Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-27-18, 11:29 AM   #4101
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
seed d機造型好靚仔
希望再下set可以齊埋5子啦
我諗有機會嘅,不過同樣嘅五子,個人比較想要W果埋
如果可以出埋00四子仲開心

暴風真係好耐無見過,反而決鬥都有嘅出過下
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-18, 05:18 PM   #4102
Terry仔
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
其實seed 實質得兩個主角,W五個主角係heero 戲份多少少少少
其餘4人是戲份都平均
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-18, 01:08 PM   #4103
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
sdcs 會變成新戰線??

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-18, 01:40 PM   #4104
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
聽住先啦
最後咪又係高達高達同高達

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-18, 02:02 PM   #4105
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
學盒蛋套路至少出埋拉打同咸旦,至少玩到幾年唔斷呢個系列...唔希望做得大,至少唔好做死個系列.....否則sd系列真係正式玩完....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-18, 02:07 PM   #4106
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
佢肯出超級系我唔介意啊
起碼好過隔離D style (雖然當年都好評,不過無哂下文Lu)
笨大由元祖鐵甲開始出,即係代表佢有野心,如果只係出幾隻,多年經驗告訴我佢會出咗帝皇萬能俠先
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-18, 05:18 PM   #4107
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 08-02-18, 03:58 PM   #4108
J+1
望過黎呀!!!!!!

畫伯..

https://bandai-fashion.jp/news/detail.php?id=628
由手機版發出
舊 08-03-18, 05:40 PM   #4109
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
終於港魂飛驅鳥18:00開訂
已喺出面訂咗

https://bit.ly/2vsAadM

舊 08-03-18, 08:57 PM   #4110
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
我6點即入都訂唔到, 個SERVER慢到PK, 去到付款果到又慢到踢我出來結果買唔到, 希望佢再開訂
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-18, 08:37 PM   #4111
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
無圖 Converge #13
X1, X2 (算 F91 系)
原石 (UC)
多奴基斯 III (Wing 系, I, II 會放 PB?)
綠色 FA Gundam, 大魔 (MSV, 0079)

咁出好難估下集出邊系...

ensemble 3.5 可以平買返藍色 TR-1

此篇文章於 08-04-18 08:42 PM 被 martinnitram 編輯。
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-18, 09:04 AM   #4112
J+1
望過黎呀!!!!!!

http://p-bandai.jp/item/item-1000127495/
由手機版發出
舊 08-07-18, 01:14 PM   #4113
不是藍星人
Neverland

飛驅島16:00再開
http://p-bandai.hk/hobby/item-1100008228

舊 08-07-18, 04:49 PM   #4114
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
16:01 LOAD到已經SOLD OUT, 唔知佢開來做咩
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-18, 09:53 AM   #4115
J+1
望過黎呀!!!!!!

畫伯二回...

https://bandai-fashion.jp/news/detail.php?id=642

Commander武裝咁多會唔會分兩粒...

http://gashapon.jp/blog/?p=3592
由手機版發出

此篇文章於 08-08-18 09:55 AM 被 J+1 編輯。
舊 08-08-18, 10:15 AM   #4116
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: J+1 查看文章

Commander武裝咁多會唔會分兩粒...

http://gashapon.jp/blog/?p=3592
由手機版發出
其實係咪commander會放落500yen新系列度出?

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-18, 11:49 AM   #4117
J+1
望過黎呀!!!!!!

潮T ..

此篇文章於 08-08-18 12:56 PM 被 J+1 編輯。
舊 08-09-18, 02:27 PM   #4118
日向小RAYRAY
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
好心K澤就收聲,Mse隻沙薩比可以講足五次,白模黑模灰模紅模藍模,要訂既一早訂左,成個怨婦咁。
F EX05騎士高達仲好笑,連續一個月求人去訂,早知今日何必當初,F同Mse開頭大賣就自大,以為出乜狗屎垃圾玩家一定照比錢,自己鐘意騎士就唔理市場反應一意孤行,完全比唔到理由玩家點解要買一套Next年代已經出過既冷飯仲要貴成倍。
好心就去做下市場調查,F ex出返Uc既Ma或者Seed既流星已經穩賺。
MSE3.5仲好笑,完全一巴摑落買左Ex03既人,隻Tr5同Ex03完全一樣,只係小兩個Booster,Z高達同龜完全同03冇分別。
咁既冷飯留返K澤自己要。
通販越出越慢,算。Ex越黎越貴,冇所謂當支持系列。
但最近好明顯見K澤自我中心非常嚴重。
仲好意思叫人多啲訂Ex05,因為要好賣先可以令F出多啲Sd,當初出圓卓騎士同超機甲神吸引力已經差好多,我一定買。

