Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 02-04-03, 12:37 AM   #1
燕京B爺
Registered User

註冊日期: Jan 2003
Unhappy 有咩手機好用?

1700$左右,Mo記T720好唔好
燕京B爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-03, 12:58 AM   #2
God of Gamer
沉默是金

註冊日期: Dec 2001
加多少少錢,買t68i

舊 02-04-03, 01:04 AM   #3
大雄
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
T720 千其唔好買

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-03, 01:10 AM   #4
ben_fung924
Ultimate Gamer
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
引用:
Originally posted by PENNYKKS :
加多少少錢,買t68i
唔好買Sony Ericsson D機呀:@_@": :@_@":
佢地D機好易壞架!!!
上次我陪我個FD上去維修部..差唔多個個上去都係整既

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-03, 01:59 AM   #5
usayarE

Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
Re: 有咩手機好用?

引用:
Originally posted by 燕京B爺 :
千祈一定唔好買!!
如果唔要java同mms,n8000 都唔錯
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-03, 02:08 AM   #6
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
I FEEL MO記同Sony Ericsson D機都唔係咁好

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-03, 02:09 AM   #7
燕京B爺

o,t720真係咁差...
舊 02-04-03, 02:13 AM   #8
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

到目前為止,諾基亞以容易操作及好用最殺食,所以與俱備差不多功能既其他牌子手機相比,價錢一直高企.
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-03, 02:16 AM   #9
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by DQGUNDAM :
I FEEL MO記同Sony Ericsson D機都唔係咁好
我都使用過「摩記」同前「愛記」手機,其實OK~
舊 02-04-03, 02:18 AM   #10
燕京B爺

引用:
Originally posted by Busconcamp :
到目前為止,諾基亞以容易操作及好用最殺食,所以與俱備差不多功能既其他牌子手機相比,價錢一直高企.
唔用nokia啦,而家用緊8310,想轉下第d
舊 02-04-03, 02:34 AM   #11
usayarE

Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
引用:
o,t720真係咁差...
我宜家用緊,你信唔信呀
講真nokia個d機真係算比較好..但係只係好似比較俗氣左d..
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-03, 02:53 AM   #12
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by onon :

我宜家用緊,你信唔信呀
講真nokia個d機真係算比較好..但係只係好似比較俗氣左d..
咁依家用水壺型電話,咪唔俗氣Law;可能重會帶起一股懷舊熱潮添......
舊 02-04-03, 03:14 AM   #13
Techdead
Crazy Gamer
*巨乳才是王道*

註冊日期: Dec 2002
用8310咪算lor....

舊 02-04-03, 01:47 PM   #14
majicman
~珠海護法~

我又吾覺SONY ERICSSON D機易壞wo!!我用緊T68i,部機跌在十幾次依然健在,只係花左,重有T68i係公認收得好的機(報紙話,我ar爸話我被部t68i佢用,佢買部GX12俾我!)!!
majicman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-03, 02:32 PM   #15
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by onon :

我宜家用緊,你信唔信呀
唔係真係咁差姐!!!
不過用摺機實在太麻煩
所以我決定轉T68i!!!
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-03, 02:53 PM   #16
燕京B爺

引用:
Originally posted by Techdead :
用8310咪算lor....
8310衰無自編鈴聲,下下要人send好麻煩架
舊 02-04-03, 08:43 PM   #17
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
引用:
Originally posted by majicman :
我又吾覺SONY ERICSSON D機易壞wo!!我用緊T68i,部機跌在十幾次依然健在,只係花左,重有T68i係公認收得好的機(報紙話,我ar爸話我被部t68i佢用,佢買部GX12俾我!)!!
如果我阿爸咁講就好啦
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-03, 09:05 PM   #18
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by 杉山隆一 :

如果我阿爸咁講就好啦
我岩岩先買左T68i(007版)....
舊 02-04-03, 10:47 PM   #19
沉默是金

引用:
Originally posted by 麥歌里高堅 :
我岩岩先買左T68i(007版)....
how much

舊 02-04-03, 10:52 PM   #20
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by PENNYKKS :

how much
$2000(有間$1950,不過冇貨)

T720放番出去得$1300(全套連火牛叉電器)!!!
千祈唔好向數碼通放T720,得果$1010
數碼通買T68i要$2180(客戶冇優惠)....

此篇文章於 02-04-03 10:54 PM 被 菊 編輯。
舊 02-12-03, 11:37 AM   #21
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

註冊日期: Nov 2002
T68i啦包你滿意

舊 02-12-03, 11:38 AM   #22
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

註冊日期: Nov 2002
Re: 有咩手機好用?

引用:
moD機送比我到唔用以家重平過T68I.....T68I行$2180T720行$1980

此篇文章於 02-12-03 11:40 AM 被 <憭鱼撌冽< 編輯。
<大鱼巨星< 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:19 PM

手機版 | APP版