能放棄正妻2號地位去認做桐人個女掛,你諗下UW最後幾節個情況

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 01:17 PM   #235
ouki
戸松控

引用:
UW篇愛麗絲最後……
UW篇愛麗絲最後……
禁姐係女兒都可以用同樣方法....XD桐人的夢想實現了

E話真係笑死.....黃色的勇者XD....有口的大型超機人.....當一想到係勇者面前有部大型超機人在合體......我就覺得他會大叫FF
舊 08-18-12, 01:20 PM   #236
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

引用:
...
武裝完全支配...應該要到拿到神器級武器先會學到
因為要件武器有來頭(有番咁上下歴史)先做到(SAO有講過唔係每件武器都得)
起碼小拓果件唔似得...

我倒是覺得白王係愛麗絲的可能性唔大
黒雪姫有講到佢家姐大佢一年
假設愛麗絲係白王,咁白王咪要定期換機械身?
另外,黒雪姫有提到她姐在拿走黒雪姫手上把刀是傷到隻手,證明了她姐係有血有肉

而且愛麗絲應該係同返自己個妹セルカ(web時代: シルカ)住先係
以愛麗絲的性格唔似會甘願做キリト和アスナ的女兒啦

引用:
UW篇愛麗絲最後……
係real world度佢去搵桐人個方法笑到我

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 01:31 PM   #237
casio

引用:
作者: Kello820 查看文章
疑,我仲以為你一早睇完UW
我其實係比你之前其中一個reply先引左去睇

地元素係桐人或複製體係有可能,同埋幾乎100%唔少得矛場,傳說中AW爆機可以見到既開發者好大機會就係矛場既意識備份
不過白王=愛麗絲呢個我覺得120%冇可能,一來性格,二來Bottom-Up AI=一つ上の姉呢點已講唔係太通,就算當佢講通,愛麗絲點都冇可能放棄正妻2號地位去認做桐人個女掛,你諗下UW最後幾節個情況
嘛,之前係未睇晒,只係約略睇下UW大戰(太多人好亂有d地方都唔係好明,所以依家先正式睇晒

舊 08-18-12, 01:31 PM   #238
Kello820
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID1035-4401-7443
引用:
作者: 夜貓 查看文章

係real world度佢去搵桐人個方法笑到我
其實睇UW果陣覺得入面好多細節都暴露左川原既愛好

呢個係其中之一

舊 08-18-12, 01:36 PM   #239
Kello820
Crazy Gamer

引用:
嘛,之前係未睇晒,只係約略睇下UW大戰(太多人好亂有d地方都唔係好明,所以依家先正式睇晒
原來係咁
UW突然變左群像劇,當1-3部咁睇係會覺得幾亂,但適應返之後又覺得正

另外修正一點,睇返先發現自己講得唔清楚
.
Bottom-Up AI係想指個人造驅體,與AI部份無關

舊 08-18-12, 03:30 PM   #240
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
原來個六神合體以前咁勁架

惠果邊即係點???失憶???

舊 08-18-12, 05:03 PM   #241
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
魔法少女戶松遙 \ 0 /
好正的合體動畫xd

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 05:56 PM   #242
fantast
↘SSR子宮3♪

註冊日期: Jan 2005
XBox Live GamertagFantasts
唔多想睇賤人編a
快D比鎧編滾動最終回我

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
fantast 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 10:17 PM   #243
casio

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
原來個六神合體以前咁勁架

惠果邊即係點???失憶???
惠果度請再睇落去,因為同賤人下場有關

舊 08-19-12, 01:37 AM   #244
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
合體變形好正
但合完之後噴了

喂喂...惠亂入
一黎就大範圍MAP
之後竟然失憶

螺絲男既配樂笑了

=========

快D SKIP左賤人啦!!!

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-12, 07:38 PM   #245
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
睇到六神合體後﹐笑左。

臨尾又比公主叫聲萌倒。

惠GJ。

三澤紗千香應該配多D呢類萌角﹐再加上真人(睇完ED2既PV後)又真係幾正﹐保證大有前途。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-12, 10:43 PM   #246
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
合體好型!點知威得嗰一陣就....

惠竟然有迷的背境!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-12, 11:23 PM   #247
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
合體機人超必竟然係全彈發射
唔係劍

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 12:13 AM   #248
mkmonkey
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
段合體動畫,真心覺得好正 ...

舊 08-20-12, 05:27 PM   #249
theho555
Junior Member

註冊日期: Sep 2011
引用:
作者: mkmonkey 查看文章
段合體動畫,真心覺得好正 ...
SUNRISE嘛
theho555 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 05:30 PM   #250
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 真!DC 查看文章
合體機人超必竟然係全彈發射
唔係劍
仲要全實彈武器

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
アクセル・ワールド 加速の頂点 発売日・価格未定 money 電視遊戲討論版 11 02-04-13 02:11 PM
[Rumor] アクセル・ワールド (暫名) l 第3作? 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 0 02-01-13 05:01 PM
「アクセル・ワールド(加速世界) Stage:01 -銀翼の覚醒-」 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 21 09-17-12 08:52 PM
川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」#13「Violation;侵入」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1002 07-09-12 05:33 PM

現在的時間是 05:23 PM

手機版 | APP版