Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-15-14, 03:13 AM   #351
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
1AM 報告: 70個人係門口露營中

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 03:29 AM   #352
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
animate個紫色女cos(企門口)好衰,問佢可唔可影相,佢話唔得我都算,
我行左一個圈返黎見到佢比人影。

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 07:59 AM   #353
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: 拉打龍騎 查看文章
小松我見1700 仲係咁叫人買
GSC唔夠班炒家呢 叫人代排完 十幾人拆貨
好在之前訂左 妹妹 貴幾十唔駛排幾個鐘

唉,我6:30pm先入到去…要換飛,用左好多時間…排。

小松唔係因為個兩杯麵就…

舊 03-15-14, 08:27 AM   #354
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
唉,我6:30pm先入到去…要換飛,用左好多時間…排。

小松唔係因為個兩杯麵就…

好在唔係去試明將
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 10:37 AM   #355
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
三森すずこ提提你,今天是3月15日,也是LoveLive的園田海未的生日!
我無飛,到時都唔知有冇位看。4pm我有飛要看小松...

舊 03-15-14, 10:53 AM   #356
tongmak
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
現場組急報
有7人Solo歌
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 10:57 AM   #357
騎蘿蘿
Crazy Gamer
全職CD-ROM

註冊日期: Dec 2006
3DS Friend Code4382 2916 1091
引用:
作者: tongmak 查看文章
現場組急報
有7人Solo歌
點solo 佢地打算唱幾耐

閣下
騎蘿蘿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 11:10 AM   #358
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
一人一首唱半粒鐘,再黎兩三首合唱?lol
話說有冇人可以整理一下簽名會之類既時間表...w

話說三森12年黎果陣仲未算紅,士別兩年已漸有名氣

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 11:21 AM   #359
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
有talk part
如果一個鐘的話應該
僕らのlive君とのlife
一期OPED
二期OP
start;dash/music s.t.a.r.t/其他
已經無咩時間剩?
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 11:46 AM   #360
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 騎蘿蘿 查看文章
點solo 佢地打算唱幾耐
整medley應該縮到落10分鐘嘅
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 12:19 PM   #361
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
知唔知係大舞台定係另一個位置開壇?
買唔到飛都唸住博下

舊 03-15-14, 12:39 PM   #362
小嘉
The One

Love live 話無企位比人睇
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 12:57 PM   #363
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 小嘉 查看文章
欄外好多痴線佬喎
真係清場既話
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 12:58 PM   #364
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
外圍都冇,衰到咁

舊 03-15-14, 01:00 PM   #365
小嘉
The One

直頭連love live 打上d show 都無企位比你睇
成班love live 外圍組霸晒d企位

我想睇build stirke 都無位
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 01:32 PM   #366
Game Master
ChiHaNa

Ok 連飛都賣晒,我怕現場折流呀.....

舊 03-15-14, 01:38 PM   #367
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
直頭連love live 打上d show 都無企位比你睇
成班love live 外圍組霸晒d企位

我想睇build stirke 都無位
如果係咁應該一早要要圍板,依家場外班人唔係咁易趕得走吧
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 01:44 PM   #368
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
即係可以唔洗去

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 01:51 PM   #369
Game Master
ChiHaNa

我照去,至少會有周邊掛......

舊 03-15-14, 01:58 PM   #370
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
都係視乎情況而去,不過今年C3嚮J2播廣告個次數仲恐怖過ATV重播次數……
而且,今年感覺上雪初音+LL已經可以帶旺個場啦~

舊 03-15-14, 01:59 PM   #371
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 野良猫 查看文章
如果係咁應該一早要要圍板,依家場外班人唔係咁易趕得走吧
等緊GBF
跟住有宣佈話而家d企位會變埋坐位
但班LL人士就坐正個場正後方,咁佢可以點整大個圍欄範圍?
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 02:02 PM   #372
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
昨日經驗係企位圍欄外留一兩個人位嘅通道就無問題
不過今日真係多人D,唔知點
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 02:04 PM   #373
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: kcf1201 查看文章
等緊GBF
停家d實蕉咪有工開囉,唔係咁貴請返來做咩..

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 02:05 PM   #374
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: kcf1201 查看文章
等緊GBF
我賭食蕉清場
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 02:28 PM   #375
a147852987
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2010
引用:
作者: 大破人間 查看文章
我賭食蕉清場
我賭食蕉清場+1
官網FB都不停叫人唔好停留.....
a147852987 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「C3 in HongKong 2014」開催決定 | 声優アイドル來港決定 Vol.4 brunhild 日本動漫畫討論版 1105 05-05-14 07:22 PM
朋友買後不要 現出售出售全新 HK C3 2014 Good Smile 商品 zxvt0101 買賣專區 1 03-18-14 01:36 AM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定丨花澤香菜來港決定! Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1054 03-12-12 01:51 PM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定|花澤香菜來港決定! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1000 03-06-12 09:17 PM
「C3 in HongKong 2011」開催決定 brunhild 日本動漫畫討論版 1000 02-28-11 12:32 AM

現在的時間是 08:07 PM

手機版 | APP版