Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 67 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 
日本動漫畫討論版>冨樫義博「HUNTER×HUNTER」総合THREAD丨パリストン:高橋広樹 Vol.5
Sgodkyo 11:44 AM 05-27-17

david 11:57 AM 05-27-17
我估先,連載五話又再休...
D.K. 12:06 PM 05-27-17
作者: david:
我估先,連載五話又再休...
一定有10話夠出單行本先連載嘅, 編輯部邊會咁蠢得一半就出
qwe 12:21 PM 05-27-17
10星期, 出芒亨, MATCH到呢...
Kain 12:52 PM 05-27-17
作者: qwe:
10星期, 出芒亨, MATCH到呢...
舊game黎咋
由手機版發出
Kinny Riddle 12:06 AM 05-28-17
https://hiatus-hiatus.rhcloud.com/
最近發現有人因為等到悶,於是整咗個chart出嚟統計每年富奸究竟出咗幾多期。

(Hiatus即係「停刊」)

2009同2013年只係出咗2期,前者係連接2008年年尾8期,但後者就係得嗰孤單嘅2期。

最長停刊記錄為80期(2014年39期-2016年19期)

當中2015年全年係一期都冇出過。

就連富奸都覺得唔好意思,於是去年2016年出返11期。

今年只係照常當交差出返今年嘅quota而已。
fiendray 12:33 AM 05-28-17
富奸又係時間出黎畫幾話,等到7月29 DQ11一出又休刊吧
野良猫 01:28 AM 05-28-17
7月開始好多GAME出,要賺買GAME錢
supermanlady 01:30 PM 06-22-17
No.361
作者: :

david 01:38 PM 06-22-17
我成日都諗,究竟邊套可以我死前睇得到結局呢?

1. GUYVER
2. HXH
Rance 01:43 PM 06-22-17
正常佢地死先過我地O既...
jamsquare 01:44 PM 06-22-17
作者: Kinny Riddle:
https://hiatus-hiatus.rhcloud.com/
最近發現有人因為等到悶,於是整咗個chart出嚟統計每年富奸究竟出咗幾多期。

(Hiatus即係「停刊」)

2009同2013年只係出咗2期,前者係連接2008年年尾8期,但後者就係得嗰孤單嘅2期。

最長停刊記錄為80期(2014年39期-2016年19期)

當中2015年全年係一期都冇出過。

就連富奸都覺得唔好意思,於是去年2016年出返11期。

今年只係照常當交差出返今年嘅quota而已。
有左數據之後, 有無人分析到佢既 Pattern

e.g. 拍落D Game years ,同體壇大事度

之後就可以計到佢2017 2018 有咩走勢
qwe 04:04 PM 06-22-17
古勒比加學新招同團長鬥?
Rance 04:47 PM 06-22-17
隻食指唔係新招,只係無出過,
兩師徒講野o個段係考完牌開始修練O個陣
aquarius 08:22 PM 06-22-17
ffxiv呢期extend release 應該出唔書吧

Sent from my iPhone using Gaforum
lockheed2002 09:34 PM 06-22-17

1. GUYVER
2. HXH
3.烙印戰士
qwe 09:40 PM 06-22-17

1. GUYVER
2. HXH
作者: lockheed2002:
3.烙印戰士
4. 五星物語
Kain 10:34 PM 06-22-17
完全綁住先強制絕同撳低人吸到佢絕其實無咩分別
但係中指係要制約大到要用自己條命換同限定只可用於旅團
仲要加偷人能力
咁之前中指既存在意義係?
qwe 12:16 AM 06-23-17
作者: Kain:
完全綁住先強制絕同撳低人吸到佢絕其實無咩分別
但係中指係要制約大到要用自己條命換同限定只可用於旅團
仲要加偷人能力
咁之前中指既存在意義係?
首先要捉得住再吸一段時間先乾,都有分別嘅對旅團應該無時間捉住吸
同埋可以對旅團舉中指有中二分加
不過如果中指絕左後仲有無得吸?
alexlau2014 11:40 PM 06-23-17
佢能力想1p x人(不是指同一時間)
就好似今話,打底一個,見可能有用先吸。
冇需要,唔會預對戰中吸。
Shadow 神 12:13 AM 06-24-17
富奸係咪好鐘意古拿比加??
感覺上好似不斷幫佢 upgrade 咁 ...
朔望~ 08:13 AM 06-24-17
係咪話吸左招唔用的話絕對時間會繼續開住
但特登提住依點係咪指開絕對時間係有副作用呢
chitkan 07:03 PM 06-30-17
真係太耐無睇唔記得哂

想問下,呢一話果隻人面馬個王子
係咪就係之前連載果個變態屍體收藏癖王子?
qwe 04:52 PM 07-07-17
作者: chitkan:
真係太耐無睇唔記得哂

想問下,呢一話果隻人面馬個王子
係咪就係之前連載果個變態屍體收藏癖王子?

以呢個進度370都唔會開打到⋯
分分鐘講唔晒14個王子嘅念獸
Kain 10:47 PM 07-13-17
睇前半嘩頂,又加能力俾古仔?
後半,原來係咁

BTW我死佢都未死啦
第一 ... 27 67 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 

返回主題版面