Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-20-17, 07:26 PM   #36001
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
台版過左冬木後 黑s好似冇入卡池⋯⋯?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 08:43 PM   #36002
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: GN00508771 查看文章
台版過左冬木後 黑s好似冇入卡池⋯⋯?
乜睇到既咩
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 09:07 PM   #36003
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
召喚詳細應該有得睇
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 09:44 PM   #36004
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
黑王依d緊係要入限定池賺你一鑊

前題係台版真係會有足夠課金人口

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-17, 02:38 PM   #36005
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
http://kazemai.github.io/fgo-vz/ceData.html?no=263
刷心臟良絆

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-17, 06:22 PM   #36006
細路翔
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
我得一張

心臟係邊關

英國說大家抱團死
舊 05-21-17, 08:43 PM   #36007
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章
我得一張

心臟係邊關
我都得1張
我刷bb右手 掉率可接受
由手機版發出
舊 05-21-17, 08:46 PM   #36008
細路翔
The One

依張5星禮真係勁少見,雖然都無幾可用得上

仲有我依幾日無聊餵兩餵隻卡密拉,突然好好奇14歲都仲係一面牆咁既龍女點樣發育成巨乳

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-21-17 08:48 PM 被 細路翔 編輯。
舊 05-21-17, 10:11 PM   #36009
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
依張5星禮真係勁少見,雖然都無幾可用得上

仲有我依幾日無聊餵兩餵隻卡密拉,突然好好奇14歲都仲係一面牆咁既龍女點樣發育成巨乳
乳上都得, 韋伯19歲仲可以高30CM
型月世界有咩唔得
無辜的怪物(拖)

此篇文章於 05-21-17 10:14 PM 被 Hextor 編輯。
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 07:35 AM   #36010
細路翔
The One

引用:
作者: Hextor 查看文章
乳上都得, 韋伯19歲仲可以高30CM
型月世界有咩唔得
無辜的怪物(拖)
男人20歲後再增高反而唔出奇,我有個fd就係19歲時矮我一個頭23歲時高我一個半頭

女人身體機制上因為要迎合生仔依個機能所以好早就會固定左停止發育

乳上因為有外力影響無得同龍女比

英國說大家抱團死
舊 05-22-17, 10:02 AM   #36011
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
心口嗰兩團肉塊同腰一樣啫,關發肓乜事

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 10:13 AM   #36012
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

IPAD胸才是王道b

歡迎pm查詢、預約
舊 05-22-17, 04:18 PM   #36013
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
台版刷首10抽中:B狐、蘭斯、阿塔,
加上事前活動的B叔和Lily,開局算好嗎?
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 04:23 PM   #36014
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: freemanl 查看文章
無5星唔開局唔係FGO既常識?

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 04:34 PM   #36015
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
表面睇就唔差, 但實際上咁多b職其實唔易用, 而且升技素材會撞得好應
要開局都可以ge, 不過唔好預同時放上以上幾隻入隊, 無課ge話可以練幾隻低星角黎夾, 都可以生存得到

歡迎pm查詢、預約
舊 05-22-17, 04:47 PM   #36016
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: Eclair 查看文章
無5星唔開局唔係FGO既常識?
首抽係十抽好似講明無五星?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 04:55 PM   #36017
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
無五星,固定果list果幾隻4星

此篇文章於 05-22-17 05:09 PM 被 柚原このみ 編輯。
柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 06:15 PM   #36018
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
引用:
表面睇就唔差, 但實際上咁多b職其實唔易用, 而且升技素材會撞得好應
要開局都可以ge, 不過唔好預同時放上以上幾隻入隊, 無課ge話可以練幾隻低星角黎夾, 都可以生存得到
剛抽到萬華鏡, 係咪最好禮裝?
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 06:51 PM   #36019
細路翔
The One

剛好夠登入日數送20石

無聊抽多野十連

大波,JK狐,莉莉絲+1

英國說大家抱團死
舊 05-22-17, 06:55 PM   #36020
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
剛抽到萬華鏡, 係咪最好禮裝?
萬華鏡即係邊張? 一時醒唔起
好唔好就要睇你想點配同用咩打法

引用:
剛好夠登入日數送20石

無聊抽多野十連

大波,JK狐,莉莉絲+1
你食紙啦去

歡迎pm查詢、預約
舊 05-22-17, 06:57 PM   #36021
細路翔
The One

引用:
萬華鏡即係邊張? 一時醒唔起
好唔好就要睇你想點配同用咩打法

你食紙啦去
萬華鏡=寶石翁

寶2咁大罷唔洗食紙呀嘛

隻莉莉絲我依家無晒芙芙可以餵,寶2左都唔會好大力

應該話隻野對比拉二果個rank既角色本身就無乜力

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-22-17 06:59 PM 被 細路翔 編輯。
舊 05-22-17, 07:00 PM   #36022
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
萬華鏡=寶石翁

寶2咁大罷唔洗食紙呀嘛
寶石翁好丫 睇黎抽運唔錯
開場快速開寶具, 狂戰用都幾合適

======================
至於你啦WOR
免費石10抽2隻4星1隻5星
你唔食邊個食?

歡迎pm查詢、預約

此篇文章於 05-22-17 07:03 PM 被 雷帝.嘉芙 編輯。
舊 05-22-17, 07:05 PM   #36023
細路翔
The One

引用:
寶石翁好丫 睇黎抽運唔錯
開場快速開寶具, 狂戰用都幾合適

======================
至於你啦WOR
免費石10抽2隻4星1隻5星
你唔食邊個食?
你個fd list大把人寶4,5啦我依d菜鳥算係乜

英國說大家抱團死
舊 05-22-17, 07:08 PM   #36024
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
你個fd list大把人寶4,5啦我依d菜鳥算係乜
我諗佢地都唔會10抽有3隻掛?
你係咪想俾人打?

歡迎pm查詢、預約
舊 05-22-17, 07:09 PM   #36025
細路翔
The One

引用:
我諗佢地都唔會10抽有3隻掛?
你係咪想俾人打?

係k島見到

天外有天

英國說大家抱團死

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:46 AM

手機版 | APP版