Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-25-07, 10:26 PM   #126
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
睇黎都係destiny , 無走雞
058719057 目前離線  
舊 06-25-07, 10:52 PM   #127
josecheng
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: lockheed2002 查看文章
可以話比你聽, 你錯啦! TV 版係大頭原邦男(SF, IJ都唔例外)同山根公利.
至於 Beecraft 係負責漫畫版, 小說, OVA 同 模型化設計...
咁一開始gatx 果5部機曾經出過o既 beecraft 畫稿係...?

決定呢隻到底係唔係好game
josecheng 目前離線  
舊 06-26-07, 04:25 AM   #128
lockheed2002

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: josecheng 查看文章
咁一開始gatx 果5部機曾經出過o既 beecraft 畫稿係...?
No photo no talk!

你係咪指 Astray P01, P02, P03? 戈個係其他企劃o黎架!
lockheed2002 目前離線  
舊 06-27-07, 03:07 AM   #129
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 06-27-07, 04:59 AM   #130
堂我流
-廚術-

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: nextq 查看文章
http://www.g-world.com.hk:8030/gundam/default/files/gundam/event/20070621/mg_campaign.jpg

瑞華行又會咁無聊攪埋d咁o既野...佢想我地蝕錢比郵局嗎?

TESTING
堂我流 目前離線  
舊 06-27-07, 10:26 AM   #131
josecheng

引用:
作者: lockheed2002 查看文章
No photo no talk!

你係咪指 Astray P01, P02, P03? 戈個係其他企劃o黎架!
o下...?樓上都有人提過呢張圖啦...
不過我無存低 , 我當年係o係 newsgroup 度睇番黎o既
係有晒 beecraft 設定o既 gatx 5部機 ,
係有些少唔同 ,而被省略左果d部份應該就係大河原就tv版設定而整走左o既

之前好多高達o既動畫都由好多人去做機設啦...
並唔係單單出o係制作名單之上果幾個人
因為果陣時有d人未成名 , 係絕對唔會出佢地個名o既
況且我又唔相信大河原有能力設定到 aegis gundam...

決定呢隻到底係唔係好game
josecheng 目前離線  
舊 06-27-07, 11:25 AM   #132
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章

我見到的係個價錢指住下面個公仔 ..........

nakakula 目前離線  
舊 06-27-07, 01:48 PM   #133
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
引用:
[MG]http://www2.moeyo.com/img/07/06/26/2/202.JPG[/IMG]
下面果張好大陸feel

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線  
舊 06-27-07, 07:37 PM   #134
jos
Crazy Gamer
單細胞

PSN  IDjos_lau
XBox Live Gamertagjoslau
呢隻PG Wing o係香港會唔會過千?
jos 目前離線  
舊 06-27-07, 07:52 PM   #135
堂我流
-廚術-

引用:
作者: jos 查看文章
定価 : \31,500 販売価格 : \29,925
會~

form http://www.1999.co.jp/10057482

TESTING
堂我流 目前離線  
舊 06-27-07, 08:37 PM   #136
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

理論上要過千,實際上好有跳樓潛力

呂鳳仙 目前離線  
舊 06-27-07, 08:51 PM   #137
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: jos 查看文章
引用:
作者: 堂我流 查看文章
定価 : \31,500 販売価格 : \29,925
會~

form http://www.1999.co.jp/10057482
引用:
理論上要過千,實際上好有跳樓潛力
30000YEN...照計落係$1800...
但要插起上黎...天曉得... '''

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 06-27-07, 10:21 PM   #138
jos
Crazy Gamer
單細胞

PSN  IDjos_lau
XBox Live Gamertagjoslau
呢隻我有o的興趣..
咁我要等o下佢跳樓
jos 目前離線  
舊 06-27-07, 11:20 PM   #139
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
MG101出 eva新劇場版初號機啦~
係時候啦

[怨念mode]MG102係零號機,103係貳號機,104係零號機改,105係三號機,106係四號機,107係量產機,108係初號機(經典配色)...(拖走)[/怨念mode]

安東尼さん 目前離線  
舊 06-27-07, 11:26 PM   #140
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: 安東尼さん 查看文章
MG101出 eva新劇場版初號機啦~
係時候啦

[怨念mode]MG102係零號機,103係貳號機,104係零號機改,105係三號機,106係四號機,107係量產機,108係初號機(經典配色)...(拖走)[/怨念mode]
我想講……之前MG 100計數時原來係冇計到MG昆霸/MG機動警察呢堆模型

呂鳳仙 目前離線  
舊 06-28-07, 02:44 AM   #141
堂我流
-廚術-

其實有無人知點解 wing zero custom無啦啦要整個咁o既version出o黎賣?

TESTING
堂我流 目前離線  
舊 06-28-07, 11:38 AM   #142
ambrose35hk
Game Master

註冊日期: Nov 2005
引用:
其實有無人知點解 wing zero custom無啦啦要整個咁o既version出o黎賣?
搵$................
ambrose35hk 目前離線  
舊 06-28-07, 10:53 PM   #143
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
正所謂一雞幾味

一模改色再用是笨大的作風

101斷估唔會係oo部主角吧

此篇文章於 06-28-07 10:57 PM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線  
舊 06-28-07, 11:33 PM   #144
rayshun
Junior Member
閒人

註冊日期: May 2007
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
正所謂一雞幾味

101斷估唔會係oo部主角吧

當然不會,按編排先出1/144,同期出哩HCM-Pro,之後1/100,還有MIA,受歡引就可以出1/60 及 GFF,到電視臨完時,才考慮出MG 或 EMIA都未遲!
rayshun 目前離線  
舊 06-29-07, 03:15 AM   #145
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD

幾型

舊 06-29-07, 03:17 AM   #146
PlayStation
wii

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDWii_HK
XBox Live Gamertagsupremehk
引用:
作者: lwl 查看文章

幾型
COOL!

舊 06-29-07, 03:42 AM   #147
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
1/60同1/144

此篇文章於 06-29-07 03:53 AM 被 money 編輯。
money 目前離線  
舊 06-29-07, 04:07 AM   #148
堂我流
-廚術-

引用:
作者: ambrose35hk 查看文章
搵$................
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
正所謂一雞幾味

但我就咁諗,笨大一個模出幾個顏色通常都係一個"期限內"會咁做,就好似出左白色F91,之後就出黑色版...
PG WING ZERO就唔同啦,出左N年先出咁O既顏色.仲有wo,佢咁大部,價錢又咁高,好難去呃到人.

TESTING
堂我流 目前離線  
舊 06-29-07, 04:43 AM   #149
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

死火……OYW隻藍色真係TV版隻粉藍

呂鳳仙 目前離線  
舊 06-29-07, 10:21 AM   #150
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
但我就咁諗,笨大一個模出幾個顏色通常都係一個"期限內"會咁做,就好似出左白色F91,之後就出黑色版...
PG WING ZERO就唔同啦,出左N年先出咁O既顏色.仲有wo,佢咁大部,價錢又咁高,好難去呃到人.
呢次PG wing zero 已經唔算隔得耐, 下個月出果款MG 1.5版Gundam 的川口克已色隔得仲耐la
wing 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 10:58 AM

手機版 | APP版