Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
日本動漫畫討論版>「劇場版 PSYCHO-PASS サイコパス」Blu-ray&DVD 7月15日発売決定
HenryAbyss 01:51 AM 03-10-13
總是覺得西比拉system是在婊韋伯的官僚主義(香港公務員主義?)
就是系統為主,只講求理性
那些大腦好像只是用來制定系統規則?
gingq7 06:07 AM 03-10-13
作者: Rv250:
常守憑乜野相信sibyl會守信用
豬女既然想keep住巫女, 咁其實只能揀信巫女會守信.

反而掉番轉, 巫女唔知憑乜信豬女唔會反咬佢一口, 人是善變的, 而且岩岩先衰完一獲(以為食硬聖護)
Sito 10:08 AM 03-10-13
真係覺得個系統太過自我感覺良好,以為人人都會當佢係好野,事實個個知道左真相都好反感
埃及使者 05:55 PM 03-10-13
知道咁既系統朿成
係人都僧厭惡啦

連朱都可以同槙島神交
神交完後推論LEVEL UP左好多
money 12:25 AM 03-15-13

神龍 12:39 AM 03-15-13
大叔
RPG之鬼 08:29 AM 03-15-13
大叔真係唔抵,明明已經做埋動作,個仔都係唔理
野良猫 09:17 AM 03-15-13
槙島武器仲係削髮刀
RPG之鬼 10:33 AM 03-15-13
作者: 野良猫:
槙島武器仲係削髮刀
實在唔明白,雖然BOSS冇話一定要好打,再加埋槙島個外型又唔見得打得,但真想唔到要大叔出手先可以推倒佢
石原夏織 12:09 PM 03-15-13
大叔
四眼仔之後會點尼
Gallardo 12:58 PM 03-15-13
唔信局長會唔食言, 支槍到時仲係麻醉槍mode
弥生唔o係戰場, 希望唔好突然走出尼領便當
Kinny Riddle 01:39 PM 03-15-13
作者: Gallardo:
唔信局長會唔食言, 支槍到時仲係麻醉槍mode
弥生唔o係戰場, 希望唔好突然走出尼領便當
呢個系統(當所有腦集合成一個集合思念體撇除獨自既個人性格後)就同Matrix個系統一樣,雖然話係無情,但相反黎講,佢地唔會同一般人類一樣咁言而無信。所以佢地係冇反口既餘地。

原本唸住大叔會好早攞便當,可以撐到咁遲兼壯烈地為個仔而犧牲都算係死得眼閉了。
Lenneth 01:56 PM 03-15-13
大叔 RIP

宜野座會唔會同大叔一樣隻左手都裝返隻義手
shooter 02:46 PM 03-15-13
最討厭果D"懶"醒,又能力不足既人。一般都係累街坊既角色。
野良猫 04:32 PM 03-15-13
大叔
[吐嘈]點解唔踼走炸彈要執起佢掟[/吐嘈]
Rv250 08:01 PM 03-15-13
因為唔係波用踼撻Q機會高

每次睇OP尾段都覺得班人係去領便當

諗落係咪搵個犯罪指數高嘅人攬實槙島dominator lethal mode就有用
東條希 12:47 AM 03-16-13
大叔走好
呢下宜野系數會超標吧,都希望佢可以繼承大叔遺志

朱呢兩集都好霸氣,同開頭呆頭呆腦既表情真係半若兩人
メソウサ 12:51 AM 03-16-13
夠堅持
大叔味可以響筆下死得算安樂囉
minekaoru 08:07 AM 03-16-13
今集好緊張
要領便當既大叔始終都要領...
一見到分頭行事就知有人會領便當

狡齒好似淨番一飛子彈...
根據上次兩條友決鬥最後俾阿朱做架兩既歷史
今次槙島加埋狡齒都應該會係俾阿朱支槍柄打暈

「同我搭哂返去」
POISON 08:32 PM 03-16-13
要是大叔單獨行動應該gg了
不怕神一對的對手

而眼鏡真係普通到唔再普通
用腦唔夠男主/白毛,戰力低,經歷少,pp值控制不能
注定做路人
埃及使者 08:35 PM 03-16-13
大叔rip
gingq7 08:29 AM 03-17-13
狡齒一對一唔夠槙島打, 但大叔一對一打出贏槙島耶

豬女終於表現番800分滿分應有的實力

話說靜御前條伏線無晒影...本來諗住槙島係去搵歌女幫手, 但而家似係直接打完後就end了
佐佐木莊尼 11:17 AM 03-17-13
朱打得暈槙島
大叔打得嬴槙島
狡噛差點被槙島幹掉

狡噛的戰鬥力其實應該很低吧

另外, 突然諗返局長用 decomposer 分解藤o個幕
如果藤反抗下, 設法避左第一飛 decomposer, 咁粒彈咪直擊後面堆腦
Gallardo 11:39 AM 03-17-13
大叔打得嬴唔係因為有機械手咩?
Dangerous-boy 07:43 PM 03-17-13
起初以為大叔只是一個大茄角色,點知原來佢咁重戲份,現在真係唔捨得佢走!
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面