Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 36 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 56 96  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.26
sunhikari 03:47 PM 08-10-16
作者: 大覺屋師真:
PB真係屈晒機, 庫存問題大幅減少
不過近年嚟講笨大算係有良心架喇, 除左配件set外, PB上面嘅MG HG定價都唔算好貴

題外:明明係千與千尋
有訂的就係.......
但你要明白好多人心態係另可出街搵都唔想上網買,真係抵食炒價
fami~yan 03:52 PM 08-10-16
作者: sunhikari:
有訂的就係.......
但你要明白好多人心態係另可出街搵都唔想上網買,真係抵食炒價
都有D係訂唔切俾人搶晒(模型一單可訂數目好大...)
當然呢,死都唔訂果D人佔大多數
sunhikari 04:00 PM 08-10-16
作者: fami~yan:
都有D係訂唔切俾人搶晒(模型一單可訂數目好大...)
當然呢,死都唔訂果D人佔大多數
而家改左制,由原本一張單同一件貨可以訂36件變成一張單同一件貨最多可以訂12件,
同埋而家情況算叫有改善左,而家好多貨都訂到好後期都仲有得訂,好似炮IM個類好多人會預秒殺,但最後都無出現過
fami~yan 04:51 PM 08-10-16
而家改左制,由原本一張單同一件貨可以訂36件變成一張單同一件貨最多可以訂12件,
同埋而家情況算叫有改善左,而家好多貨都訂到好後期都仲有得訂,好似炮IM個類好多人會預秒殺,但最後都無出現過
係岩岩砲im呢轉改既?
我訂唔到異端金既時候,見人地都仲係可以訂36...
sunhikari 04:55 PM 08-10-16
係岩岩砲im呢轉改既?
我訂唔到異端金既時候,見人地都仲係可以訂36...
好似真係砲im個轉定MG百式改時改的
改左之後而家好多貨都無去到秒殺的地步,SERVER明顯都好順暢
ゆり 05:10 PM 08-10-16
rg build strike

估唔到
fami~yan 05:13 PM 08-10-16
作者: ゆり:

估唔到
詳細希望!

搵到了...呢個真係估唔到...
Terry仔 05:44 PM 08-10-16
我平時㩒魂shop mg,都要㩒多幾盒
放出去每盒賺$20就算
但係又好驚無人要
angelsky 05:58 PM 08-10-16
作者: Terry仔:
我平時㩒魂shop mg,都要㩒多幾盒
放出去每盒賺$20就算
但係又好驚無人要
英雄所見略同
有無玩埋每日遊戲幫補下運費?
野良猫 05:59 PM 08-10-16
睇過幅正面圖
肩好細條腿好粗,好怪…

估唔到
因為佢有擴張SET可以出嘛
Eternal Wind 07:58 PM 08-10-16

http://hobby.dengeki.com/event/244680/

終於出重炮手EW
Orage 12:13 AM 08-11-16
完全估唔到RG想出乜………

點解會係Build Strike 先………
Sito 02:20 AM 08-11-16
作者: Orage:

因為已經有個Strike的模兼用
Gundam MK-2 01:37 PM 08-11-16
作者: Orage:

作者: Sito:
同時黎緊會有BFT新片段公開,可順便食埋個勢
ゆり 01:57 PM 08-11-16
作者: Sito:
你對下rg隻strike 就咁望只係見得幾塊白色件兼用左
fami~yan 02:10 PM 08-11-16
你對下rg隻strike 就咁望只係見得幾塊白色件兼用左
的確可以兼用既唔算多...
Terry仔 02:19 PM 08-11-16
骨架可以再用已經夠啦
fami~yan 03:43 PM 08-11-16
骨架可以再用已經夠啦
...RG兼用骨唔關機種事架,新安州都係用MK2咋
Terry仔 07:21 PM 08-11-16
...RG兼用骨唔關機種事架,新安州都係用MK2咋
原來係咁
買左幾盒RG 都無留意(其實未開過盒)
咁bandai 係資源再用哩方面真係超曬班wor
sunhikari 03:48 PM 08-24-16
PB:
獨角版龍飛:
http://p-bandai.hk/hobby/item-1100004826/

紅色獨角獸FA:
http://p-bandai.hk/hobby/item-1100004825/

聽講再販價比以前平左
肉羊哩咖 04:25 PM 08-24-16
PB:
獨角版龍飛:
http://p-bandai.hk/hobby/item-1100004826/
無晒啲飛彈嘅?!
Terry仔 07:07 PM 08-25-16
重炮手 係咪未公佈港魂幾時有?
angelsky 09:14 AM 08-26-16
PB隻重販UC龍飛都未完訂,咁快話出 RE/100 龍飛 ,還人有買嗎
ゆり 10:01 AM 08-26-16
作者: angelsky:
PB隻重販UC龍飛都未完訂,咁快話出 RE/100 龍飛 ,還人有買嗎
唔同既

正面全裸部野做得咁糞,第一水中晒招點有人敢再踩
sunhikari 11:18 AM 08-26-16
重炮手 係咪未公佈港魂幾時有?
突然講話今日中午1:00PM開訂
第一 ... 36 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 56 96  ... 最後

返回主題版面