Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-29-15, 04:20 PM   #1176
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
予告

SSR EVA初號機(拳)、斷空我(盾)即將參戰

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 04:26 PM   #1177
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
Arx7射、 arx7 盾
內建強運大家會興奮d

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 04:50 PM   #1178
Kaiser
God of Gamer
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章
予告

SSR EVA初號機(拳)、斷空我(盾)即將參戰
加機加得好快 佢係咪營收唔掂要快d圈錢

引用:
作者: T.K. 查看文章
SR 有咩勁?
炒飯、電池我覺得ok
其他無用
藤堂吧

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 05:10 PM   #1179
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
咁好死event係Gunbuster(23 cost...)

此篇文章於 10-29-15 05:15 PM 被 janicebb 編輯。
janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 05:17 PM   #1180
T.K.
很黃很暴力

兩星期一次魔神!?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 10-29-15, 05:20 PM   #1181
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
https://www.youtube.com/watch?v=Q-51x2GlLho
認真,我比較注意個女主持

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 05:26 PM   #1182
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: janicebb 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=Q-51x2GlLho
認真,我比較注意個女主持
証明隻GAME真係好唔吸引囉 XD

舊 10-29-15, 05:29 PM   #1183
Matthew.Y
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: T.K. 查看文章
兩星期一次魔神!?
今次好似係進擊ev?

以為玩CC打黑岩打到有陰影

舊 10-29-15, 05:48 PM   #1184
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Matthew.Y 查看文章
今次好似係進擊ev?

以為玩CC打黑岩打到有陰影
唔會放排名獎掛, 未爆過SERVER咩
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 06:16 PM   #1185
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
三珠技
射機
一堆防御技

根本是紅蓮 ver.高cost 吧
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 06:19 PM   #1186
heyman774
Crazy Gamer

引用:
作者: 元首KFC 查看文章
三珠技
射機
一堆防御技

根本是紅蓮 ver.高cost 吧
你未寫移速慢
而加4線的情況射機移速慢, 前面D機都要GG了
舊 10-29-15, 06:24 PM   #1187
T.K.
很黃很暴力

一整個不行,打完做倉管

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-29-15, 06:30 PM   #1188
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
作者: heyman774 查看文章
你未寫移速慢
而加4線的情況射機移速慢, 前面D機都要GG了
好彩是射機, 近戰慢先死
這只好歹宇宙有個A, 紅蓮谷到宇宙B我都照用ok無問題,
舊 10-29-15, 09:25 PM   #1189
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
架GUNBUSTER
唔識飛都算
射機3個防技
一整個廢
正如TK講
做倉管啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 10:59 PM   #1190
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
機戰來講
三珠其實無乜問題,本身唔會點卡珠。值唔值三珠就另計
而射擊角近戰無減攻,有加防技必要時上去坦下其實都唔係完全無用 (好過加迴避先

但23ct會唔會難用左D ........

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 11:04 PM   #1191
T.K.
很黃很暴力

搵隻超低速上去坦咁有趣?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-29-15, 11:13 PM   #1192
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
必要時姐
正如搵戰艦食子彈都好過全滅 (逃

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 11:56 PM   #1193
小嘉
The One

你最多都係自陣頂一條線姐
邊行到上去坦
舊 10-30-15, 08:25 AM   #1194
元首KFC
炸鷄好吃

隻野真係突得爆的話裝移動up的op都比普通ssr強啦
必殺仲要全畫面大攻擊, 上次隻魯魯都只有中攻擊咋喎

死罪是23cost, 要在後備或戰艦將就下先可以全力出戰
舊 10-30-15, 08:31 AM   #1195
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
隻野真係突得爆的話裝移動up的op都比普通ssr強啦
必殺仲要全畫面大攻擊, 上次隻魯魯都只有中攻擊咋喎

死罪是23cost, 要在後備或戰艦將就下先可以全力出戰
Gunbuster打前面3x3格咋.

舊 10-30-15, 08:41 AM   #1196
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
作者: psidef 查看文章
Gunbuster打前面3x3格咋.
咁咪即係全畫面囉
裝左移動op行兩步自已就一下就好
舊 10-30-15, 08:59 AM   #1197
clie

註冊日期: Dec 2001
招大絕同電池一樣,企最前線喺中軸線放就差唔多殺晒敵場
超低速方面,返中軸線最多都係移1.5格,呢個接受到,封小兵就唔駛諗
其實都係機戰傳統用黎殺王,WAVE後半放出黎就岩駛
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-15, 09:09 AM   #1198
小嘉
The One

引用:
咁咪即係全畫面囉
裝左移動op行兩步自已就一下就好

移速op 我覺得效果好細
而且本身係超低速
3x3 同全畫面係兩樣野黎
你試下企近戰艦開必殺打?
睇下打唔打到敵方16格?

此篇文章於 10-30-15 09:13 AM 被 小嘉 編輯。
舊 10-30-15, 09:26 AM   #1199
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
作者: 小嘉 查看文章
移速op 我覺得效果好細
而且本身係超低速
3x3 同全畫面係兩樣野黎
你試下企近戰艦開必殺打?
睇下打唔打到敵方16格?
比起魯魯要拉返自陣才發炮好多了
舊 10-30-15, 09:28 AM   #1200
heyman774
Crazy Gamer

真係要開技就放中/前排啦
行得慢, 技能企中線開一開問題不大
普攻影響大D

電池YOYO都好似係超低速? 有FD咪試下先

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:29 PM

手機版 | APP版