K澤同主管H冇乜分別,只係一個係偽君子一個真小人。
好心佢自己檢討下點解高達扭蛋近年越做越頹,真係狠鐵不成鋼。
由手機版發出
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-18, 03:04 PM   #4119
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: 日向小RAYRAY 查看文章
好心K澤就收聲,Mse隻沙薩比可以講足五次,白模黑模灰模紅模藍模,要訂既一早訂左,成個怨婦咁。
F EX05騎士高達仲好笑,連續一個月求人去訂,早知今日何必當初,F同Mse開頭大賣就自大,以為出乜狗屎垃圾玩家一定照比錢,自己鐘意騎士就唔理市場反應一意孤行,完全比唔到理由玩家點解要買一套Next年代已經出過既冷飯仲要貴成倍。
好心就去做下市場調查,F ex出返Uc既Ma或者Seed既流星已經穩賺。
MSE3.5仲好笑,完全一巴摑落買左Ex03既人,隻Tr5同Ex03完全一樣,只係小兩個Booster,Z高達同龜完全同03冇分別。
咁既冷飯留返K澤自己要。
通販越出越慢,算。Ex越黎越貴,冇所謂當支持系列。
但最近好明顯見K澤自我中心非常嚴重。
仲好意思叫人多啲訂Ex05,因為要好賣先可以令F出多啲Sd,當初出圓卓騎士同超機甲神吸引力已經差好多,我一定買。

K澤同主管H冇乜分別,只係一個係偽君子一個真小人。
好心佢自己檢討下點解高達扭蛋近年越做越頹,真係狠鐵不成鋼。
由手機版發出
沙沙比個UPDATE 真心無謂 3.5 簡直過份 EX03 賣咁貴 而家咁樣出 真係坑死唔少人(雖然我係受惠眾XD)~咁姐係遲下又可能出個1.5 黎打多次D 人嘴巴.. MSE 而家賣得就係咁黎呃人錢 笨大尿性都係不改的了 一模多用真係咩系列都用得
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-18, 08:12 PM   #4120
J+1
望過黎呀!!!!!!

創意無限第唔知幾回

https://hobby.dengeki.com/news/605091/
由手機版發出
舊 08-10-18, 09:28 AM   #4121
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: J+1 查看文章
創意無限第唔知幾回

https://hobby.dengeki.com/news/605091/
由手機版發出
獎品都幾正W
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-18, 03:07 PM   #4122
不是藍星人
Neverland

LEGENDBB VICTORY DAISHOGUN [2018年12月發送]
http://bit.ly/2nwRLhj
將於2018年8月10日16:00開始預訂

睇FB見港魂飛驅鳥一陣又再開訂
今次無寫有特典
但我而家已入唔到係乜玩法

舊 08-10-18, 03:17 PM   #4123
dreaming1234
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: 不是藍星人 查看文章
LEGENDBB VICTORY DAISHOGUN [2018年12月發送]
http://bit.ly/2nwRLhj
將於2018年8月10日16:00開始預訂

睇FB見港魂飛驅鳥一陣又再開訂
今次無寫有特典
但我而家已入唔到係乜玩法
因為同時間會開Metal build 飛機
dreaming1234 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-18, 03:23 PM   #4124
不是藍星人
Neverland

引用:
作者: dreaming1234 查看文章
因為同時間會開Metal build 飛機
之前已個個訂唔到
今次仲同MB嘢同時開咁開心

今次無卡可能今晚仲有得訂
到時先算

剛睇到robot魂最終決戰版 RX-78都同時開
附帶一講隻三神器騎士一直唔開想點

此篇文章於 08-10-18 03:36 PM 被 不是藍星人 編輯。
不是藍星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-18, 02:12 PM   #4125
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 04:56 AM

手機版 | APP版